2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
merhaba aniişler ve tosbikleri

bugün hamile kalmadan başladığım saça geçici kalıcı şekil verme kursumu bitirdim sertf. aldım artık kuaför sayılırım her ne kadar son 1-2 ay gitmesem de :23: benden olsa olsa kuaförcük olur bu yetenekle fön boya maşa vb şeyler yapabiliyorum sadece :52: sonra kurs arkadaşlarımızdan birinin evine kahve içmeye gittik hop evlere geri dağıldık sizde bu arada boş durmayıp 40-50 sayfa cırcır konuşmuşsunuz civilim.com dan aldığım ürünler geldi işte karşınızda

$6 lı zıbın.webp $alez.webp $ana dizi.webp $bebek çanta.webp $iç zıbın.webp $k.at bez.webp $penye alt açma.webp $Yikama-Torbasi-14365.webp

Benim gebelik haftamda fotoğraf makinenizi de çantanıza koymayı unutmayın dioo,hangi çantaa:1::1::1:Orda şöyle yazmalı: ey miskin kaldır ..ıçını da çantanı hazırla hala durumun ciddiyetinin farkında diilmisin,hehe:1::1::1::1:

kk bile fark etmiş uyariyor seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aloooo napion sen yaaaaa :27::27::27::27::27::27::27::27:

Kızlar aslında bnm sezaryen tarihi belli ama doktorum da ben de karar veremiyoruz normali beklesek mi diye..bebeğim dönmüş herşey normal ama 7 cm çapında bir miyomum var ve biraz doğuma engel olma ihtimali olan biyerdeymiş.doktora nasıl engel olur diye sordum ,doğumun her aşamasında dogum eylemini durdurablirmiş ve acil sezaryene alma ihtimali varmış.ıkınma ile kanama yapabilirmiş ki o zaman da yine sezaryen olacak doğum başlamış da olsa.bir de son kötü ihtimal doğumdan sonra kanama yaparmış o zaman da doğum b itmiş de olsa mecburen tekrar ameliyat gibi açıp müdahale etmeleri gerekirmiş.bunların hiçbiri de olmayablir sonuçta o sürece girmeden neler olacağını bilemiyor insan ama kararveremedim beklesem mi herşeyi göze alıp yoksa hiç riske girmeden sezaryen mi olsam???sizce napayım ki ben şimdi ??normali beklersem daha gelmeyee hiç niyeti yok paşamın ne bi sancı ne bi ağrı ne kasılma..bu arada gecen çarşamba kilosu da 3100 du.

canim bence riske atma , benim abimin eşi dogum sancisi baslayinca sezeryana alindi , bebeişini sezeryanla al kucagina , birde sonrasinda 2. bi ameliyat olmak zorunda kalirsan bebişine nasli bakıcaksin , o kadar riske atmaya gerek yok bence canim , hayirlisi hakkinda.:16:

bugün hamile kalmadan başladığım saça geçici kalıcı şekil verme kursumu bitirdim sertf. aldım artık kuaför sayılırım her ne kadar son 1-2 ay gitmesem de :23: benden olsa olsa kuaförcük olur bu yetenekle fön boya maşa vb şeyler yapabiliyorum sadece :52: sonra kurs arkadaşlarımızdan birinin evine kahve içmeye gittik hop evlere geri dağıldık sizde bu arada boş durmayıp 40-50 sayfa cırcır konuşmuşsunuz civilim.com dan aldığım ürünler geldi işte karşınızda

Eki Görüntüle 739284 Eki Görüntüle 739285 Eki Görüntüle 739286 Eki Görüntüle 739287 Eki Görüntüle 739288 Eki Görüntüle 739289 Eki Görüntüle 739290 Eki Görüntüle 739291

Hayırlı olsun cnım, güle güle kullansın bebişin.
Anakucağı nasıl kalite olarak iyi görünüyormu? ben de almak istiyorumda.

kızlar benim bugun hep kasıklarım agrıyor hafif hafif ve leğen kemiğimde de agrı var. ........ artık sona dogru geliyoruzz..belirtiler

kendini göstermeye başladıı.bakalım ben bu haftadan sonra doguruurum diyorum ama kısmett :1:

Kızlar daha yeni geldik hast.den:14:
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden

ben okurken tutamadim kendimi , Allah sizin yardimciniz olsun , çok zor süreçler inş kolayca atlatirsiniz , hakkinizda hayirlisi , ben her gun kıldıgım namazima ettigim dualarima ece'yide ekliyorum canim inş kabul olur , en kolay en rahat sekilde atlatirsiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inş canim .

Eki Görüntüle 739284 Eki Görüntüle 739285 Eki Görüntüle 739286 Eki Görüntüle 739287 Eki Görüntüle 739288 Eki Görüntüle 739289 Eki Görüntüle 739290 Eki Görüntüle 739291

çok güzeller canımm güle güle kullanın inş. geçen hafta bende civile gittiim senin bebek çantasının pembe gri olanı var dı ondan aldım portbebe de aldım..

kızlar benim bugun hep kasıklarım agrıyor hafif hafif ve leğen kemiğimde de agrı var. ........ artık sona dogru geliyoruzz..belirtiler

kendini göstermeye başladıı.bakalım ben bu haftadan sonra doguruurum diyorum ama kısmett :1:

TABİ SEN tecrübelisin güzel anne... biz de bekliyoruz öle mal mal... belirti dediğin nasıl bişey ki... ben ne zaman doğurucam yaa...

tatlım bgn bnde bı anneyle konustum e vıtamını kapsulu dıo en guzelı ılkınde cok kotu oldum dıo ne yaptıysam yaramadı ddı kapsul cok ıse yaradı ddı kelebeklerde var yha gogus ucu ıcın onlardan kullanmıs hıc bse olmamıs

