- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
sanki beni anlatmışsın :) ben her adet öncesi üşüme yaşıyordum bu ay da aynı devam eden bi üşümem var heran adet olabilirim diye dolaşıyordum ta ki bugune kadar çok şükür güzel haberi aldım yalnız hala üşüme devam ediyor ne kadar alakalıdır bilemem ama inş. sende müjdeli haberi biran önce alırsın
tebrık ederım oncelıkle saglıklı hamılelıkler.bana da aynı seyı soyledı 10 gun sonra tekrar gıdıcem.hcg 104 cıktı.senın kac cnm....
hayırlı olsun bebişin canım....peki ne zaman öğrendin hamişligini,adetten önce mi sonra mı canım?
merhaba kızlar. yarın kontrole gideceğim ve çok korkuyorum. Salı günü doktora gitmiştim kese görünmedi. Kanda b-hcg 534 çıkmıştı yarın tekrar tahlil yapılacak. Hamile olduğumu bilmeden Tomografi ve röntgen çektirdiğim için düşük riski fazla. Yarın keseyi görebilir miyim merak ediyorum. Daha anne olmaya hazır olmadığımı düşünüyordum. Sürpriz bir hamilelik oldu. Öğrendiğim gün ağladım, korktum belki ama şimdi onu kaybetmekten daha çok korkuyorum sanki. İnsan bir anda alışıveriyor anne olma düşüncesine. Umarım yarın güzel şeyler söyler doktorum.
merhaba kızlar. yarın kontrole gideceğim ve çok korkuyorum. Salı günü doktora gitmiştim kese görünmedi. Kanda b-hcg 534 çıkmıştı yarın tekrar tahlil yapılacak. Hamile olduğumu bilmeden Tomografi ve röntgen çektirdiğim için düşük riski fazla. Yarın keseyi görebilir miyim merak ediyorum. Daha anne olmaya hazır olmadığımı düşünüyordum. Sürpriz bir hamilelik oldu. Öğrendiğim gün ağladım, korktum belki ama şimdi onu kaybetmekten daha çok korkuyorum sanki. İnsan bir anda alışıveriyor anne olma düşüncesine. Umarım yarın güzel şeyler söyler doktorum.
Sevgili kızlar göğüslerinizdeki hassasiyet hala devam ediyor mu? benim birdenbire geçti. Tabii aklıma da hemen kötü şeyler geliyor.Bir şeyler yazarsanız sevinirim.
Hayırlı olsun
Ben artık Temmuz annesi olamıcam galiba. gebelik değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik geçiriyorum herhalde, bebeğim rahim duvarına tutunamadığını söyledi doktor, pazartesi belli olucak herşey. belki Rabbim tekrardan yüzümü güldürür.
Hiç korkma, inşallah güzel haberler alırsın. Rabbimin merhameti rahmeti o kadar büyük ki, güzel bir hikmeti de biz onların varlığını öğrenene kadar hiç bir zarar gelmezmiş onlara. yani hamile olduğunu öğrenmeden önce yaptırdığın röntgen olsun veya aldığın ilaçlar, ağır işler olsun etkilenmiyorlarmış. Sen anne olduğunu öğrendikten sonra Rabbim sana o güzel mucizeyi emanet ediyor ve o zaman görevin başlıyor işte :) Her zaman iyi düşün iyi olsun inşallah, çünkü bebişin "annem varlığımı hissetti" dediği an hislerini, mutluluğunu, üzüntünü, her duygunu seninle paylaşır. Sen mutluysan o da mutlu sen üzgünsen oda üzgün. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Hayırlı olsun
Kızlar Ben de hamileyim. Kan testim 1792 çıktı. bayramdan sonra doktora gideceğim ve bebeğimin kalp atışlarını duyacağım.
slm kızlar bende 6 haftalık hamileyim ve çok mutluydum ama bir kaç gün önce lekelenmelerim oldu çok korkuyorum ayrıca baze karın ağrımda oluyo sizce normalmi
Karın ağrısı benimde oluyor ara sıra ancak lekelenmen devam edersemuhakkak doktora git düşük riski olabılıyor ilaçla kontrol altına alınır , dikkat et ağır işler yapma dinlen uzan
Ben artık Temmuz annesi olamıcam galiba. gebelik değerlerim düşmeye başladı kimyasal gebelik geçiriyorum herhalde, bebeğim rahim duvarına tutunamadığını söyledi doktor, pazartesi belli olucak herşey. belki Rabbim tekrardan yüzümü güldürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?