2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kizlar siz bebeklerinize neler almaya basladiniz ???biz gecen ay arabasini pusetini aldik bu ay da yatagini alicaz ..para tutan seyleri yavas yavas almaya basladik kiyafetleri en son alicaz buyuk ihtimal en kolayi onlar

bizde adettir ilk bebeğin herşeyini kız annesi alır tabi ben adetleri pek takan biri değilim ama annem tutundu herşeyini ben alıcam die bende tamam dedim canıma minnet bi oda takımı alıcaz annemede daha bişi alma 7. aydan sonra almaya başlarız dedim

ahaaaaaa aynı iplerden olucaakkk ahhhh nerde öle düşünceli elti bendeee :D:D:D:D:D:D
sagosun eltım bacım gıbı dır bende aynı sekılde na oleyım cnmm karsılıklı sevgı ve saygııııııııııııııııııı
:34:

:)) Türkiye'de olsam başka bi eve gitme durumumuz daha kolaydı dayalı döşeli boş duruyor Ankara . İstanbul . Nevşehir. Mersin . Ama burdaki evin birinde görümcem kalıyor birinde biz tadilat bitince gitçem diyor gitse de kurtulsam .

benim annem de mersinde şimdi, eğer fırsatın varsa bir kaç günlüğüne gel bence tr ye hem tatil olur doğum öncesi moral olur ve buradan alışverş yaparsın hem de kv den kaçmış olursun... inş tadlatı da biter hemen

Cok kotuyummmm
Gayet iyi olan moralim şef in sizden biktim demesi ile mahvoldu.ne yapacagimi bilmiyorum istenmedigin yerde durmak cok zor.tazminatini birakip gitmek de zor.ben de mail attim istemiyorsan cikart o zaman kirilmam gucenmem dedim.cevap vermedidaha ne kadar dayanirim bilmiyorum.10.000 tl tazminatim var icerde.ama uzerimdeki stres paha bicilemez.

ya şef dediğin kim ki o mu veriyor paranı, salla gitsin lavuğu onun yüzünden işsiz mi kalacaksın, bizde de çok bildiğini sananlar var valla kimse kusura bakmasın çekemeyen kendisi defolsun

çok şükür iişten ayrılabildim ve hemen bursaya annemlerin yanına gittim... ablam da hayırlısıyla doğumunu yaptı ve kurtuldu bu zorlu mücadeleden... 41 kere maşallah çok tatlı bir paşamız oldu... tabi karda buzda evime gelemedim... neyse ki havalar düzeldiği gibi geldim... bu sabah da eşimi almanyaya yolcu ettim... allah kızmet ederse cumartesi sabaha karşı gelicek ve bizim de o gün randevumuz var... 4 ay kontrolü... belki de cinsiyetini öğrenebiliriz :) tabi gösterirse minik meleğimiz...

kızlar bu arada kendimi bikaç gündür hamile gibi hisstemiyorum... nedendir dersiniz? bulantılarım gitti...kilo almam durdu...kasık ağrılarım çok çok hafifledi...bi sorun yoktur inşallah...

inşallah hepiniz iyisinizdir... güzel bebekleriniz de sağlıklıdır... muhtemelen biçoğunuz cinsiyetini bile öğrenmiştir dimi :49:

canım gözün aydın öyleyse

kızlarrr 2li testlerinizi ne zaman yaptırdınız siz ben 26 ocakta gidicem ozamnda 13+2 olucam çok geçmi olmuş oluyo acaba ya kafam karıştı biraz:44:

canım ben 12+4de oldıum

Ben Türkiye'den kaçtım ingiltereye geldim de iyi halt ettim sizin gelinde öyle yapar artık :)))))))

ben de almanyaya gideceğim diye evlendim 3 ay kaldım sonra kv büyü mü yaptı ne yaptı gerisin geri döndük dizinin dibine :((

