kızlar oğlumun yatağı geldi hazırladık :)
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341
güle güle kullanın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 740337 Eki Görüntüle 740338 Eki Görüntüle 740339 Eki Görüntüle 740340 Eki Görüntüle 740341
Bize bugün temizlik yapmaya bi abla geldi.. ben de bezler kovalar banyoda diye temizlik malzemelerinin yerini gösterdim, sonra kendim de biraz uyumaya gittim, sonra kalktım geldim bi baktım abla bizim bebeğin banyo kovasını halı silme kovası yapmışBi güldüm, çocuk cağız doğar doğmaz kimyasallarla tanışacaktı, görmesem farketmezdim de :) artık bi tane daha alacağız inş..
canım Allah uzun ömürler versin sağlık versin hayırlı olsun :)Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm
Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
![]()
walla canım boşver ne uğraşacaksın halin belli ben bir kutu çikolata alıp dağıtacağım bebek şekerleri evde artık :)kızlaarr benim de haftaya cuma olacağı kesinleşti cuma günü oğlumla kavuşuyoruz inşallah.. daha ismi olmasa da. ne koycam ben bu bebişe isim yaaneyse umarım 1 hafta içinde bulacağız. bir de size birşey sormak istiyorum hastanede 1 gece kalıcam bir aksilik olmazsa, çok fazla gelen de olmaz sanırım hastaneye. siz ne götürüceksiniz ikramlık? çikolata mı lokum mu?şöyle pratik çok uğraştırmıcak bişi olması lazım çünkü yanımda sadece eşim olcak. o da sağa sola koşturmaktan öyle şeylerle ilgilenemez sanırım.mesela çikolata-badem şekeri ve kolonya çok mu az olur?yeterli mi?bilemedim
bende doğumdan değilde suni sancıdan korkuyorum canım ama işte anlatılanları duyunca rahatladım birazyaa benim de en çok korktuğum şey suni sancı... inanırmısın bende öyle hissediyorum... sanki normal şartlarda gelişmiycek doğum... vakti dolucak ve suni sancı verilicek gibi hissediyorum... ama söylenenlere bakılırsa normal sancıya vücut dayanabiliyomuş, suni sancıya dayanmak zormuş diyolar... gerçi yazdıklarını okuyunca biraz iiçim rahatlar gibi oldu ama ne biliyim tırsıyomuyum ne ?:18::18::18:
canım doğum yaklaşınca yani senin durumda olunca yada sancı gelince çok yüeüyüp hareket etmemek lazımış çünkü annenin enerjisi bitiyormuş azalıyormuş doğumda güçsüz kalıyormuş ıkınmada zorlandığı içinde bebeğin doğum süresi uzuyormuş dikkat et Allah yardımcın olsunALLAH SENİİİTEMSILIK YAPMIYRUM ARTIK TETEMMM BITTI TEMISLIGIM AMA SANCI GEEMDEN BIR DAHA SUPURUP SILSEM SUPER OLUR HEEEEEEEEEEE
hıc bellı olmaz ttalım o gunlerrr bızımde 15 gun vr ama dr her an olabılır dedııı
demmkkı onla r belırtıymıs canım benımmm ayy sulu gozlerler carsıda dolandım bırde bugun basbakan gelıyor hastanenın yolları kapalı bır st yuruyerekden duragı ulastımm hast..yanında mıtıng alanı cunku dr dedıgı gıbı bol yuruyuss aksamda esımde 2 st yurusek ohh mıss gıtmeden sıcak dus alırım gelıncede sıcak bır dus ohhh bol da hurma hemen dogsun paşam yaaaaaaaaaahepımız ııcn ınslll dua ılee bır solukda dogurmak naısp olurrrrrrr
yok tatlım haftalık nts muayenesıydı gene bnmkıııı
wuu oda super mısss zaten dedıı ıstersen sımdı dogurtuyum senı dedı sunı ıle mı dedım evet dedı yok dedım zaten sımdı vermem cunku gunun daha var dedıııı paşamm ı beklıcem benn![]()
bizim babamızda çok duygusaldır hele ultrasona bakarken, hergün karnıma bakarken kızından bahsederken hemen gözleri sulanıyorr
dalga geçiyorum sulugöz böyle babamı olur diye
doğmadan tahtımı sallıyor bu kızzzz :26:
![]()
maşallah bebişine canım
yaparsın canım niye yapamayasınki kendini öyle hissetme.hayırlısıyla olur doğumun inşallah
