2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gözunuz aydın cnm benım tebrıkler muayneden bır basarılı sonuc dhaa:1:
kıs daha erken degılmıydıkı muayene ıcın:26::44:

canım benım eltım bacım gıbı gecen geldı evımı pırıl pırıl yaptık anlattım burdada onun bacısı yok sagolsun benı bacı gıbı goruyor hast.eltım gelıcekk onu ıstıyorum ben kv utanırımm:17::17::17::17:
kayın annem dogum a gelmes erade yanı hastaneye eltımın bebelere bakar yada o k.babaya devır eder dogumdan sonra gelır:1::44:nasıl o lursa o zaman sartlarında benım durumum fılann:37::44:hayırlısı ama eltm kalıcak yanımdaaa:31::33: ay sorma kv tek sorunu dagınık olmasıııı yoksa cok sukru hıc bır problemımız yokkk:26::27::44:
annen gelemiyor mu canım?ben o durumda annemden başkasını istemem de.bu arada eltin de gerçekten çok iyiymiş herkes yapmaz.
a ıyımıs ozaman..
esımı ıkna edersem bende taktrrım ozamn. korkyorm ılk bebısden sonra hmen bdaha hamle kalrsam dıye
ya ben de bu korunma işine çok taktım bi arada burda onu konuşsak iyi olur aslında önemli konu.
ay cok fena bsı o ya:D
benım kv bıle yaptı benden once 4 yıllık evlym 3 yıl krundum yapmadım 1yılda ugrasdık anca ısde benm kaynım 2 yasnda hah:D
o da ilginçmiş.:9:

Gittim geldim amanin çok sıcaaakk..Eşime çiçek aldım bi güzel hep o bana alıo inşallah unutur da bugün sürpriz olur:):)İnşallah unutur dedim yaf alla alla dünya tersine döndüü:52::52::52:Biraz da süslencem.Tamamdır, önemli olan hatırlamak önemsemek:16::16::16:
Biz hediye konusunda özürlüyüz biraz eşimle,çok güsel sürprizler yapmak isteyip,çok güsel hediyeler almak isteyip hiç bişe yapamıorus.Bütün gün eşime hediye arayıp hiçbişe bulamadığım zamanlar oldu ,gün sonunda telef olmuş bi şekilde eve döndüm çok kez:1::1::1:Aynı şekilde eşim de,,:1::1::1:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bu arada eşin de inşallah unutmaz ben çok sinir olurum da.
Çevrene bakarsan yanarsın ,boşver derlerse desinler,laf olsun diye konuşuo çoğu,şimdi susucaklarını mı sanıosun bebek yaptında, başlıycaklar ikinci ne zaman?? onu yapcan başka bişe ...Bu böle sürecek gidecek,o yüzden ben de ne zaman içimden geldi gerçekten istedik eşimle o zaman yaptık,boşver sen yapıcan da onlarmı bakıcak,sinir oluorummm:36::36::36::36:
ay benim de bir öğrencimin annesi vardı takmıştı bana.o zaman 2 yıllık evliyim.biz de hiç çocuk istemiyorduk kadın bir iki sordu çocuk düşünmüyor musun diye.yok henüz düşünmüyorum dedim.baktım ikide bir gelip şöyle yap böyle yap çocuk için formüller veriyor.en sonunda kadınla muhattap oldum zaten ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum ki dedim.hala pes etmedi,sürekli bana formül buldu.ben zaten hap kullanırken nasıl işe yarayacak bunlar, bile dedim.sanki o lafı söyleyen ben değilim kesinlikle bıkmıyor hala aynı şeyleri söylüyor.sonra ben artık 1 sene sonra çocuk istedim hamile kaldım.çocuğu da artık benim öğrencim değil kadın gelmiş sınıfıma nasıl seviniyor tebrik ediyor.niye bana taktı anlamamıştım.
inşallah hepimizin doğumları kolay, hikayeleri de bir o kadar keyifli olur...:16:
benim ruh halim gün gün değişiyor... bazen çok korkuyorum... nasıl doğum yapıcam acaba diyorum... bazen de diyorum ki hadi kızım çık gel çok kolay olucak herşey çok güzel olucak diyorum ama... :18:
mesela bu sabah çok acayip uyandım... rüyamda nasıl oluyosa doğum için hastaneye gidiyorum ama sancım varmı yokmu bilmiyorum... suni sancı vericez diyo... yok diyorum istemem... ben ona dayanamam diyorum... o zaman direkt sezeryana alın beni diyorum... e peki epiduralmi yoksa genel mi hiç konuşmadık bunu diyorum... vaktimiz yok bunu konuşucak diyo... kötü uyandım... ilk dr gittiğimde hani olur da zorunlu sezeryana alınıcak olursam epiduralmi olmalıyım genel anestezimi hangisini önerdiğini sorucam...
işte ben de gece böyle bir rüya gördüm yaklaştıkça sıkıntısı da arttı.hayırlara gelsin.
MERHABA herkese. bizim ufaklık daha fazla dayanamdı galiba 12.06.2013 saat 23.00 civarında sezeryanla dünyaya geldi.çok şükür çpk rahatsız eden bir durum yok. bende diğer arkadaş gibi tedbir amaçlı bebeği küvez de tutuyorlar onu sadece oksijen takviyesi iin. her hangi bi sıkı tısı yok şükürler olsun. ben oğlumu ümraniye çamlıca medicana da dünyaya getirdim. şimdi oarad 1 haftanın ve bebeiğimin dış dünyaya alışnasını bekliyorum. sonrada inş. eşimle birlilte evimize geelecek.bebiş bekleyen herkese hayılrlı doğumlar ve hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim.
yaşı uzun olsun canım allah analı babalı büyütsün.
Bende neyime güveniyorsam kolay normal doğum yapacağımı hissediyorum.Sanki 40 kere normal doğurmuşumda bir motivasyon hali şaşkınım bu ruh halime :1:Ben dr umla doğum hakkında konuştuğumda epidural sezeryanın daha iyi olduğunu söylemişti.Gerektiği durumda öyle yapıcak umarım gerekmez ve kolay normal bir doğum olur :)
iyi işte böyle olmak.moral ve cesaret çok önemli bence doğumda.

