Kızlar daha yeni geldik hast.den

Sabah konseye girdim biliyorsunuz Dr.lar haftaya alırız dediler sezeryana.ben o kadar beklemek istemediğimi söyledim bir aksilik daha yaşamayı kaldıramam dedim bu hafta alsak dedim.işte o çocuk cerrahına gönderdi o kadın doğuma gönderdi oradan perinatolojiye gittik derken nst ye bağladılar sancı çıkmayınca cuma gel sabahtan bi daha nst ye alalım ona göre bakalım dediler aç gel dediler sezeryanla ilgili bütün tahlillerimide yaptılar bi tek anesteziden rapor kaldı. Israr etmemin bi sebebide benimle ilgilenecek bütün dr lar cumadan sonra bir hafta konferansa yurtdışına çıkıyomuşTahminimce cuma günü kavuşcaz ECE'mle inş. Ben ısrar edicem en azından haftaya kalmaması için
Benle ilgili gelişmeler böyle. Kızıma ilgili olanlarıda söliyeyim konseyde bakan Dr ben kesede karaciğer göremedim dedi. Nasıl iş bende anlamadım
CerrahPaşada doğduktan sonra kesenin askıya alınacağını söylemişlerdi biliosunuz bu hast. Öle bi uygulama yapmıyormuş. Askıya alındığında çok uzun süre küvezde kalması ve bu süreç içindede devamlı antibiyotik tedavisi gerekiyormuş bide aylarca sürebiliyormuş ameliyat öncesi ve sonrası dönem. Benim Dr lar hemen ameliyat etmeyi uygun bulmuyormuş
kesenin enfeksiyon kapma riski bitene kadar yoğunbakımda değilde yenidoğan Ünitesi'nde bakıma alacaklarını sölediler cilt duvarı geliştikten sonra o keseyi sarıp sarmalayıp kızımı bana vereceklerimiş banada evde nasıl bakacağımı anlatacaklarımış bu şekilde bebeğin evde daha iyi bakılacığını düşünüyorlar ve haftada bir yada 3-4günde bir hast kontrole gidecekmişim taki karın duvarı gelişip dışarıda gelişen bağırsakların karın içine alınmaya uygun hale geldiği güne kadar. Karın içine baskı yapmayacak duruma geldiğinde ancak ameliyat edeceklermş Buda yaklaşık 1-1,5 sene sürermiş...
Ameliyatın zor bir ameliyat olmadını sadece ameliyat öncesi ve sonrası dönemin çok meşakkatli olduğunu söylediler.
Ama yinede doğmadan bebeği ve keseyi görmeden kesin birşey söyleyemeyiz bu prosedür bu şekilde işliyor dediler.
Yaşama oranının yüzde ellinin üstünde olduğunu söylediler iyi düşün iyi olsun dediler
O kadar karışığımki size anlatamam c.paşada çok daha ufak hemen halledilecek birşey gibi anlatmışlardı durumu.
Şimdi karnında keseyle eve göndericez en az yaşına kadar sen bakacaksın diyorlar
Anlayacağınız bende moraller sıfır
İmtihanım çok zormuş benimde ne yapayım dua etmektenbaşka bişi gelmiyor elimden