kizlar siz bebeklerinize neler almaya basladiniz ???biz gecen ay arabasini pusetini aldik bu ay da yatagini alicaz ..para tutan seyleri yavas yavas almaya basladik kiyafetleri en son alicaz buyuk ihtimal en kolayi onlar

ben kendime iki hamile pant aldım, bir de huggies in bebek bezini aldım ama cinsiyeti belli değil, onun dışında bir oyuncak bir hastane çıkışı bir çorap bir de çerceve hediyemiz geldi akraba ve arkadaşalrdan :))

ya insan yumuşak yüzlü olmaya görsün
gelen giden eşek mlsalı semer vuruyo

çok haklısın

Benim 3.5 saat İstanbul 1 saat ta İzmir :) ordan Akhisar yaaa çok özledim ailemi herkesi :(

gel sen gel buraya

ben normalde sigara kullanmıyorum... eşim bile bırakmak üzere nerdeyse... çok azalttı arabada mutfakta içerdi... artık arabada içmiyor (ben yokken bile) akşam evdeyken de balkona çıkıp içiyor..

bizim arkadaşa balkondqa bile içirtmeyn demişler ben de çok rahatsız oluyorum evde pek içen yok ama yine de evin girişine sigara yasak yazısı düşüyüroum cidi ciddi

şimdik 2 tane soru sorcam ben size.. 1.si bu göbikte bisürü kıl çıktı onları neydeciikk :26: 2.si dokturcunuz magnezyum verdimi size bide magnezyum çıktı başımıza suya atılıp içilen iğrenç bişey elevitten daha çok hoşlanıyorum yani. çişim yeşil oldu be :1:

canım çatlak için birşey sürüyor musun tüyler ondan olabilir mi

eheee bencede öyleeeee çünkü çok net ve kesin diyodum herkeseeee ama eşim de deli gibi kız istiyodu onun isteği oldu ha ben ondan çoooooooooooooooook istiyodum kızı ama ilk erkek olursa ikincide kız olursa (tabi rabbim öyle nasip ederseydi) abisi ona sahip çıkar diye düşünüyodum ama kız olmasına çoook çooooook sevindimmmmm cicili bicili şeyler alıyorum vallaaaaa :1:

ben erkek diyip duruyorum ama daha don bile almadım
mavili hiç bişe almadım annem beyaz battaniye yapmış çok şirin bişe:16:
bi öğreneyim kendimi alışverişe vurcam:23:

canim biz ikisini 700 riyale aldik turk parasi olarak ucuza gelir 400 falan biz kirmizi istiyorduk begendik de sonraki hafta almaya gittik bitmis esimde mavi olsun dedi mavi aldik yatagini beyaz alicaz benim yatak odam beyaz bize uyum saglasin :)))

neeeeeeeeeeee
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ben para göndereyim sana banada alıp ptt kargo ile postala cnm bende annemin kuzenine aldıracaktım ingiltereden şimdi hesapladım 335.30 tl yapıyo bu tam takımmı çünkü tr de tam takımı 8000 tl de yoksa kv yi kandırıp umreyemi göndersem ben gelirkende araba alsın gelsin

esımle dun awm ye gııtık--domınoda besık baktıkk sıyah beyaz(yimpaş yozgat spor esım kesın alalım dedı )
nettede aynısını buldum
2523_buyuk_1.jpg

lcw dan heppp ıcımden gecen hamıs badısı aldım hemen foto cektım ark.hamıs pantolanu vardı onu gıydımmm(cok rahatmıss)(eşim pantolanda neymıs dedı ama magazada ustune badı ıle gıyınce ne kaa yakısmıss yaa dedii agzınn suyu aktı heheheh ama bız fırsat vermedıkk)

ftomuzzz
$Sitem1102.webp $Sitem1104.webp

dünki halımızgbısımız nasılda belli dimii :nazar::nazar:

