Kızlar,
Bende bişi sorucam bebek kurabiyelerini mutlaka görmüşsünüzdür benim çok hoşuma gidiyo çok istiyorum kızım doğduğunda dağıtmayı ama bir yerde sorduğumda tanesi 3tl dedi sonra kv ve ablama konuşurken tadının Yenmiyecek kadar kötü olduğunu ve atıldığını eridiğini falan söylediler ben hiç tadmadım gerçekten kötümü?
Okadar parayı çöpe atmak istemiyorum ama çoktan özeniyorum yiyen varmı aranızda? En kötü 15-20tane yaptırılma çok yakınlarıma dağıtıcım siz ne dersiniz yaptıracak varmı aranızda?
gerçekten tatları çok berbat ben yiyememiştim bile...
bana bu kapı süsü, mıknatıslı bebek şekerleri felan çok saçma geliyor ya.. şahsen, bebeğini görmeye gittiğimde verdikleri o mıknatıslı şeyleri lavantaları felan hepsini çöpe atıyorum ben evimde saklamıyorum veya buzdolabı süsü olarak kullanmıyorum... etrafımdaki biçok insan da aynen bikaç gün saklayıp çöpe atıyor... çöpe atılacak birşey için neden uğraşayım, onun yerine bebeğimin bi ihtiyacını alırım... oyüzden ne bebek şekeri ne kapı süsü hiçbirini yaptırmayacağım... mevlitte de yemek ikramından sonra lokum-çikolata dağıtırım yeterli... sonuçta benim bebeğimin ne zaman doğduğu pek de kimsenin umrunda değil yani :)))))