kızlar dün 6 ay önce doğum yapan bir arkadaşla konuştum son haftaya kadar beklemişşer oğlu olmamış doktor suni sancı vermiş epidural de istememiş çatır çatır normal doğum olmuş. sakın suni sancıdan korkma ağrı tamamen psikolojik bişey dedi. yine bir arkadaş var onunda kızı 3 yaşında sabah 6 gibi sancısı gelmiş hafiften sıklaşmasını beklemiş bi anda suyu gelmiş su gelince hastaneye gitmişler doktor suni sancı vermiş düşnün 8 de gitmiş 9.30 da kızı dünyaya gelmiş. ikiside çok rahat olduğunu normal doğumun hiç acı vermediğini felan söyeldiler. bende suni sancıdan çok korkuyordum biraz içim rahatladı. doktor bana her ne kadar her an doğuracaksın desede bana hiç öyle gelmiyor çünkü sanki doğmayacak da suni sancı verecekler gibi geliyor. :)
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm
Allah herkese böyle bir duyguyu yaşatmak nasip etsin. Arkadaşlarım da gelsinler artık sıkılırım ben bu topikte
![]()
günaydin kızlarrr ,
biz geldik tospa oglumlaaa , gece uyutmadi , gunduz durmuyo napicam ya , harabe gibiyim bugun ,
Allah'tan son iş günü tatil , ve p.tesi kontrollllllllllllll yuppii ...........
bişiler yielim ( hiç durmuyoruzki hep yioruz ) :82::82::82::82::82::82::125::125::125::125::125::125::125::125:
gözün aydin canimmmm , masallah bebisinedee sanadaaa![]()
Merhaba,
Hamileliğimizde aynı şeyleri yaşıyoruz hatta cocuklarımızın muhtemel doğum tarihi bile aynı:)) Normal doğumdan ben de çok korkuyordum hala korku var ki canım inanılmaz tatlı,ağrı eşiğim düşük ama o anı düşündükçe güç geliyo kendime öyle bir güç ki duygusal bir şey hem ağlayasım geliyo hem de kendimi çok güçlü hissedicekmişim gibi.Allahın izniyle sen oğlunu ben kızımı inşallah sağsalim alıcaz elimize..ilk normal doğum bizimki değil.dayanılmıycak bir sey olsa insan ikincisini üçüncüsünü hatta daha fazlasını yapmazdı heralde:)) 8 ay geçti 1 günde geçer heralde hem o duygusal anı düşün onu doğurmayı başarıp eline aldığın anı bence hr seye değer...
Hayırlısı bakalım,hayırlı doğumlar...içimden geldi yazmak istedim
Kizlar bana dua edin hastanedeyim bizim sipa kanala gidiyomus serum taktilar ins durdurlar dogumu daha 2.5 kiloyuz
yaa benim de en çok korktuğum şey suni sancı... inanırmısın bende öyle hissediyorum... sanki normal şartlarda gelişmiycek doğum... vakti dolucak ve suni sancı verilicek gibi hissediyorum... ama söylenenlere bakılırsa normal sancıya vücut dayanabiliyomuş, suni sancıya dayanmak zormuş diyolar... gerçi yazdıklarını okuyunca biraz iiçim rahatlar gibi oldu ama ne biliyim tırsıyomuyum ne ?:18::18::18:
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
dr ablamız bızı cok beyendıı
wc sorunuma normal hatta ıyı senın ıcn dedıı
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
cok sasrıdım sbh aksma yemem sebebı buymus ben 100 gr vermısısm tabiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
benim eşim de yengeç ve bebeğimizin yengeç olma ihtimali beni de çok mutlu ediyor...
yaa ben bugün çok heyecanlıyım....![]()
yeni geldık dr dann herksleri aradıkkk cok mutluyum leylasına kavusacak mecnun gıbıyımmmmmm
akıntım dedım bır bakalım alttan dedı wuuu dedım dırek catala cıktım cıkmısken acılımada bakalım dedı veeeeee 2 cm acılman varr dogumun basllamıs enın dedı bu bebek her an gelebılır dedı hadi bırde ultrosondan bakalım dedııı paşam kanala gırmısss cıkmak ıcın yer acıyormus dr dedıdı haftaya cuma tatıle cıkıyorum ıstersen sımdı dogurturum senı dedı bebek tammlamıs kendını dedı vee 3500 kg olmus dediiii
ve her an dogum olabılır sıcak dusunu cogalt dedı yuruyuşünü artıtır dedı hurma yıyorum dedım onuda arttır gunde 4-5 ye dedı (ama ben daha fasla yıcem )dr bunları dedıkce ben seınden agladımmm
çünk 4,5 sendır bekledıgım hasretıme kavusacagım ınsl...DUA ILEişte böleeeeeeeeeee
Bize bugün temizlik yapmaya bi abla geldi.. ben de bezler kovalar banyoda diye temizlik malzemelerinin yerini gösterdim, sonra kendim de biraz uyumaya gittim, sonra kalktım geldim bi baktım abla bizim bebeğin banyo kovasını halı silme kovası yapmışBi güldüm, çocuk cağız doğar doğmaz kimyasallarla tanışacaktı, görmesem farketmezdim de :) artık bi tane daha alacağız inş..