esımle dun awm ye gııtık--domınoda besık baktıkk sıyah beyaz(yimpaş yozgat spor esım kesın alalım dedı )
nettede aynısını buldum
2523_buyuk_1.jpg

lcw dan heppp ıcımden gecen hamıs badısı aldım hemen foto cektım ark.hamıs pantolanu vardı onu gıydımmm(cok rahatmıss)(eşim pantolanda neymıs dedı ama magazada ustune badı ıle gıyınce ne kaa yakısmıss yaa dedii agzınn suyu aktı heheheh ama bız fırsat vermedıkk)

ftomuzzz
Eki Görüntüle 606693 Eki Görüntüle 606695

dünki halımızgbısımız nasılda belli dimii :nazar::nazar:
anaammm kocaman olmuşunuz gıı :1: maşallah yerim ben o göbişin içindekini çok yakışmış cicilerin :16:

kızlar benim iyiden iyiye kafam karıştı çin takvimine göre kız rus takvimine göre oğlan başka bi yerde baktığım çin takvimine göre gene oğlan çıktı hurafa kan sonucuma görede kız nub teorisini bilmiyorum çünkü geçen ay sırtını gösterdi bise sadece arkası dönüktü 25 kontrol var çatlıcam ben meraktan

anaammm kocaman olmuşunuz gıı :1: maşallah yerim ben o göbişin içindekini çok yakışmış cicilerin :16:
cok sukur o kaa bellı kı eteklerım olmuyorrrr yaaaaa lastıklı etek gıyıyorum o yunsden sekerrr bıs markete gıdıyoruzz bgn zıyafet verecegım kocıse ve aılesıne malz almam gerekk calıss suzann calıs sbh dan berı ev sıl supur utu yap mutfakta hazılk yapp fılann amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gorusuruzzzzzzzzzz

cnm ya bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım
zaten bırakmasamda içemezmişim
şimdi kokusunu duyunca kusuyorum
ben sigara ve çay ile besleniyodum nerdeyse
şimdi ikisinede tahammulum yok tiksindim inş. bi dahada hiç içmem
sende inş. tiksinirsin

bende çok pis tiryakiydim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri haftada bir bazen iki haftada bir içiyorum ama kokusundan tikisniyorum eşim içiyo resmen yanıma yaklaştırmıyom adamı öğürtü geliyo

bana çük göster de :27::27:
iyice abarttık ama heee
tanımayanda çük delisi dicek
çocuk işte ne cıkarsa bahtımıza
sağlıklı olsunlarda:16:

sen bizden önce öğrencen facede msj at yolarım :D:D:D:D

Tamam ilk sana söylücem:))) inşallah öğrenirim canım ya önce sağlıklı olduğunu duymak nasip olsunda sonra cinsiyetini söylesinler artık kocaman oldu bebişlerimiz daha da söylemezler se ne biçim doktorsunuz körmüsünüz pipi göremicek kadar deriz :))))))))))))

kızlar benim iyiden iyiye kafam karıştı çin takvimine göre kız rus takvimine göre oğlan başka bi yerde baktığım çin takvimine göre gene oğlan çıktı hurafa kan sonucuma görede kız nub teorisini bilmiyorum çünkü geçen ay sırtını gösterdi bise sadece arkası dönüktü 25 kontrol var çatlıcam ben meraktan

Aynı şekilde benimde çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkmakta. Bende meraktayım bir ay oldu artık kontrolüm de cuma günü ama yarın gideceğim daha fazla dayanmaya mecalim kalmadı:)) İnşallah cinsiyeti de öğrenirsem hangi takvim daha tutarlı söylerim artık sana da canım.

