2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

aslında kan testi yaptırsan çıkar ben biraz önce yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı bi hafta test yapmıcakmış hastaneye gidin dedi eğer beklemek istemiyosanız bende idrar testi aldım ama yapsam mı beklesem mi bilemedim benimde 1 gün geçti adetim ama 3 gün önce negatif çıkmıştı

hmm ben de idrar testinde pozitif çıkarsa doktora gidicem. Bence idrar testini dene çünkü gününü geçtikten sonra idrarda çıkıyomuş sonuç. Hadi bakalım umarım ikimiz içinde olumlu olur

hmm ben de idrar testinde pozitif çıkarsa doktora gidicem. Bence idrar testini dene çünkü gününü geçtikten sonra idrarda çıkıyomuş sonuç. Hadi bakalım umarım ikimiz içinde olumlu olur

ben biraz önce test yaptım bariz tek çizgi yani büyük ihtimalle hamile değilim geçmiş olsun bana:)hayırlısı artık ...

dediklerine tamamiyle katılıyorum dr bizim şuanki konumumuzda çok önemli herşeyden önce bize moral vermeli ilk dr da biraz şanssızlık olmuş senn için ama inş. iyi tecrübeli dr larla karşılaşırsın ben bu konuda çok şanslıyım dr um eşimin arkadaşı her aklıma takılanı tel. açıp sorabiliyorum sen moralini yüksek tut inş. hepberaber bebişlerimizi kucağımıza alcağımız günleri sayıcaz

Benim ilk hamileliğimde evde idrar testinde 10 gün sonra çıkmıştı.
Her gün test yapar olmuştum. Biraz sakin olup beklemek lazım sanırım.6 Haftalık olduğunda kalp atışı ve kese tam belirgin olarak görünüyor. Şu an benimde 7 gün geçti. Doktora gitmemek için kendimi zor tutuyorum. Sanırım 1 hafta daha bekleyeceğim.

Meraba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim

Bende hamile olduğumu cumartesi günü öğrendim ve çok mutluyum Allah isteyen herkeze nasip etsin inş

benim de ilk hamileliğim olduğu için merak ediyorum acaba bende mi tuhaflık var diye:)Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Emel1986 hayırlı olsun. Ben de şuan şüpheleniyorum. Umarım ben de güzel bir haber veririm size. Sen hangi hastaneye gideceksin? ya da gidiyosun?

slm kızlar

bende dun kan testı yaptırdım beta hgc 154 yarın kontrolle gıdecem.daha yenı evlıyım ama cok mutluyum :)
darısı tum ısteyenlerın basına

slavemasterr tebrikler ben herkese hastane soruyorum, senin var mı aklında hastane ya da doktor?

Adet beklediğim günümdeki hcg degerim 238 di. Tam 1 hafta sonra 5 haftayı doldurduğum gün 6860 çıktı. Çarsamba keseyi görmeye gideceğiz inşallah görebiliriz.

günaydıııın :) ben de istanbulda? buarada bugün için doktordan randevu aldım hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…