:) bnde dun dgm gunumdu kızlar eşim btanecık askım bnm bna denız kenarında suprız yapmıs mum havaı fısekler fılan :9:9:9::9::9::9: hedıyesıde altın kolye almıs 3 tane kalp var buyukten kucuge dogru en buyuk kalp onnmus ortancası bnmısm kucugude oğlumuzmus :9:9::9::9: cok sevındım unuttu sanmıstım cunku :9::9::9: hea tabı bu aldıgı kolyeyıde dgm hedıyesı dıe de aldım ddı arada bnuda cıkardı :9::9::9:

ne güzel canim , daim olsun mutlulugunuz inşşş :16::16::16::16:

güle güle kullanin canimm ,

saç için sanami gelcez artık :27:

TABİ SEN tecrübelisin güzel anne... biz de bekliyoruz öle mal mal... belirti dediğin nasıl bişey ki... ben ne zaman doğurucam yaa...

:1: :1: cok güldüm yarimcim aynen öyle çok güzel tanımlamışsın ama bişey bilmeden bekliyoruz belki gereksiz şeylerde panik yapıp ,acil bişeyde anlamıycaz bana da öyle geliyor arada bi heryerim ağrıyo sanki bekleyince geçiyo heralde yoruldum diyorum şimd hiç bi ağrıyı kaale almıyorum :1: başıma gelcek var ama hadi bakalım

:1: :1: cok güldüm yarimcim aynen öyle çok güzel tanımlamışsın ama bişey bilmeden bekliyoruz belki gereksiz şeylerde panik yapıp ,acil bişeyde anlamıycaz bana da öyle geliyor arada bi heryerim ağrıyo sanki bekleyince geçiyo heralde yoruldum diyorum şimd hiç bi ağrıyı kaale almıyorum :1: başıma gelcek var ama hadi bakalım

al benden de o kadar yani...
bişi oluyo hooopp acile... sonra başka bi gün bişi oluyo amannn otur geçer diyoruz... böyle diye diye sancıdan kıvranma aşamasında anca hastaneye gideriz biz... yolda doğurmayalım da...

Kızlar daha yeni geldik hast.den:14:
Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden

canım senin ve bebeğinin Allah yardımcısı olun senın için bol bol dua edecem,ama hastane doktor değiştikçe farklı farklı konusuyorlar herkesın bakısı farklı umarım en iyi şekilde sonuçlanır,Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sihhat versın şifa bekleyenlerde şifa insallh

Kanuni Sultan Süleyman eğt. Arş. Hast. Canım orda olacak herşey hayırlısında inş.

Hiç etrafımda olan bi durum değil ve hiç karşılaşmadım sadece bu omfaloselli doğan bebekleri araştırırken hamileliğinin başında bi annemle konuşmuştum oda ameliyatını olup iyileşti demişti ama bizim durumla farklımıydı durumu onu bilmiyorum tabi.

Ya o c.paşadaki hiçbir Dr un yüzünü dahi görmek istemiyorum beni umutlandırıp böle ortada bıraktılar
şu halimle 3 gündür yaşadığım stres beni o kadaryıprattıki anlatamam size. Hepsini allahahavale ediyorum Allah'tan ki birkaç tanıdıkla kendimizi bu hast. Ye kabul ettirdik iyi insanlara denk geldik
Çünkü kimse takip etmediği bi vakayı hastanesine almak istemiyor zaten yerimizde yok diyorlar.
benim sekiz sene sonra karar verip dünyaya getirdiğim bir tane yavruma bakacak hast bulamazken 3 çocuk yetmez 5 çocuk yapın diyen densiz neyine güveniyor da konuşuyor acaba???
şu son cümlen beni benden aldı yani.allahım ya adam düşüncesizce konuşuyor işte.neyine güvenecek kendine fütursuzca inanan saflara güveniyor.

güle güle kullan hepsi çok güzel.kuaförlükkursu çok güzel fikirmiş.o da hayırlı olsun canım

kuaförlük hayırlı olsun cnm bence çok güzel bir uğraş ve ilerletirsen güzel bi işin olmuş olur...bebeğin biraz büyüdüğünde yapabilirsin...cicişlerinizde çok güzelmiş iyi günlerde kullanın

Neslihan

Çok güsel sürpriz yapmış eşin canım mutluluğunuz coşkunuz daim olsun inşallah:16::16::16:

lyre

Aldıklarını güle güle kullan canımmmm:16::16:

Acenu

Gerçekten kk bile uyarıyı yaptı yanii ,,,neyin kafasını yaşıyorumki bennn:52::52:

Herkese merhaba, bugun rutin haftalik kontrolum vardi 37+2 deyim kizimin boyu 47cm kg su 2.700 mus suyum bebege yeticek kadar yani sinirdaymis zaten benim 15 aylik bi kizim daha var ondada azalmisti sonra bi gun ne gece nede sabah hic oynamadi dr gittim hemen bitmis sikismis 32 haftada acil sezeryan olmustum haraketlerine dikkat et dedi drumuz jaftaya bugun dogum olucak zaten ( sezeryan) insallah dahada azalmazda zamaninda dogar kizim , kg ilk kizima gore iyi 1910 dogmustu kuvozde 2020 oldugunda verdiler, bu daha iyi ama genele bakarsak zayif son 23 haftadir istahimda yok yesem yiyebilsem dogrusu bir
az daha alir gerci minyon tip bende oyleyim, gun belliydide bugun sabah 8:30 burda ol 9:15 gibi aliriz amelyata falan dedi sanki yarinmis gibi heyecan kapladi icimi ikinci defa olmasina ragmen heyecan ayni ilk gibi,
Allah herkese kolay hayirli saglikli dogumlar nasip etsin.

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X