bende çok pis tiryakiydim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri haftada bir bazen iki haftada bir içiyorum ama kokusundan tikisniyorum eşim içiyo resmen yanıma yaklaştırmıyom adamı öğürtü geliyo

bende içiyoduuummmm ama bıraktım arada bi arkadaşlar içerken 1-2 çekiyorum o kadar oncacıktan bişicik olmaz heraldeee bideee içmeyi unutmuşum zaten boğuluyom içecem derken iyikide öyle olmuşş kocişte çok memnun o içmiyodu çünküüü.... :1::ssz:

Tamam ilk sana söylücem:))) inşallah öğrenirim canım ya önce sağlıklı olduğunu duymak nasip olsunda sonra cinsiyetini söylesinler artık kocaman oldu bebişlerimiz daha da söylemezler se ne biçim doktorsunuz körmüsünüz pipi göremicek kadar deriz :))))))))))))

başlıcam sizinçük muhabbetinize haa çük meraklısı kızlar merak etmeyin kukucanınız gelirse benim oğlanı size 1 er haftalığına gönderirim teyzesiniz anne yarısı sayılırsınız 3. günde geri göndermez iseniz gelin yanıma hihihihihihihih

Al vallaaaa kız bana topralayıcı sütyen verdi yani şuanda taktığım sütyenle yeni aldığım sütyen arasında dağlar kadar fark varr bi dahaki ay bi tane daha alıcam İnşallah.. modeli de çok güzell hiç anne işi değil bide alttan destekli.. göğüsler çok sarkıyomuş kızlar aman topralıyı sütyenleri feln kullanalımda bırakmasınlar kendilerini....

pahalı ama çok kaliteli cnm.. benimkide altı telli ama yine penye tarzı hafif saten gibi kumaşı...

geç bile kalmışsın kuzusuuuu bebişi sıkıştırıp duruyon heeee :20: gızarım vallaaa en erken zamanda git al kendine rahat bişeyler..

eheee bencede öyleeeee çünkü çok net ve kesin diyodum herkeseeee ama eşim de deli gibi kız istiyodu onun isteği oldu ha ben ondan çoooooooooooooooook istiyodum kızı ama ilk erkek olursa ikincide kız olursa (tabi rabbim öyle nasip ederseydi) abisi ona sahip çıkar diye düşünüyodum ama kız olmasına çoook çooooook sevindimmmmm cicili bicili şeyler alıyorum vallaaaaa :1:

he yaaa baktım bi yerlerinde altın neyim varmı diye oda yok kandırıldımmı neeeee :27:

kocişinden çaldımki bende zattteeeeennnnnnn :27::27::27: benim kocada bana dün sütlü nuriyemi oldun sen şimdi bak fabrikalar süt vermeyede başladı biz mandıra açalım en iyisi dediii öküzcanımmmm :9::9::9:

:)))) kocanda dalga geçmeye başlamış yandın canım sen :)) bende hep öyle düşünürdüm Allah nasip ederse önce oğlum olsun kız kardeşi olursa sahip çıksın diye bakalım daha belli değil hayırlısı inşallah ama ilk hamileliğimde ne kadar kız hissediyorduysam bunda da okadar çok erkek hissediyorum bakalım hislerim ne derece kuvvetli :)

benim içime doğan, çin takviminde çıkan, yüzük sallama muhabbetinde çıkan ve herkesin söylediğine göre bebişim erkekti... sadece rus takviminde kız çıktı yanii kimin kanı tazeyse muhabbeti var ya o tek o kız dedi ve doktorumuz kız olabilir dediiiiiiiii :12::12::12::12::12: pıttısını yerim ki ben kıjımınnn :1:

şimdik 2 tane soru sorcam ben size.. 1.si bu göbikte bisürü kıl çıktı onları neydeciikk :26: 2.si dokturcunuz magnezyum verdimi size bide magnezyum çıktı başımıza suya atılıp içilen iğrenç bişey elevitten daha çok hoşlanıyorum yani. çişim yeşil oldu be :1:

O kıllanma bende de mevcut kıl kurdu oldum resmen dökülür diyorlar ya hadi hayırlısı :)

Back
X