Al vallaaaa kız bana topralayıcı sütyen verdi yani şuanda taktığım sütyenle yeni aldığım sütyen arasında dağlar kadar fark varr bi dahaki ay bi tane daha alıcam İnşallah.. modeli de çok güzell hiç anne işi değil bide alttan destekli.. göğüsler çok sarkıyomuş kızlar aman topralıyı sütyenleri feln kullanalımda bırakmasınlar kendilerini....
pahalı ama çok kaliteli cnm.. benimkide altı telli ama yine penye tarzı hafif saten gibi kumaşı...
geç bile kalmışsın kuzusuuuu bebişi sıkıştırıp duruyon heeee

gızarım vallaaa en erken zamanda git al kendine rahat bişeyler..
eheee bencede öyleeeee çünkü çok net ve kesin diyodum herkeseeee ama eşim de deli gibi kız istiyodu onun isteği oldu ha ben ondan çoooooooooooooooook istiyodum kızı ama ilk erkek olursa ikincide kız olursa (tabi rabbim öyle nasip ederseydi) abisi ona sahip çıkar diye düşünüyodum ama kız olmasına çoook çooooook sevindimmmmm cicili bicili şeyler alıyorum vallaaaaa
he yaaa baktım bi yerlerinde altın neyim varmı diye oda yok kandırıldımmı neeeee
kocişinden çaldımki bende zattteeeeennnnnnn

benim kocada bana dün sütlü nuriyemi oldun sen şimdi bak fabrikalar süt vermeyede başladı biz mandıra açalım en iyisi dediii öküzcanımmmm