kızlar ben de biraz önce bir ağda yapmaya kalkışayım dedim.mahvoldum.ağdayı yapıştırdım sonra çekemdim orda kaldı.yıkarım yıkarım çıkmaz.kolonyayla biraz uğraştım.o biraz çıkarsa da tam olmuyor.ne yapcam ben ya bilen var mı çıkarmanın yolunu.

bugün de bitti son iki iş günüm.. :3: :9: :49:

yarın doktor kontrolümüz var inş. bebeğim kilo almıştır iki hafta önce 2040gr dı :50:

annen gelemiyor mu canım?ben o durumda annemden başkasını istemem de.bu arada eltin de gerçekten çok iyiymiş herkes yapmaz.

ya ben de bu korunma işine çok taktım bi arada burda onu konuşsak iyi olur aslında önemli konu.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.bu arada eşin de inşallah unutmaz ben çok sinir olurum da.

ay benim de bir öğrencimin annesi vardı takmıştı bana.o zaman 2 yıllık evliyim.biz de hiç çocuk istemiyorduk kadın bir iki sordu çocuk düşünmüyor musun diye.yok henüz düşünmüyorum dedim.baktım ikide bir gelip şöyle yap böyle yap çocuk için formüller veriyor.en sonunda kadınla muhattap oldum zaten ben doğum kontrol hapı kullanıyorum istemiyorum ki dedim.hala pes etmedi,sürekli bana formül buldu.ben zaten hap kullanırken nasıl işe yarayacak bunlar, bile dedim.sanki o lafı söyleyen ben değilim kesinlikle bıkmıyor hala aynı şeyleri söylüyor.sonra ben artık 1 sene sonra çocuk istedim hamile kaldım.çocuğu da artık benim öğrencim değil kadın gelmiş sınıfıma nasıl seviniyor tebrik ediyor.niye bana taktı anlamamıştım.

işte ben de gece böyle bir rüya gördüm yaklaştıkça sıkıntısı da arttı.hayırlara gelsin.

kızlar ben de biraz önce bir ağda yapmaya kalkışayım dedim.mahvoldum.ağdayı yapıştırdım sonra çekemdim orda kaldı.yıkarım yıkarım çıkmaz.kolonyayla biraz uğraştım.o biraz çıkarsa da tam olmuyor.ne yapcam ben ya bilen var mı çıkarmanın yolunu.

Canım bebek yağıyla çıkar.

sir ise bebe yağıyla çıkar diye biliyorum.

