- Konu Sahibi zeynepilke
-
benimde aynı malesef. ayaklarımın altı da yanıyor vücudumda. tepemde vantilatör, geceleri ayaklarımı soğuk bir yere değdirmeden yatamıyorumGünaydın arkadaşlar
10. haftamın içindeyim 1-2 gün hariç çok şükür mide bulantılarım olmadı fakat sormak istediğim bir soru var ayak yanması yaşayan var mı içinizde? Sıcak bi memleketteyim tatil için ailemin yanına geldim 2 hafta oluyo fakat 2 gündür acayip şekilde ayaklarımın altı yanıyo soğuk bi yerlere basmak istiyorum rahatlayamadıkça bu sefer psikolojik olarak etkilenip uyuyamıyorum
Hepimize sağlıklı sorunsuz gebelikler diliyorum
benimde aynı malesef. ayaklarımın altı da yanıyor vücudumda. tepemde vantilatör, geceleri ayaklarımı soğuk bir yere değdirmeden yatamıyorum
Rabbim bu günümüzü aratmasın ne diyeyim. bol bol duş al iyi geliyor serinlik ve bol su içmek hem seni hem bebeğini rahatlatır canımSaol arkadaşım yaa
Yalnız olmadığımı bilmek güzel ben havaya bağlamaya başlamıştım sonra araştırayım dedim olabiliyomuş böyle şeyler
Rahatlatıcı krem varmış galiba Umarım biran önce geçer Yazık annemler ne yapacağını şaşırdı beni rahat ettirmek için
Merhaba arkadaşlar. Ben de şubatta anne olacağım inşallah. İlk gebeliğim ve çok mutluyum. Allaha sonsuz şükür olsun, isteyen herkese nasip olsun. Benim bulantım yok çok şükür ama çok iştahsızım kilo olmak bir yana 1 kilo vermişim. Bir de göğüslerim çok acıyor. Gece yüz üstü yattığımda acıyla uyanıyorum. Siz de de bu durumlar var mı ?
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım benimde ilk gebeliğim ve acayip zorlanıyorum çok aşırı bulantım var hiçbirşey yiyip içemiyorum 4 kilo vermişim 3hafta içerisinde süt iç ceviz ye meyve ye diyorlar ama ağzıma tek lokma alamıyorum.,yiyorum yediğimi yarım saat içinde çıkarıyorum,bu kadar zorlanacağımı hiç tahmin etmemiştim
ben de hayırlısıyla şubatta doğum yapıcam ilk bebğim ve çok heyecanlıyımbu arada kalp atışlarını kaçıncı haftada duyabiliyoruz bilen var mı
selam kizlar bende ilk bebegime hamileyim ikili test icin gittim en son :)
cinsiyet tahmininde bulundumu doktorlariniz size
bana erkek dedi yanilma payi olabilirmis sizce erkeklerde yanilma sansi ne kadardir
allahim hepimize hayirli evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?