slm anneler
kızımın odası tamamiyle bitti artık. son halini sizlerle paylaşayımbirtek avizemiz eksik Eki Görüntüle 660724
odamızda iki cam var. kornişte bütün olarak dönüyor. ipli perde olduğu için iki ayrı perde yapmadık bütün kullandık
maaşallah çok çok cici olmuş, nereden almıştın mobilyalarını... eet duvardakiler perde mi ? duvar kağıdı mı yaptırdınnn
slm anneler
kızımın odası tamamiyle bitti artık. son halini sizlerle paylaşayımbirtek avizemiz eksik Eki Görüntüle 660724
O ne.ilk defa duydum.hamilelikle ilgili bisey mi.
slm anneler
var tabi olmazmı... seninkiler yine biraz düşünüp bişi almışlar... bizimkiler daha don bile almadılar... ayrıca almasınlar da... hem öyle lönk diye çatkapı nasıl geliyolarmış hayret bişey... bize gelmeye biraz cesaret ister... bizim evimize gelmezler ben çağırmadığım sürece... Allah yardımcımız olsun valla...
canımmm Allah kabul etsin inşallah.
Ben kv yide (kp yok) kendi ailemide hiçbişeye karıştırmıyorum canım. kimse kafasına göre bişey alıp gelemiyor.
çok şükür çalışıyoruz eşimde bende kendimiz yapmak istiyoruz herşeyini. evlenirkende öyleydi şimdi oğluşumuz içinde aynı şey geçerli yani. böylesi herkes için daha hayırlı oluyor
Gunaydin tospiklerrrr.Eki Görüntüle 660466
Ayy yasasinn yukledimmmm.cok mu agir olur bebek odasina kizlar nasil guzel mi
çççoooooooookk şekerr olmuş. güle güle kullanın. ne güzel yaa biz daha 2 hafta sonra boyayacağız odasını daha mobilya falan ooooo çok iş var..
slm anneler
caploonba firmasından aldım mobilyaları sitesini girip bakın çok güzel odalar var kaliteli üstelik.
Evet bende 22 haftalık hamileyim... Renkli dopplerde bebeği besleyen rahim damarlarında çentik denilen şey çıktı... Doktor normal 26 haftada geçer dedi ama evham yaptım... Başka yaşayan var mı merak ettim...
çççoooooooookk şekerr olmuş. güle güle kullanın. ne güzel yaa biz daha 2 hafta sonra boyayacağız odasını daha mobilya falan ooooo çok iş var..
dualarımız seninle canım. güzel haberlerle geliceksin inşallah
slm anneler
vejeteryan_33 , Lyre, ssvvnn, kkarabiberim ve nddd
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin, sağlıklı size ve hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin ve bebişlerimize de sağlık versin,
akşamalrı yorgunluktan giremiyorum haftaiçi de odam çok dolu oluyor sürekli ya müzik ya da kalabalık ve sesten dua okuyamıyordum o yüzden geciktim, helal edin hakkınızı kusura bakmayın...öpüyorum çok
slm anneler
başlayınca arkası geliyo bi bakmışsın bitmiş . tatlı heyecanlar koşuşturmalar bunlar. çok ağırlaşmadan bitirmek lazım. ben artık çok çabuk yorulmaya başladım.
tam bize sıra geliyo derken doktorumuz acil doğuma gitti :))) kısmet yarına...
Bende henuz cikmadi insallah cikmaz.ama onemli bisey degilmis sanirim.takma kafana gecer demis ya doktor.Evet bende 22 haftalık hamileyim... Renkli dopplerde bebeği besleyen rahim damarlarında çentik denilen şey çıktı... Doktor normal 26 haftada geçer dedi ama evham yaptım... Başka yaşayan var mı merak ettim...
Alıyorlarda işte kafalarına göre alıyorlar sinir oluyom bende....Yok canım pazar günü değil taaa perşembeden geldiler yanlış yazmışım orasını tabikinde gelemezler öyle çat kapıı ama ben çağırmadan gelirler işte sinir ederler beniii
Tabikinde öelesi iyi bizde çalışıyoruz eşimle ama ilk torun benim aileminde eşimin ailesininde öyle olunca alıyorlar ama kvler kafalarına göre alıyor annem alacağı şeyi sorar sağolsun kızım şundan alıcam beyenirsen yoksa beyendiğini alayım der ama onlarda öyle bir incelik yok beklemiyorum zaten birde kendileri bakacakmış gibi konuşmaları yokmu beni deli ediyor yaaa
Canım çok güzel güle güle iyi günlerde kullan inş bende kızımın odasına böyle avize almak istiyorum nerden aldın acaba birde fiyatı nedir canım
slm anneler
Gunaydin tospiklerrrr.Eki Görüntüle 660466
Ayy yasasinn yukledimmmm.cok mu agir olur bebek odasina kizlar nasil guzel mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?