2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar aldığınız kışlıkları paylaşın ben burada birşey bulamam malum netten sipariş veririm fikir olur alırken

Kızzz dikkat koşma öyle ya bişi olsaydı allah korumuş geçmiş olsnnn

Dişşşşş:18:
kızlar bana sağa sola sallanan oyuncaklı eğimli bir ana kucağı önerebilir misiniz?

İnternetten anadizi diye arattır cnm sağ sol sallanama anadizi deniliyomş

Kızzz dikkat koşma öyle ya bişi olsaydı allah korumuş geçmiş olsnnn

Dişşşşş:18:

İnternetten anadizi diye arattır cnm sağ sol sallanama anadizi deniliyomş
amın cnm sagolsın ınlll acele edınce olyrr ıste bölsıı yaaaaaaaaa

ii aksamlar pasam uyandı ben gıderrrrrrrrrrrrr

bizde bugün aşımızı olduk. beklerken o kadar stres oldum ki ağlıycaktım nerdeyse.
ilk önce koluna yaptılar hiç tepki vermedi.
sonra bacağına biraz yüzü buruştu ikinci bacağında biraz ağladı.
sonra babası geldi konuşmaya başladı oğlumla.başladı gülücükler saçmaya.
eve gidene kadarda uyudu.
hiçte korktuğum gibi olmadı.
ateşini sürekli kontrol ediyorum bir sıkıntı yok.
ateş düşürücü vermedim ben gitmeden önce. sağlık ocağındaki doktor eve gidince verin demiş. ama ben vermedim yinede. bişeyi yok çünkü
kalça usg side oldu onda da bir sıkıntı yokmuş. mutlu mesut geldik bugün evimize.
bu arada mesajını aldım canım. çok teşekkür ediyoruz biz sana

kızlar benim kız doymuyor.hiç böyle olmazdı.sütüm şükür var.dakikalarca emiyor,sonra ağlıyor,huysuzlanıyor.gazını çıkartıyorum.az önce emdi uyudu.2 dakika sonra uyandı.omzumda gazını çıkarttı.bide baktım ki boynumu geveliyor;parmağımı verdim cokkudu cokkudu emdi.ben neyapacam.sütüm doyurucu değil mi yoksa.dediğim gibi sütüm var

Bende sezercik yaptım hemen ayaklandım hatta hastanede gazım çıksın diye yürüyüş yapman gerek dedikleri andan itibaren hiç yatmadım eve geldiğimin ertesi günü evi sildim süpürdüm banyoyu cifledim filnan derken sonuç yapıştırma olan dikişlerim açıldı halada çekiyorum ama yatmak yok tabi bende hala keşke enerjim olmıyaydıda yatsaydım yaramı terletmeseydim.

kızlar ya dün geceden beri oğlumun kakası sümük gibi çok aferdesiniz böyle bir tuhaf neden olabilir sizce parazit felan olabilir mi

Denizim benimki de yapıyor bazen ama aç olduğundan değil bence eldivenlerini çıkardığımdan beri yapıyor

bende çok özendim normal yapanlara ya size yani bende çok istedim 18 saat sancı çektim ama olmadı. bende sezeryandan çok korkuyordum korktuğum gibi olmadı ço rahat oldu hiç acım yok şu an benim ama kg veremedim hiç ben göbek 5 aylık gibi inşallah diyet eve gidince burda annem güzel güzel yapıp koyuyor önüme bende yiyorum

herkes kilolarını vermiş ben daha hiç veremedim napıcam yaa
bırak vermeyi üstüne aldım bile ben

sabaha kadar mı maşallah valla benimki 2 saatte uyanır

ay bi geçse valla ama bende kalkan kullanıyorum önce zeytinyağı sürüyorum inşallah geçer canım
bende emzirdim bir saatlik eltime gittim yıkmış ortalığı gelir gelmez emzirdim suratıma bile bakmadı sonra sonra barıştık anlıyor veletler artık yerim onların totosunu :)

canım bende öyle düşünüyordum devamlı elini vs emiyordu 24 saat çekmesem hayır demiyordu doktorda bu sütün yetmiyor demek değil dedi bebekler ilk 3-4 ay emmek ister devamlı 24 saat ver hayır demez sütünün yeteip yetmediğini anlmak için 10 ar günlük periyotlar ile kg ölçülmeli 10 günde 200-300 aldıysa normal demişti endişe etme bi kg suna baktırt

maşallah kızçene
mrb arkadaslar 20 haftalık hamileyım uyudugum zaman sağamı yada solamı uyumam lazım ben sırt üstü uyuyrom nasıl uyuyam lazım ?
sola yatmak en sağlıklısıymış canım.
merak etme resmini gördük sen onlardan güzelsin.

