canım ben en çok karın ağrısından korkuyorum, benim önceden de adet olmadan bir hafta önce başlardı karın ağrım aynı o ağrıdan arada gelip gidiyor. lekelenme ilişkiden sonra oldu doktora gittim pek ilg,lenmedi sormadı bile kanamam ne renk oldu ne kadar oldu diye, hemen ilaç verdi biri progestan diğeri de haftalık iğne , zaten 3-5 damla oldu ama karın ağrısı normaldir inşallah o beni daha çok korkutuyor:18:
Gebelikte adet olacagımız zamanlar adet olacakmış gibi karın kasık ağrısı olabılıyormuş , size de ilaç vermiş progestan ve iğne düşük olmasın diye . Bence korkma herşey olacağına varır . Herşeyin hayırlısını versin allahım
herkese mrb.8 aydır sitede yazılanları takip ediyorum ve 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 5+5 haftalık hamileyim fakat hiç belirti yok ve ben pek heyecan falan hissedemedim.Aranızda belirtileri olanlar var mı?
bende geldimmm :)) kızlar bende temmuz ayında hamişliğini öğrenenlerdenim:) ve pco hastasıyım.Rabbime şükürler olsun bu mutluluğu bana da yaşattı.keseyi gören ve kalp atışını duyan var mı? biz keseyi gördük ama doktorum çok küçük daha dedi ve kalp atışını duyamadık tabi.sizde durumlar nasıl?
amin canım teşekkür ederim. bu ağrılar ne zaman biter acaba bi bilgin varmı? benim 4 haftalıkken başladı şimdi 6 haftalığım başlara göre şiddeti azaldı gerçi ama yine de devam ediyor
Merhaba hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bende temmuz ayında 5 haftalık hamile olduğumu dün doktarda öğrendim. Keseyi gördük fakat kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı. Alttan ultrasyon ile kalp atışına bakacakmış. moralim bozuldu birde rahimde kanama yada miyom görüyorum dedi bana progestan ilacı verdi günde .3 adet kullanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Herkese hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi , saglıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin . Ben de 5 haftalık gebeyim henüz doktora gitmedim 7 haftalıkken bayramdan sonra gideceğim o zamana hem inşallah kese gözükür hem de kalp atışları . 6 7 haftadan önce pek gözlenmiyor erken gidince de kalbi henüz atmıyor diye stress yapıyoruz oyüzden 7 haftalıkken gitmeyi düşünüyorum
Sagolasın . Canım okonuda pek bilgim yok benim de ilk gebeliğim yaşayıp göreceğiz ancak bir siteden okuduğuma göre gebelik boyunca ağrıların olması normalmiş çünkü rahmin büyüdüğü için ağrı oluyormuş
Merhaba hayırlı olsun inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bende temmuz ayında 5 haftalık hamile olduğumu dün doktarda öğrendim. Keseyi gördük fakat kalp atışı için haftaya perşembe çağırdı. Alttan ultrasyon ile kalp atışına bakacakmış. moralim bozuldu birde rahimde kanama yada miyom görüyorum dedi bana progestan ilacı verdi günde .3 adet kullanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
oya1981hayırlısıyla inş. hamilesindir haberini bekliyoruz :)test yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?