2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Günümüz aynıydı onla benden önce doğurdu desene hayırlısı olsun kurtuldu o da güzel haberlerle gelir inşallahh :)Buarada kızlar sezeryana aç alınmıyo muyuz,dün arkdaş aradı beni korkuttu iyice ya gıcık oldum yok yakarak kesilmiş fln dumanları hep görmüş sonra dr tamamen cıplak bırakmış vücudunu solüsyonla silmiş fln fln,eşimde girmiyo zaten iyice tırstm hangi şeklde sezeryan olcağımı bile bilmiyorum suan salı belli olcak uyumaktan korkuyodum zaten şimdi bunları duyunca epiduralden de tırstım bu cocuk nasıl doğcak ya :(

ya sen milleti ne dinliyosun canim yaaa,
niye cıplak bıraksınlar , boşver sen , dun burdada bahsedildi epudiral ile dogumun çok rahat oldugundan takma kafana bebişini düşün sadece :16:

Aaay bu ne ben heyecan yaptım valla Suzan suzi de doğuruyo hee buraya yazdığına göre gayet iyi :nazar:maşallah tü tü hadi inşllh bi avazda doğurur :49:

kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk

Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm :16::16::16::16: Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte :9::9::9:

kuzum Allah analı babalı bütün inş bizede sürpriz oldu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş :16:

yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm:16::16:

dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı:17:
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii:21::1:
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm:17::17:
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILE :21::21: işte böleeeeeeeeeee

Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi.. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm :16::16::16::16: Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte :9::9::9:

ay cnaım benim hayırkı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli büyüsün kaderi ay gibi parlak olsun ayrıntıları bekliyoruz

rm07 canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.sen de hoşgeldin ececik.

canımmm gözünüzaydınnnn :nazar::nazar::nazar:

suzancım misyamanın erken doğum riski vardı sezeryan olmuş ;)

kızlar dün ayaktayken basenimin üst kısmına,bacak bitim yerine bir ağrı girdi resmen topallıyorum :14:
basamıyorum lif yırtılmış gibi ne yapsam sizce :50: nasıl geçer bu bacak ağrısı???
geçmiş olsun da nasıl geçer bilmiyorum son zamanlar baya rahatsızlıklarımız oluyor,hayırlısıyla atlatırız inşallah.
kızlar beni tebrik edin :))

az once hali yıkamaciyi aradim halilari yıkamaya vermek içinnn , çok zor geliyodu bana :118::118::118::118::118::118::118::118::118::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
tebrikler ben de verebilseydim,veremeden gidiyorum artık dönüşte.

Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
işnşallah canım hayırlısı olur.
kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaa :( neyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim
ben çikolata düşünüyorum.değişik bir çikolata bulursam iyi olur.
çok sükür oglum geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52: ayrıntılar azzz sonraaaaaaaaaa:52:

kız merak ettirdin şimdi ne olduuuu

paradoks inşakllah sen de şuan iyisindir hayırlı haberlerini belliyoruz

suzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hadi bir avazda canımmmmmmmmmmmmmmm
:52::52::52::52::52::52:

Allahım bana suzan çok kolay doğuracak gibi geliyor inşşş. öyle olur Rabbim yardımcınız olsun canımmm
inşl.canım zaten cataldan ınerken ılk defa oglum cın cıktım ınslll kolay olucak dedım acımadı cok sukur dr zaten nmoral verıyor cok sukruhemn gectıı 1-15 sn surduu akıntı yada baktı cunkuuuu
şaka yapiyosunnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52::52::52::52::52:

hadi hayırlısı ile canim yaa :16:

kızlar suzana herkes ayetel kürsi okusun 1er kez inş. :16:

