2013 şubatta doğum yapçaklar buraya

canım bebğin kaç haftalık olduğunu ultrason belirliyor
ben de ilk 4+5 te gördüm keseyi ve 15 gün sonra gittim kalp atışı için
yani 7+2 de duydum ben kalp atışını
korkma duyarsın sen de
Allak sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim göbekleriniz büyüdü mü? Benim büyümeye başladı çok şükür ve yemekten sonra özellikle gazın da etkisiyle çok şişiyor. Eşim 6 aylık hamile gibi oluyorsun diyor:))) Sizde durumlar nasıl?

Merhaba canım valla bende de büyüdü bundan 3 hafta önce yani 8 haftalıkken muayeneye gittiğimde orda bekleyen bir bayan 4 aylık mı demişti ve ben ilk kontrolümdeydim daha:) Kendisi 4 aylıkmış ama hiçbişeyi yoktu hatta ben hamilemisiniz diye sordum Şuanki halimi görse ne der acaba?:)))

Allah hamileliğimizi en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımın bebeğini düşürdüğünü öğrendim ve üzüldüm. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba arkadaşlar ben de hayırlısı ise şubatta doğum bekleyenlerdenim.bebeğimin kalp atışlarını ilk 7.haftada duymuştum,çok güzel bir andı :) ama ondan sonra hep 'acaba bebeğimin kalbi hala atıyormu ' diye endişeli düşüncelerden kendimi alamadım.Bakalım gelecek hafta kontrolum var inşallah bebeğim sağlıklı sıhhatlidir.Geçen haftaya kadar bulantı ve kusmalarım çok yoğundu,hatta 2 kilo verdim.ama şimdi biraz daha rahatım sadece sabah ilk uyandığımda bide akşam yatarken bulantılarım oluyor ama o da hemen geçiyor.bi de benim gögüslerimde inanılmaz bir hassasiyet ağrı vardı,çok canım acıyordu ama o da bu hafta içinde baya bi hafifledi.sizlerde de durum aynı mı? 11. ve 12.haftayla gögüs hassasiyeti ve bulantılarınızda azalmalarınız oldumu?

bi de son sorum ; gelecek hafta kontrole gittiğimde sanırım dr.ikili testi ister,benim ilk hamileliğim bu ikili test nasıl bişey? nasıl yapılıyor?

hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız

merhaba chanelcoco ben ikili testimi yaptırdım önce dr usg de ölçümler yapacak sonra kan alınacak bu sonuçlar özel bir programla risk belirleyecek aslında gayet kolay gi bi ama sonuçlar kötü çıkınca anneler için kabus oluyor bende öyle oldu ilk yaptırdığım testde risk çok yüksek çıktı 2 gün ağladım sonra tekrar yaptırmaya karar verdim çok güvenilir ve pahalı bir lab. kan verdim ve yeniden usg çektirdim sonuç mükemmel geldi ben 2 gün ağladığımla kaldım tabi hangi sonuç doğru dersen ben iyiye inanıyorum çünkü dr um bana usg de hiç sorun yok gayet iyi ölçümler demişti çok uzattım ama sana tavsiyem iyi bir yerde yaptır üzülme inş. çok iyi çıkacak sonuçların mutlu bir hamişlik geçireceksin benim gibi olanlar varsa paylaşsın arkadaşlarrrrr

Önce ultrasonda ense kalınlığı burun kemiği falan inceleniyor. Kan testi yapılıyor bi on gün sonra hepsini bir arada yorumlayıp risk oranını söylüyorlar.
Ona göre amniyosentez de isteyebiliyor,risk varsa tabi... Allah korusun.. ben de 2 gün sonra sonucumu alıcaminş bi sıkıntı çıkmazzz...

bende yaptırdım ıkılı testımı ense kalınlıgı 1,6 çık kan tahlılımı bgun alaca eşim bakalım o nasıl çıkacak ınş hersey çok gzl olur.bebegınızın cınsıyetını ogrenen varmı ?

bana ikili testte erkek dedi ama yanilma payim cok yuksek dedi bakalim ayin sonunda dorrtlu testte belli olucak insallah hayirlisi

merhaba arkadaşlar bende şubat 2013 de doğum yapacağım inşallah.Hepimizin bebekleri sağlıklı ve sıhhatli olur inşallah.şu an 13. hatadayım.geçen hafta ikili test yaptırdım daha sonucu almadık.İnşallah sonuç güzel çıkar.Daha cinsiyeti öğrenmedim.

hanımlar merhaba..
5 senedir bebeğimizs olmuyor yarın kadir gecesi benim içinde dua eder misiniz..
hamilelerin duası çabuk kabul olur..
ismim tuğba..
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.

ıkılı testımın sonuçları guzel çıkmış.ama kanamam az ve koyu şekılde devam edıyor. bu arada doktor buyuk ıhtımal kızınız olacak dedı rabbım herkese hayırlısını versın.....

arkadaşlar bende 2013 şubat ayında Rabbim izin verirse bebeğimi kucağıma alıcam, Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin şu anki halim bile beni okdr mutlu ediyor ki doğduğunda kimbilir nasıl olcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…