ben stticker almıştım 3 4 günde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam memnuniyetsizlik ürünlerine mi yönelik kargoyamıkızlar evmanya dan alısverıs yapan var mı? yemek odasını degıstrdık bende aksesuarlarıda degıstryım dedım ole baya bırsey sıparıs ettım sonra sıkyetvar.coma baktım hıckımse memnun degıl.içim içimi yıyor sımdı.alısverıs yapan var mı bu sıteden
ne iş yapıyor tatlım eşin? ona göre bi fikir üretelim bişeyler düşünelim. kıyafet olabilir. sevdiği bir yemeği yapabilirsin. veya dışarda güzel bir yemek olablir. tuttuğu takımla ilgili bişey yapabilirsin?Kızlar haftaya eşimin dogum gunu ,
ne alsam bilmiyorum , yardim lütfenn![]()
teşekkür ederiz teyzesi evimizde olmadığımız için memlekette sadece yatağı var oğlumun evimize gidince odasınıda koyacağım inşallah tabi o zamana kimse girmez nete ama olsun :)çok heyecanlı bir gün.
doğum haberleri almak. bir yandan doğuma yaklaşanları okumak.
çok mutlu olduum çookk.
yazmelekleri oğluşun sağlıklıymış çok sevindim.
acenu cum halıları temizletmeye vermeye karar vermişsin artık gerisi gelir
suzancımmmm alperenimiz geliyor demekkk. çok mutlu oldum kolayca doğurur minik paşanı kucağına alırsın inşallah.
bu arada graftan hala haber yok çok merak ediyorum.
paradoksta bugün doğum yapmış olabilir ne oldu acaba
yarim cim seninde doğum tarihin çok yaklaştı yakın bir zamanda seninde haberini alırız gibi geliyor bana.
vsn cim oğlunun yatağı çok sevimli olmuş.
bende oğlumun odasını tamamlayıp fotolarını paylaşmak istiyoruumm.
çok heyecanlı sona doğru yaklaşıyoruz.
hergün yeni bir doğum haberi alıyoruz çok sevindirici. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeciklerimizi kucağımızaa![]()
Günaydın güzel teyzeler ve onların tosbaaları.. Benim adım ECE annemin biricik cimcimesi..Ben 19 haziran çarşamba günü annemle babama küçük bir sürpriz yaparak sabah 10:15 te dünyaya geldim. Gayet sağlıklıyım annem de ööyle tabi. Size heyecan ve macera dolu hikayemizi anlatmak için geri geleceğiz biraz toplanmamıs lasımm
![]()
herkese günaydın,uzun zamandır girmiyordum buraya..ama artık sonlara geldik ve neler olup bitiyor bir bakayım dedim...
bu arada benim bebeğim ters duruyomuş makat duruştu sanırım..normal doğum çok istiyordum ama bu saatten sonra döneceğini sanmıyorum..göğsümün tam altında kafası ve beni uyutmuyor resmen...benim gbi bebeği ters duran var mı acaba merak ettim...
ne iş yapıyor tatlım eşin? Ona göre bi fikir üretelim bişeyler düşünelim. Kıyafet olabilir. Sevdiği bir yemeği yapabilirsin. Veya dışarda güzel bir yemek olablir. Tuttuğu takımla ilgili bişey yapabilirsin?
Ben eşime doğum gününde telefon almıştım. Teknolojiyle hiç arası yoktur. Ben hep diyordum sana güzel dokunmatik bir tlf alalım diye. Gerek yok zaten ben kullanamam diyordu. Ama aldıktan sonra o kadar hoşuna gittiki anlatamam. çocuk gibi sevindivarsa ihtiyacı böyle bişeyde düşünebilirsin. Aklıma gelen bişey olduk.a yazarım ben
![]()