Selamm kızlaarr
geçmişi bitirip geldim nihayet :1::1:
dün oğluşumu kontrol günümüzdü.
sabah erkende kalktık kahvaltımızı yaptık.heyecanla gittik hastaneye.
doktor çok yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık.
sonra girdik doktorumuzla biraz sohbet birazda sıkıntı var mı onlardan konuştuktan sonra oğlumu görmeye ultrasona geçtik.
şımarık oğlumm hiç yüzünü göstermedi bize. heryeriyle sakladı yüzünü :9:
ama olsuunn benim minik oğluşum 2900 olmuş doktorumuzda çok beğendi kilosunu gelişimini. bir sıkıntısı gözükmüyormuş oğlumun. suyu yeterli seviyedeymiş.başı aşağıdaydı sağ kasığımda ama doğum kanalına girmemiş henüz. aman girmesinn çünküü
doktorumuz haftaya amerikaya gidiyormuuşş :18: ondan sonraki haftaya cuma görüşebilicez doktorumuzla.
haftayada nst ye giricekmişiz başka bir doktora yönlendirdi bizi. inşallah bi sıkıntı yaşamayız doktorumuz gelene kadar.
doktorumuz geldiğinde de çatı muayenesi olucam doğum şekline ona göre karar vericekmişiz.
artık iyice sona yaklaştık. çok heyecanlıyım çookkk.
bu arada dün epey bi gezdik.
eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı ptesi onu görmeye gittik.
çookk tatlıydı anne babanın heyecanını görünce bende biran önce oğluşumu kucağıma almak istedim :8::10:
dün nihayet oğlumun odasına perde beğendim. dolabınıda seçtik. oğlumun amcası gidip alıcak bugün dolabımızı.
bende oğlumun son!! süslerini aldım. dolabına cicili kulplar aldım. butikbebeden aldığım kıyafetleride işyerime gelmiş gittik onlarıda aldık. iyiki almışım çok güzeller aldıklarım :1:
çok çok çookk heyecanlıyım kızlarrr. doğuma iyice yaklaştık. artık görmek istiyorum oğluşumuuuu.
:nazar::nazar::nazar::nazar:koca adam olmuş annesii:16::16::16:hayrılısıyla kucağına alırsın inşallah tüm eşyalarınızıda güle güle kullanın.
selam kızlar yazamıyorum kac gundur ama cok guzel seyler oldu.ev bulamadık esım ıs degstremedı falan demıstım ya ev bulduk boyandı bazı esyalrı yenıledık,kızımın odasını yaptık tum eksıklerını aldık boyle bunlarla ugrasırken kocişim dedı ıs degıstırebılırım bırde buna sevndık kendıme nazar degdırcem masllah dıyelım halımıze.bugunlerımıze sukurler olsun.kızımda cok cok ıyı ay ben cok mutluyum :)
:46::46::46:gözünüz aydın bundan sonrada herşey gönlünüzce olur inşallahh...

ya bende gemçken yapmıştım öle bişi çıkaramamıştım jiletle falan kazımıştım normal çamsakızıydı benimki. seninki sir ağda falansa yağları oluoya onları dene bakalım yağlı kremde çıkarıo sir ağdayı

Selamm kızlaarr
geçmişi bitirip geldim nihayet :1::1:
dün oğluşumu kontrol günümüzdü.
sabah erkende kalktık kahvaltımızı yaptık.heyecanla gittik hastaneye.
doktor çok yoğundu biraz beklemek zorunda kaldık.
sonra girdik doktorumuzla biraz sohbet birazda sıkıntı var mı onlardan konuştuktan sonra oğlumu görmeye ultrasona geçtik.
şımarık oğlumm hiç yüzünü göstermedi bize. heryeriyle sakladı yüzünü :9:
ama olsuunn benim minik oğluşum 2900 olmuş doktorumuzda çok beğendi kilosunu gelişimini. bir sıkıntısı gözükmüyormuş oğlumun. suyu yeterli seviyedeymiş.başı aşağıdaydı sağ kasığımda ama doğum kanalına girmemiş henüz. aman girmesinn çünküü
doktorumuz haftaya amerikaya gidiyormuuşş :18: ondan sonraki haftaya cuma görüşebilicez doktorumuzla.
haftayada nst ye giricekmişiz başka bir doktora yönlendirdi bizi. inşallah bi sıkıntı yaşamayız doktorumuz gelene kadar.
doktorumuz geldiğinde de çatı muayenesi olucam doğum şekline ona göre karar vericekmişiz.
artık iyice sona yaklaştık. çok heyecanlıyım çookkk.
bu arada dün epey bi gezdik.
eşimin arkadaşının karısı doğum yaptı ptesi onu görmeye gittik.
çookk tatlıydı anne babanın heyecanını görünce bende biran önce oğluşumu kucağıma almak istedim :8::10:
dün nihayet oğlumun odasına perde beğendim. dolabınıda seçtik. oğlumun amcası gidip alıcak bugün dolabımızı.
bende oğlumun son!! süslerini aldım. dolabına cicili kulplar aldım. butikbebeden aldığım kıyafetleride işyerime gelmiş gittik onlarıda aldık. iyiki almışım çok güzeller aldıklarım :1:
çok çok çookk heyecanlıyım kızlarrr. doğuma iyice yaklaştık. artık görmek istiyorum oğluşumuuuu.