ağrı kesici ateş düşürücü başka ilaçlar da var.ben parol kullanıyorum.bir de dolven kullanıyorum.

bebekler bir sıkıntıları olduğunda da veya uykusu olduğunda, ağrısı olduğunda birçok sebepten de emme isteği duyuyor.illa aç olduğundan değil canım.yeni emzirdiysen hala yapıyorsa başka sıkıntısı var demektir.
nasılsınız kızlar ben de oturdum muhteşem yy ı izliycem.brazdan muhteşemin topiğine giderim buraya da gelşirim arada.oğlum da uslu durursa tabi

Benımde epidural sezeryan oldu kendı ısteğimle:)doğumdan cıktıktan sonra herkese diş çektirir gibi
Cok rahat doğumyaptım dıordum annemler sıkıstırıordu benı:)))nazar deyecek ole deme dıe. Gercekten de cok rahattım eve geldım hIc yatmadım 20 gunlukken 58 kıloya dustum vs....herkes de boyle doğum nasıp etsın dıorum Allah

iyi gecelr kızlar; günlerdir tam okuyorum yazıcam oğlan bi arıza çıkartıyo bi türlü yazamıyorum;
söyliceklerimide unutuyorum sonra :))
çok huysuzuz bugünlerde,20 dakikalık uykular uyuyoruz uyanıyoruz ,uyuyoruz uyanıyoruz
buakşam iyice oynadık yoruldu,bide üstüne yıkadım ohh miss uyudu şimdi :))) inşallah bikaç saat uyanmadan uyurda bende azcık dinlenirim :))

bide kış geliyo kızlar bebişlerimize atkı bere falan örüyomusunuz; ben çok tatlı bir bere ördüm şimdi atkısını örüyorum büyük bir hevesle :)) yelek hırka olayına giremiyorm okadarı elimden gelmez :)) onlarıda annem halletti zaten,giydiriyorum buaralar baya serinledi çünkü

kısssss buzluk şutu değil canımmmm havucu buzluga koy soğuk ver yani maksat soğuğun uyuşturucu ve ağrı dindirici özelliğinden yararlanmak ... Bi zamanlar buz torbalı epilasyon cihazları vardı ya onun gibi canım.. Diş kasıyıcıyı da buzluga koy soğuk ver yani ))

herkes es kendi doktoruna ve bilgi birikimine göre karar veriyo canım.. Devletin zorunlu tuttuğu bi aşı degil.. Bizim doktor kendi cocuklarına ve kuzen cocuklarına dahi yaptırmadım dediydi.. Avrupa nın gelişmekte olan ülkeleri demek olarak kullandığı viral aşılardan biri.. Yani cocuğum a. İçinde bolca civa olan virüs aşısını vereceğime kaparsa o mikrobu hastanede içeriğini bildiğim serumu bağlatırım daga iyi dedi doktor.. Ya virüsü kaparsa diye immün sistemi baskılamaya gerek yok dedi.. Tamam simdi hasta olmicak diye sevincez ama bunun ilersi gençlik otuzlu kırklı yaşları var.. Falanfilan dedi.. Böyle anlattı durdu )))

Bizim şe şimdilik ateş yok bakalım bu gece nasıl geçecek ???? Geçmiş olsun

tsekkur ederım tatlım o senın kalbının guzellıgı moral verdın bana

herkes kilolarını vermiş ben daha hiç veremedim napıcam yaa
yok cnm uzulme benmde 7klom var hala ama sankı 6sı gobekde gıbı

kilo bende vermişim bolca... baskül öyle diyo ama göbek hiç de öle demiyo...
ayneeen

evet ya sahane bısı ustndekı ordege hele bayılıyo vurup dryo guluyo sonrada masallah gunumu kurtaran bısı:)

ay cnm dıkkat ett cok gecmıs olsun Allah korumus
bende szryandn 20gun sonra banyoda huup totomun ustne oturuverdım ama belım kırıldı sandım yıgıldm kaldm banyoda esım evde olmasa felaket kım duycakdı benı bebısde obur odada dıkkat etmek lazım

masallah alıkaan a cnm sevndım aglamamsına bızım cuma benm bayraklı oglum kesın ama kesın aglıcak

bugun bzde ole olduk valla emzkle uyttum uyrken bıle sureklı emzgnı emdı
ki bendeki sutte masallah
ay cnm sn naptn ole bende szryan oldm evet ayaga kalkdm hemen ama temzlik fian esmle yaptk hep bı baktr ıhmat etme cekersın sonrda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…