Aaay bu ne ben heyecan yaptım valla Suzan suzi de doğuruyo hee buraya yazdığına göre gayet iyi :nazar:maşallah tü tü hadi inşllh bi avazda doğurur :49:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy
anlat hemen noluyo nasıl oluyo ne zamandır oluyooo neler gelişti
piifffff tüylerim kalktı:9:

kızlar ben şuan suzanı hurmalarını yerken zemzemi çantaya koyarken,bir yandan inşirah suresini okurken falan hayal ediyorum =) Allahım çok rahat olur inşşşşş. o kadar bekledi alpereni sağ salim gelsin tosuncukkkk
ınsl cnm benım her an beklyoruz artıkkk rm3 dogurmusmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

paşam cok hareketı sureklı kasıklarımda her an gelebılrı artık hasretım benım halende sevınc den aglıyorummmmmmmmmmm

ama nts de sancım cıkmadııııııııııııııııı:52::52:

Seninkine ek olarak suzan elindeki kovayı bezi kenara koyup abdest almaya koşarken hayal ediyorum :)) Suzan çok kolay doğum yapacaksın çünkü baştan beri vucudunu çok iyi hazırladın canım Allah yardımcın olsun bir avazda doğuracaksın inşallah :16:

Anaaaaaaaaammmmmmm
doguran doğurana...
ay cok seviyorum şu günleri
her açtığımda interneti mutlu bi haber
daha bizim 30 günümüz var

yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm:16::16:

akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm:17::17:
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILE :21::21: işte böleeeeeeeeeee
Allah'ım bu çok heyecanlı bi bekleyiş.... hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almak nasip olsun inşallah... anlattığın tüm şeyleri bende yaşıyorum son günlerde nerdeyse ama hiç konduramamıştım bu doğum başlangıcıdır diyemedim bi türlü... belki 3-5 gün büyük abdeste çıkamayıp sonrasında ishal gibi oluyorum... ciddi bi gaz sorunum da var... e yeme olayına gelince mutfakta yatıyorum nerdeyse... son dr gittiğimde bende 300 gr vermiştim... ayyy çok heyecanlandım ben... bir avazda kucağına almak nasip olsun inşallah..:16:

cnm rutin kontrolde mi öğrendin yoksa sancılandın mı?
maşaallahh

adiyef sağol cnm sıcak duşta masaj yapıp sarıcam belki işe yarar :(

inşl.canım zaten cataldan ınerken ılk defa oglum cın cıktım ınslll kolay olucak dedım acımadı cok sukur dr zaten nmoral verıyor cok sukruhemn gectıı 1-15 sn surduu akıntı yada baktı cunkuuuu

ınsl cnm benım her an beklyoruz artıkkk rm3 dogurmusmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

paşam cok hareketı sureklı kasıklarımda her an gelebılrı artık hasretım benım halende sevınc den aglıyorummmmmmmmmmm

ama nts de sancım cıkmadııııııııııııııııı:52::52:
benim nst de hiç sancı. Çıkmamıştı . 2 gün sonra doğurmuştum suzi... Ona göre

Seninkine ek olarak suzan elindeki kovayı bezi kenara koyup abdest almaya koşarken hayal ediyorum :)) Suzan çok kolay doğum yapacaksın çünkü baştan beri vucudunu çok iyi hazırladın canım Allah yardımcın olsun bir avazda doğuracaksın inşallah :16:

seaside :9::9::9:

herkese günaydın,uzun zamandır girmiyordum buraya..ama artık sonlara geldik ve neler olup bitiyor bir bakayım dedim...
bu arada benim bebeğim ters duruyomuş makat duruştu sanırım..normal doğum çok istiyordum ama bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum..göğsümün tam altında kafası ve beni uyutmuyor resmen...benim gbi bebeği ters duran var mı acaba merak ettim...

Benim ki de ters canım. Bu sabah doktordan geldik. Herşeyi sağlıklı ama bir türlü dönmüyor. Tam 4 aydır aynı pozisyonda. Bundan sonra dönmez dedi. Nerdeyse 37. haftamız bitiyor. 1 hafta sonra yine kontrol ve sezeryan tarihine karar vereceğiz. Büyük ihtimal 1-4 Temmuz arasında alırız dedi doktorumuz. Hayırlısı buymuş dedim bende.

inanmıyorumm gözün aydın :9::9: 2 cm demek inşallah çok zorlanmadan bi çırpıda doğurur kavuşursunuz alpereninize:16:

Back
X