- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi zeynepilke
-
Arkadaşlar bende şubat ayı annesiyim hayırlısıyla fakat size danışmak istediğim bir konu var ben haziran ayının 18inde kan testi yaptırdım 43,2 idi daha sonra küçük olduğunu biraz beklemem gerektiğini düşündüm keseyi görmek için bugün doktora gittim keseyi gördüm doktor 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi çok geç değil mi?Ulturasyon'da baktığında sadece keseyi gördü ben kaç haftalık diye sorduğumda belli olmaz buradan haftaya bakarız dedi elimde resmi var yüklesem anlayabilir misin ben çok sabırsızım ve çok kuruntuluyum dayanamıyorum.Bebeğinizin ne kadarlık olduğunu nasıl öğrendiniz?
Merhaba arkadaşlar, benim merak ettiğim göbekleriniz büyüdü mü? Benim büyümeye başladı çok şükür ve yemekten sonra özellikle gazın da etkisiyle çok şişiyor. Eşim 6 aylık hamile gibi oluyorsun diyor:))) Sizde durumlar nasıl?
bende sizinle aynı durumdayım kızlar... ama iyi yanından bakıyorum kışın hiç üşümeyeceğiz :)
doğru söylüyosun canım ama galiba hem en bol hamile kıyafetlerini giyeceğizhem de kışın taşıyacağımız yük biraz daha fazla olacak
ee annelik biraz sıkıcaz dişimizi napalım onlara bi kavusalım o yeter
Allah hamileliğimizi en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip etsin arkadaşlar. Bugün bir arkadaşımın bebeğini düşürdüğünü öğrendim ve üzüldüm. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
merhaba arkadaşlar ben de hayırlısı ise şubatta doğum bekleyenlerdenim.bebeğimin kalp atışlarını ilk 7.haftada duymuştum,çok güzel bir andı :) ama ondan sonra hep 'acaba bebeğimin kalbi hala atıyormu ' diye endişeli düşüncelerden kendimi alamadım.Bakalım gelecek hafta kontrolum var inşallah bebeğim sağlıklı sıhhatlidir.Geçen haftaya kadar bulantı ve kusmalarım çok yoğundu,hatta 2 kilo verdim.ama şimdi biraz daha rahatım sadece sabah ilk uyandığımda bide akşam yatarken bulantılarım oluyor ama o da hemen geçiyor.bi de benim gögüslerimde inanılmaz bir hassasiyet ağrı vardı,çok canım acıyordu ama o da bu hafta içinde baya bi hafifledi.sizlerde de durum aynı mı? 11. ve 12.haftayla gögüs hassasiyeti ve bulantılarınızda azalmalarınız oldumu?
bi de son sorum ; gelecek hafta kontrole gittiğimde sanırım dr.ikili testi ister,benim ilk hamileliğim bu ikili test nasıl bişey? nasıl yapılıyor?
hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız
merhaba arkadaşlar ben de hayırlısı ise şubatta doğum bekleyenlerdenim.bebeğimin kalp atışlarını ilk 7.haftada duymuştum,çok güzel bir andı :) ama ondan sonra hep 'acaba bebeğimin kalbi hala atıyormu ' diye endişeli düşüncelerden kendimi alamadım.Bakalım gelecek hafta kontrolum var inşallah bebeğim sağlıklı sıhhatlidir.Geçen haftaya kadar bulantı ve kusmalarım çok yoğundu,hatta 2 kilo verdim.ama şimdi biraz daha rahatım sadece sabah ilk uyandığımda bide akşam yatarken bulantılarım oluyor ama o da hemen geçiyor.bi de benim gögüslerimde inanılmaz bir hassasiyet ağrı vardı,çok canım acıyordu ama o da bu hafta içinde baya bi hafifledi.sizlerde de durum aynı mı? 11. ve 12.haftayla gögüs hassasiyeti ve bulantılarınızda azalmalarınız oldumu?
bi de son sorum ; gelecek hafta kontrole gittiğimde sanırım dr.ikili testi ister,benim ilk hamileliğim bu ikili test nasıl bişey? nasıl yapılıyor?
hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?