aslında kan testi yaptırsan çıkar ben biraz önce yaptırmaya gittim ama sağlık ocağı bi hafta test yapmıcakmış hastaneye gidin dedi eğer beklemek istemiyosanız bende idrar testi aldım ama yapsam mı beklesem mi bilemedim benimde 1 gün geçti adetim ama 3 gün önce negatif çıkmıştı
bende hamile olduğumu temmuzda öğrendim şimdi 6 haftalık hamileyim
hepimiz bebişlermizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
hmm ben de idrar testinde pozitif çıkarsa doktora gidicem. Bence idrar testini dene çünkü gününü geçtikten sonra idrarda çıkıyomuş sonuç. Hadi bakalım umarım ikimiz içinde olumlu olur
Kizlarr, herkese Günaydınnn:)) Uzunca bir süredir katilamiyordum araniza ama artik burdayimm:)) Aramiza yeni katilan fazladiyla arkadas olmus, hepinize hayirli olsunnn kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:) Öncelikle bu birkac haftalik süre zarfinda edindiğim tecrubeleri aktarmak istiyorum sizlere..Arkadaslar benin anladigim kadariyla saglikli ve huzurlu bir hamilelik icin oncelikli altin kural: Dogru doktor.. Ben u an ailemin ysninda oldugum icin öylesine bir doktora gitmiştim ve nasil üzdü beni anlatamam. .öncelikle hiç ilgilenmedi ve rahim icinde kanama var hic kalkmadan yat dedi. Ben tabi uzuntuden kahroldim cunku bana hicbir aciklama yapmadı. . Birkaç arkadaş ima oldugu gibi bana da progestan ilac verdi gonderdi.ilacimu kullandim ve istirahat imi yaptim, fakat bu süre zarfinda subu anladim kizlar hamile kalmak hem cok kolay hem çok zor.tipki bunun gibi hamileligi surdurmek de oyle.eger saglikliysa yasamini surdurur diye dusundum.kendimi motive ettim. .ilaci kullanan arkadaslara sesleniyorum. Meget cevremde bircok kisi ayni ilactan kullanmis.icinizi raat tutun..daha sonra gittigin baska bir doktor ise bunlarin olabilecegini,ayrica su an şükür bir sorun olmadigini, saglikli bir embriyo ya bir sey olnayacagini soyledi. Tabi ben yine de ben cok yormuyorum kendimiSik sik dinleniyorum.Allah hepmize sifa versin kizlar.simdiden gecmis olsun.
ben biraz önce test yaptım bariz tek çizgi yani büyük ihtimalle hamile değilim geçmiş olsun bana:)hayırlısı artık ...
canım bende hamileyim 6 haftalık. ilk hamileliğim. öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın. . bennde 4 haftalıkken azar azar sabahları mide bulntısı başlamıştı, şimdi baya kötüyüm gerçi bulantı çoğaldı. bide göğüste şişlik ağrı falan var , alınganlığım arttı vs vsbazılarında çok öyle belirti vermiyormuş
Benim de kuyruk sokumum da inanilmaz ağrı var. ağrıca kasığıma da bazen sancı vuruyor. Bide sizde de var mı bende vajinal akıntı mevcut...
Arkadaşlar ben kan testi yaptırdım, Beta HGC 85 çıktı, iki haftalık hamileyimmm
benim de ilk hamileliğim olduğu için merak ediyorum acaba bende mi tuhaflık var diye:)Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Emel1986 hayırlı olsun. Ben de şuan şüpheleniyorum. Umarım ben de güzel bir haber veririm size. Sen hangi hastaneye gideceksin? ya da gidiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?