2013 şubatta doğum yapçaklar buraya

bende 6+6günlüğüm perşembeye falan gitçem kalp atışı için nasipse ama kafam hiç kalkmıyo hep uyumak istiorum neolcak bakalım inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Arkadaşlar bende şubat ayı annesiyim hayırlısıyla fakat size danışmak istediğim bir konu var ben haziran ayının 18inde kan testi yaptırdım 43,2 idi daha sonra küçük olduğunu biraz beklemem gerektiğini düşündüm keseyi görmek için bugün doktora gittim keseyi gördüm doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi çok geç değil mi?Ulturasyon'da baktığında sadece keseyi gördü ben kaç haftalık diye sorduğumda belli olmaz buradan haftaya bakarız dedi elimde resmi var yüklesem anlayabilir misin ben çok sabırsızım ve çok kuruntuluyum dayanamıyorum.Bebeğinizin ne kadarlık olduğunu nasıl öğrendiniz?

bende haziran 12 de öğrendim ve 2 hafta önce cumartesi gittim keseyi gördüm doktorda bana 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi yani bende gideli 12 gün oldu daha bekliyorum gitmedim yükle istersen fotoyu benimkiyle aynımı bakalım

merhaba arkadaşlar herkezin hamileliği hayırlı olsun.rabbim kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah.ben de şubatın başı ya da pcağın sonu gibi doğum yapacağım inşallah.herkese allah kolaylık versin.bu haftalarda uyku ve halsizlik çok normal.özellikle enerji oldukça düşük oluyor malesef.daha sonra da mide bulantıları geliyor.tebi herkesin midesi bulanmıyor.benim çok fazla olmuyor bulantım.kokulara duyarlık oluyor.ilk muayenede kese 15 gün sonra da kalp atışları duyuluyor.kalbinizi ferah tutun.onu bol bol sevin.eminim farkeder.

herkese selamlar. Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah. konuyla ilgili yorumlarınızı okuduğumda benzer durumlar fazlasıyla mevcut. gece dönerken uyanmalar, bulantılar vb. sanırım bunların çoğu tabi bulantı hariç psikolojik.
Az kaldı kızlar sabredin 13.haftadan itibaren önümüzdeki 3 aylık dönem boyunca cennette huri gibi olucaz :) bence çok güzel zamanda hamile kalmışız en sıcak aylar hamileliğimizin en güzel ve en rahat zamanlarına denk geldi :)

Günaydın arkadaşlar
10. haftamın içindeyim 1-2 gün hariç çok şükür mide bulantılarım olmadı fakat sormak istediğim bir soru var ayak yanması yaşayan var mı içinizde? Sıcak bi memleketteyim tatil için ailemin yanına geldim 2 hafta oluyo fakat 2 gündür acayip şekilde ayaklarımın altı yanıyo soğuk bi yerlere basmak istiyorum rahatlayamadıkça bu sefer psikolojik olarak etkilenip uyuyamıyorum
Hepimize sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum

benimde aynı malesef. ayaklarımın altı da yanıyor vücudumda. tepemde vantilatör, geceleri ayaklarımı soğuk bir yere değdirmeden yatamıyorum

benimde aynı malesef. ayaklarımın altı da yanıyor vücudumda. tepemde vantilatör, geceleri ayaklarımı soğuk bir yere değdirmeden yatamıyorum

Saol arkadaşım yaa
Yalnız olmadığımı bilmek güzel ben havaya bağlamaya başlamıştım sonra araştırayım dedim olabiliyomuş böyle şeyler
Rahatlatıcı krem varmış galiba Umarım biran önce geçer Yazık annemler ne yapacağını şaşırdı beni rahat ettirmek için

Rabbim bu günümüzü aratmasın ne diyeyim. bol bol duş al iyi geliyor serinlik ve bol su içmek hem seni hem bebeğini rahatlatır canım

Merhaba arkadaşlar. Ben de şubatta anne olacağım inşallah. İlk gebeliğim ve çok mutluyum. Allaha sonsuz şükür olsun, isteyen herkese nasip olsun. Benim bulantım yok çok şükür ama çok iştahsızım kilo olmak bir yana 1 kilo vermişim. Bir de göğüslerim çok acıyor. Gece yüz üstü yattığımda acıyla uyanıyorum. Siz de de bu durumlar var mı ?

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :)
benim de ilk gebeliğiö göğüslerim ilk ağrımaya başladığında korkmuştum açıkçası ağrının şiddetinden ki canı tez biri de değilim :) ama normalmiş süt yapmaya hazırlanıyormuş vücut. çok yüsüstü yatmamaya ve sütyensiz(çok sıkmaması şartıyla) gezmemeye çalışmak lazımmış. tabi yapabilene :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım benimde ilk gebeliğim ve acayip zorlanıyorum çok aşırı bulantım var hiçbirşey yiyip içemiyorum 4 kilo vermişim 3hafta içerisinde süt iç ceviz ye meyve ye diyorlar ama ağzıma tek lokma alamıyorum.,yiyorum yediğimi yarım saat içinde çıkarıyorum,bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim

aynı sorun bende de var canım ama ben çıkarmıyorum Allahtan.giderek azalıyo bulantılar biraz sabır sadece sonuca odaklanınca insan herşeye katlanıyo

bizde geçen hafta ilk defa duyduk daha önce ultrasonda görünüyordu ama doktor daha çok küçük zararlı olabilir zaman geçsin dedi şimdi Allaha şükür gidince duyabiliyorum :)

selam kizlar bende ilk bebegime hamileyim ikili test icin gittim en son :)
cinsiyet tahmininde bulundumu doktorlariniz size
bana erkek dedi yanilma payi olabilirmis sizce erkeklerde yanilma sansi ne kadardir
allahim hepimize hayirli evlatlar versin

Erkek bebekler 10. haftada bile belli olabiliyormuş canım. Eğer erkek dediyse pipisini görmeden söylemez doktorun :)))

Herkese merhaba Geçen sene ard arda 2 düşükten sonra bu sene nihayet uzunca bir süredir hamileyim

Bir türlü durmak bilmeyen bulantılar nihayet son 1 haftadır inanılmaz derecede azaldı ve haftalardır nereye gittiğini çözemediğim enerjim yerine geri gelmeye başladı. Şubat 2013 annelerinin büyük çoğunluğu sanırım bu haftalarda biraz olsun rahatlamıştır. Bir de şu haftaya yaptıracağımız ikili testten güzel bir sonuç alırsak değmeyin keyfime

Hepimize kolay gelsin ve günü geldiğinde bebeğimizi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…