İyi değilim, doktora gittik kesemi karından göremedi alt muayene yaptı kesen iyice bozulmuş dedi düşmek üzereymiş progestan hapı kes dedi pazartesine kadar düşmezse alırız dedi.Sancım çok var kasıklarım adet sancısı gibi kanama hafif leke sadece arada oluyor ben ne yapacagımı bilmiyorum iyi olmadığını anlıyorum ama doktorların böyle söyleyip çocugu düşmeyen arkadaşlarda var burada okuyorum ne olur böyle yaşayanlar varsa ne yapayım keseyim mi hapı gidecek mi yani meleğim?
İyi değilim, doktora gittik kesemi karından göremedi alt muayene yaptı kesen iyice bozulmuş dedi düşmek üzereymiş progestan hapı kes dedi pazartesine kadar düşmezse alırız dedi.Sancım çok var kasıklarım adet sancısı gibi kanama hafif leke sadece arada oluyor ben ne yapacagımı bilmiyorum iyi olmadığını anlıyorum ama doktorların böyle söyleyip çocugu düşmeyen arkadaşlarda var burada okuyorum ne olur böyle yaşayanlar varsa ne yapayım keseyim mi hapı gidecek mi yani meleğim?
sevgili arkadaşım bende bugün doktora gittim. Bebeğimin kalp atışları maalesef yok. Kese haftaya göre küçük kalmış. Pazartesiyi bekliyorum bende. kanamam olursa doktora gideceğim ama. Bayram bayram zor olacak bu durum. Hap konusunu bilemiyorum canım. kullansan ne olur ki. İnan kafam çok karışık. Rabbim yardımcımız olsun.
arkadaslar ben 6+1 oldum. bugün turşu yedikten sonra midem sanki ağzımda...ara sıra oluyor çarşıya gittim sicaktan mi bilemedim midem bulandı. normal demi büyüyordur bebeğim
Bende de hiç aşırı bulantı olmuyor, sadece ara sıra tiksinme, kokulara karşı hassasiyet oluyor. Doktoruma sordum bende mi bi sorun var bulantım kusmam yok hiç dedim, herkeste farklı olur, ne güzl işte çok şanslısın dedi:) bende daha çok yorgunluk ve bitkinlik var bir de tabi ara sıra kendini gösteren kasık ağrıları. 5 haftalıkken kalp atışlarını görmüştük biz de ultarsonda, haftaya randevumuz kalp atışlarını dinleyebilirz inşallah. 8 haftayı doldurmuş olacak Allah nasip ederse.
kızlar merhaba benimde son adet tarıhım 14 hazıran 15 temmuzda ıdrar tesı yaptım poztıf cıktı kan tahlılı yaptırdım 3.726 cıkmıstı.1 hafta sonra doktora gıtım keseyı gorduk haftaya gel bebeı gorelım dedı.31 temmuzda gıtım bebeğıde gorduk kalp atıslarınıda duyduk yavrumun.ayın 22 sınde yenıden gıdıcem kontrole.hersye sımdılık guzle gıdıo cok sukur raabim evlatlarımız sağlıklı kucağımıza amayı nasıp etsın ıns.benımde hıcbı belırtım yokk ılk zmanlar kasıklarım cok ağrıodu gectı sadece gogusleırm cok sıs ve hassas ve gobeğımde mınıcık bı sısıklık var.sanırım yavas yavas belırtıler baslıcak yad ahıc belırtısı olmayanda varmıs doktora sordum oyle dedı benı.ALLAH hepımızın yardımcısı olsun kızlar
6+3 ken dyulur mu acaba kalp atışı??
temmuz 6 da hamile olduğumu anladım.kan testiylede onaylattım:) Mart ayında doğum gerçekleşecek sizlerin nasıl giidiyor hamilelik?
selam kızlaaarrr
2 haftalık tatilden geldim.. bu hafta bir randevu alıp, yine kontrole gideceğim. en son kalp atışlarını görmüştük, 3 hafta sonra gel demişti..
bakalım her şey yolunda mı, inşallah yolundadır..
bu arada benim bulantılarım çok fena.. kusuyorum sürekli, özellikle öğlenleri.. 2 haftada 2 kilo verdim..
Allah yardimcin olsun canim. Doktor bana 8 haftalik olduğunda sabah ac karnina gel idrar kan guatr testi yapalim dedi. Sen yaptirdin mi gerek var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?