maşallah Ali Kaan'a...:nazar::nazar::nazar:

ağda yagı , bebe yagi yada sıvı yag ile ( sir agda ise )

normal agda ise buz yada sogus bişiler koyy , donucak o zaman cıkarırsın .

hadi gözünaydın tatlım :16::1:

canım bebiş için iç zıbında koy istersen.göbek bağından dolayı ihtiyaç oluyormuş o iç zıbına. gerçi hastane çıkış setlerinde oluyor ama yine söyliyim dedim.
birde pamuk su
bitirmişsin bence eksiklerini :34:

Evt cnm ic zibin setin icinde birtane var, annemde zibin ve bebegi silmek i in tulbent kumasindan ince birseyler hazirladi,yeter heralde diye dusundum ;)) canim hastanede olur heralde pamuk ekstradan koysammiki acaba ;)))

bebek için fazladan citcitli body al canim

Haklisin 2tane daha koyiyim ;)) gobekten leke falan olursa degstrrrm ...

sir ağdaysa eğer çıkarmaya çalıştığın, tek çözümü yağ... ağda yağı yoksa evde ayçicek yağıyla masaj yaparak çıkarabilirsin...

Evt cnm ic zibin setin icinde birtane var, annemde zibin ve bebegi silmek i in tulbent kumasindan ince birseyler hazirladi,yeter heralde diye dusundum ;)) canim hastanede olur heralde pamuk ekstradan koysammiki acaba ;)))

Haklisin 2tane daha koyiyim ;)) gobekten leke falan olursa degstrrrm ...
hastaneden de verirler mutlaka ama ben yinede koydum her ihtimale karşı :1::1:

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum

kızlar bugün tv de bi programda bizlerle ilgili bilgiler veriyordu hemen not aldım siznlede paylaşayım..
gaz olmaması ve göğüs ucu için tahin ve mahlep karıştırılıp göğüs ucuna sürülürse bebekte gaz olmazmış....
göğüs ucu yara olmasın diyede, 1 tatlı kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı ozon yağı,1 tatlı kaşığı gliselin,1 tatlı kaşığı susam yağı bunlar karıştırılıp her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sürülürse çok rahatlatıyormuş....

ben bu yara olayından çok tırsıyorum yaaa....ve bunun içinde herşeyi denicem galiba...daha şimdiden göğüs ucum ve çevresi çok ağrıyo lansinoh krem kullanmaya başladım ama ağrısı geçmiyor:(((

mrb arkadaşlar size bir şey soracaktım. son günlerde mide bulantısı olan var mı bende mide bulantısı başladı kusmamak için zor tutuyorum

bende var canım bazen de kusuyorum ne yesem bulanıyorum

kızlar bulantı bendede vardı... demir ilacı yapıyodu benim bulantılarımı... doktorum gece içmemi önerdi... aklınızda bulunsun... ama tembel öğrenci ben içmiyorum artık demir ilacını :17::17::17:

kızlar bugün tv de bi programda bizlerle ilgili bilgiler veriyordu hemen not aldım siznlede paylaşayım..
gaz olmaması ve göğüs ucu için tahin ve mahlep karıştırılıp göğüs ucuna sürülürse bebekte gaz olmazmış....
göğüs ucu yara olmasın diyede, 1 tatlı kaşığı vazelin,1 tatlı kaşığı ozon yağı,1 tatlı kaşığı gliselin,1 tatlı kaşığı susam yağı bunlar karıştırılıp her emzirmeden sonra göğüs uçlarına sürülürse çok rahatlatıyormuş....

ben bu yara olayından çok tırsıyorum yaaa....ve bunun içinde herşeyi denicem galiba...daha şimdiden göğüs ucum ve çevresi çok ağrıyo lansinoh krem kullanmaya başladım ama ağrısı geçmiyor:(((
canım göğüs ucuna o karışımı sürdükten sonra bebişi emzirirken silmek gerekiyormuymuş?

kızlar bulantı bendede vardı... demir ilacı yapıyodu benim bulantılarımı... doktorum gece içmemi önerdi... aklınızda bulunsun... ama tembel öğrenci ben içmiyorum artık demir ilacını :17::17::17:
bende unutuyorum son günlerde hep demir ilacını :17::1:
birde ben geceleri ağzıma acı su gelerek uyanıyorum çok fena bişey yaa :50:
midem o kadar fena oluyorki geceleri kalkıp bi kaşık surup alıp oturuyorum yatakta biraz hafiflemesini bekliyorum gece uykuları iyice zorlaştı :50:

Back
X