ayyy negüzel allah kucagınıza almayı nasıp etsın canım.....ben birazdaha bekleyeyim
Merhaba arkadaşlar, sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben panik atak-anksiyete tedavisi gördüm hatta hamile olduğumu öğrenene kadar ilaç içmeye devam ediyordum, şimdi tabi ki bıraktım. Ama kendimi çok kötü hissediyorum, uykudan korkarak, kalp çarpıntısıyla uyanıyorum. Sizlerin duygu durumlarınızı merak ediyorum. Mesela ben çok duygusal oldum, herşeye ağlayasım geliyor... Sizlerde de böyle uykudan korkarak uyanma vs. gibi durumlar oluyor mu?
MErhaba niler, yalınız değilsinben de benzer sebepten ilaç aldım, epey önce ilaçları bıraktım. şimdilerde bende de garip bir huzursuzluk var, ama öncekiler gibi sevimsiz değil. sanırım tamamiyle gebelik hormonlarından dolayı bu hisler. biraz tatsız tutsuz hissediyorum. inanılmaz fazla çarpımtım var, korku eşiğim çok düşük.. ama dediğim gibi bence tamamıyle hormonlardan.
sen yinede kötü hissedersen doktora söyle, ilaçsız bir yardım alabilirsin
benimkide 19 haziran.. geç döllenme olmamışsa büyük ihtimalle paralel gidicekler. Ben bugun gittim kontrole, sen de gitde konuşalım :)
Merhaba arkadaşlar, sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben panik atak-anksiyete tedavisi gördüm hatta hamile olduğumu öğrenene kadar ilaç içmeye devam ediyordum, şimdi tabi ki bıraktım. Ama kendimi çok kötü hissediyorum, uykudan korkarak, kalp çarpıntısıyla uyanıyorum. Sizlerin duygu durumlarınızı merak ediyorum. Mesela ben çok duygusal oldum, herşeye ağlayasım geliyor... Sizlerde de böyle uykudan korkarak uyanma vs. gibi durumlar oluyor mu?
Arkadaşlar sabah az miktarda kanamam oldu soluğu hastanede aldım. doktor kese sağlam etrafında yırtık kanama yok dedi lekelenme diyorlarmış korkma dedi, kalp atışını duymaya çalıştı sanki var ama bu kadar erken olmamalı dedi ultrasonda eski tip bunda duymakta cok zor dedi ilaç verdi kanama geçene kadar yatacakmışım 1 hafta sonra çağırdı tekrar ama ben duramıyorum başka bir hastaneye gitsem iyi ultrasonla acaba kalp atışı duyulur mu? kesem 6.6 mm şu an.. tecrubeli arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim hiç iyi değilim.
Hepinize sağlıklı,sorunsuz, güzel bir hamilelik dilerim.....:)
Benim bu ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimde sorunlar yaşadım. Aslında uzun hikaye ve 3 aylık hamileyken sol yumurtalığım kangren olduğu için alındı ama bebeğime bir şey olmadı. Şimdi 10 yaşında sağlıklı kocaman bir oğlum var. Adetlerim sürekli düzensiz olur 35-56 günde bir gelir. 2 yıllık bir çalışmanın sonunda 24 Temmuzda hamile olduğumu öğrendim. Beta HCG değerim 778 çıktı. 5 gün sonra kadın doğum doktoruna gittiğimde gebelik kesesi görüldü ve keseye göre 4+3 günlük olduğunu söyledi. Benim hesabıma göre 5 gün geriden geliyordu. Beta HCG DEĞERİMDE 850 çıktı. DoKtorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi ve progestan verdi. Doktora gittikten 4 gün sonra meraktan sağlık ocağında tekrar test yaptırdım ve değerim 1000 çıktı. Çarşamba günü randevum var ama ben meraktan çatlıcam. Benim gibi kan değerleri yavaş yükselip hamileliği devam eden varmı?
8 Temmuz tahmini yumurtlama günüm
24 Temmuz Beta HCG 778
29 Temmuz Beta HCG 850
02 Ağustos Beta HCG 1000
Sevgili Beray öncelikle Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Ben üçüncü hamileliğimi yaşıyorum. İnan şimdiye kadar hiç kan tahlili yaptırıp değerlerimi takip etmedim. Bu konuda sanki biraz fazla hassas davranıyorsun. Üç kere kan tahlili yaptırmışsın. Kendini neden bu kadar çok yoruyorsun. Doktora gitmişsin. Çok şükür doktor keseni görmüş. Bir sıkıntı olsaydı söylerdi zaten. Düşük riski bende de oldu. onu hiç dert etme. Dinlenirsen sorun çözülür.Biraz sabırlı olman gerekiyor. lütfen kendini bu kadar yorma. Malum daha yolumuz uzun.
Sevgili Elasu, geçen haftada bende kanama oldu. Dinlendim ilacımı kullandım. sıkıntı yok şuanda. Sende dinlenip ilacını içersen sıkıntı olmaz merak etme. Dün kontrole gittim bende. biz de henüz bebeğin kalp atışlarını duyamadık. Ama bu şuan için dert değil. Daha zamanı var. Sende dert etme. Biraz sabır gerekiyor sadece. İçini ferah tut. Daha bebeklerimiz çok küçük annesi. İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını göreceğiz zamanı gelince kendilerini de
şimdi hastaneden geldim kanamam çoğaldı parça geldi hastanedede kalp atışı yok düşmezse çarşamba bakılacak kese aşağıya inmiş ve düzensizmiş halbuki dün çok iyiydi, düşmesin diye iğne vurdular ama gidiyor sanırım meleğim dua edin lütfen şu mübarek günde bırakmasın beni
Ayy canım ne olur üzülme. Rabbim en hayırlısını bilir. veren de o alan da o. Ama şimdiden moralini bozma hiç belli olmaz. Neler oluyor sende duyuyorsundur. Olmaz denen olabiliyor herşey birden bire yoluna girebilir. Şimdi güzelce yat dinlen. ilaçlarını kullan. Gerisi Allah'a kalmış. İçini ferah tut. Rabbim sabır ve güç versin sana. Çarşambaya güzel haberler alırsın inşallah.
öyle hemen üzülme. vardır bunda da bir hayır. bu ay olmadıysa bir dahaki ay olur canım. Allah oğullarına sağlıklı ömür versin. Bende dua edeceğim sana inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir kızın olur.
elasu son durum ne nasılsın
Ayy canım ne olur üzülme. Rabbim en hayırlısını bilir. veren de o alan da o. Ama şimdiden moralini bozma hiç belli olmaz. Neler oluyor sende duyuyorsundur. Olmaz denen olabiliyor herşey birden bire yoluna girebilir. Şimdi güzelce yat dinlen. ilaçlarını kullan. Gerisi Allah'a kalmış. İçini ferah tut. Rabbim sabır ve güç versin sana. Çarşambaya güzel haberler alırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?