2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Gebelikte adet olacagımız zamanlar adet olacakmış gibi karın kasık ağrısı olabılıyormuş , size de ilaç vermiş progestan ve iğne düşük olmasın diye . Bence korkma herşey olacağına varır . Herşeyin hayırlısını versin allahım

herkese mrb.8 aydır sitede yazılanları takip ediyorum ve 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 5+5 haftalık hamileyim fakat hiç belirti yok ve ben pek heyecan falan hissedemedim.Aranızda belirtileri olanlar var mı?

amin canım teşekkür ederim. bu ağrılar ne zaman biter acaba bi bilgin varmı? benim 4 haftalıkken başladı şimdi 6 haftalığım başlara göre şiddeti azaldı gerçi ama yine de devam ediyor

herkese mrb.8 aydır sitede yazılanları takip ediyorum ve 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 5+5 haftalık hamileyim fakat hiç belirti yok ve ben pek heyecan falan hissedemedim.Aranızda belirtileri olanlar var mı?

canım bende hamileyim 6 haftalık. ilk hamileliğim. öncelikle hayırlı olsun bebişin inşallah sağlıkla kucağına alırsın. . bennde 4 haftalıkken azar azar sabahları mide bulntısı başlamıştı, şimdi baya kötüyüm gerçi bulantı çoğaldı. bide göğüste şişlik ağrı falan var , alınganlığım arttı vs vs bazılarında çok öyle belirti vermiyormuş

bende geldimmm :)) kızlar bende temmuz ayında hamişliğini öğrenenlerdenim:) ve pco hastasıyım.Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu bana da yaşattı.keseyi gören ve kalp atışını duyan var mı? biz keseyi gördük ama doktorum çok küçük daha dedi ve kalp atışını duyamadık tabi.sizde durumlar nasıl?

Merhaba hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bende temmuz ayında 5 haftalık hamile olduğumu dün doktarda öğrendim. Keseyi gördük fakat kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı. Alttan ultrasyon ile kalp atışına bakacakmış. moralim bozuldu birde rahimde kanama yada miyom görüyorum dedi bana progestan ilacı verdi günde .3 adet kullanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

amin canım teşekkür ederim. bu ağrılar ne zaman biter acaba bi bilgin varmı? benim 4 haftalıkken başladı şimdi 6 haftalığım başlara göre şiddeti azaldı gerçi ama yine de devam ediyor

Sagolasın . Canım okonuda pek bilgim yok benim de ilk gebeliğim yaşayıp göreceğiz ancak bir siteden okuduğuma göre gebelik boyunca ağrıların olması normalmiş çünkü rahmin büyüdüğü için ağrı oluyormuş

Herkese hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi , saglıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin . Ben de 5 haftalık gebeyim henüz doktora gitmedim 7 haftalıkken bayramdan sonra gideceğim o zamana hem inşallah kese gözükür hem de kalp atışları . 6 7 haftadan önce pek gözlenmiyor erken gidince de kalbi henüz atmıyor diye stress yapıyoruz oyüzden 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum

hayırlı olsun bence biran önce doktora git en azında keseyi görürsün . İlk doktor muayenesi önemli bayramdan sonraya erteleme ona göre belki ilaç kullanman gerekir. Ben doktora gittim rahimde kanamam başlangıcı var keseyi gördüm suan ilaç kullanıyorum kanamayı geçirmek için

çok sağol canım senin de hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi

Amin cnm ins sağ salim aliriz meleklerimizi kucagimiza.banada bayramdan sonra kalp atışina bakalim dedi.kuyruk sokumumda ağrı oluyor normal mi acaba yaa? Bebisime bisi olacak die cok korkuyorm rabbim bebeklerimizi korusun ins

En son 29 Haziran da regl oldum ve herzaman 5-6 gün öncesinde regl olurdum. Bugün 29 Temmuz sanırım ben de aranıza katıldım bu hafta test yaptırıcam. Buarada yazılarınızın altındaki hamilelik haftalarını nereden yazıyosunuz kızlar. Bana da öğretir misiniz?

Benim de kuyruk sokumum da inanilmaz ağrı var. ağrıca kasığıma da bazen sancı vuruyor. Bide sizde de var mı bende vajinal akıntı mevcut...

Kizlarr, herkese Günaydınnn:)) Uzunca bir süredir katilamiyordum araniza ama artik burdayimm:)) Aramiza yeni katilan fazladiyla arkadas olmus, hepinize hayirli olsunnn kizlar, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah:) Öncelikle bu birkac haftalik süre zarfinda edindiğim tecrubeleri aktarmak istiyorum sizlere..Arkadaslar benin anladigim kadariyla saglikli ve huzurlu bir hamilelik icin oncelikli altin kural: Dogru doktor.. Ben u an ailemin ysninda oldugum icin öylesine bir doktora gitmiştim ve nasil üzdü beni anlatamam. .öncelikle hiç ilgilenmedi ve rahim icinde kanama var hic kalkmadan yat dedi. Ben tabi uzuntuden kahroldim cunku bana hicbir aciklama yapmadı. . Birkaç arkadaş ima oldugu gibi bana da progestan ilac verdi gonderdi.ilacimu kullandim ve istirahat imi yaptim, fakat bu süre zarfinda subu anladim kizlar hamile kalmak hem cok kolay hem çok zor.tipki bunun gibi hamileligi surdurmek de oyle.eger saglikliysa yasamini surdurur diye dusundum.kendimi motive ettim. .ilaci kullanan arkadaslara sesleniyorum. Meget cevremde bircok kisi ayni ilactan kullanmis.icinizi raat tutun..daha sonra gittigin baska bir doktor ise bunlarin olabilecegini,ayrica su an şükür bir sorun olmadigini, saglikli bir embriyo ya bir sey olnayacagini soyledi. Tabi ben yine de ben cok yormuyorum kendimiSik sik dinleniyorum.Allah hepmize sifa versin kizlar.simdiden gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…