2013 Temmuz ayında hamile olduğunu öğrenenler

Canım hemen kötü olanı düşünme dua et hakkımızda hayırlısı ne ise onu görelim.eşlerimiz her zaman bizler gibi olamıyor maalesef kafana takma arkadaşım bizler buradayız

Canım hemen kötü olanı düşünme dua et hakkımızda hayırlısı ne ise onu görelim.eşlerimiz her zaman bizler gibi olamıyor maalesef kafana takma arkadaşım bizler buradayız

sağol canım teşekkür ederim. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Senin için de her şey çok güzel olur inşallah.

Bende temmuz ayında öğrendim hamile olduğumu, beta hcg önce 34 sonra 108 en son 1552 idi. Yarın görmeye gidicez, inşallah iyi ve sağlıklıdır. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..

merhaba, gebeliğiniz daha çok yeni değil mi? 7. haftada ne gibi belirtileriniz vardı ki hepsi birden kayboldu diyebiliyorsunuz? ben 5.haftamı bitirmek üzereyim ve hiçbir gebelik belirtisi hisstmiyorum henüz...

bir de olumsuz düşünmeyin neolur, eşinizle paylaşamıyorsanız bizimle paylaşıyorsunuz burada ve biz sizi anlamak için varız sevgiler...

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Bugün gittim doktora. Baktı ve hemen keseyi gördü. Ama serbest dolaşan bi sıvı var karnında hemen telaşlandırmak istemem ama dış gebelik filan olabilir dedi. Eğer müsade edersen alttan ultrasonla bakabilirim dedi. Tabiki dedim hemen bakın. Baktı büyüttü ekranı. Tamam sorun yok kesenin içi dolu. Dış gebelik filan değil normal bir gebeliğin var dedi. İçime su serpildi bi anda. Keseyi filan ölçtü 4 hafta 5 gün dedi. Ama SAT'a göre 6 hafta 5 gün olması gerekiyor bende anlamadım. Sonra aile hekimine geçtim oda dedi 6 hafta 5 gün olması gerekiyor normalde dedi. Sonra ultrason resimlerine baktı. Evet bak burdada yazıyor 6 + 5 diye dedi. Sanırım doktor yanlış söyledi. 10 gün sonra kontrol var. Kalp atışlarını dinleriz dedi. Bol bol süt iç yoğurt ve peynir ye dedi. Çiğ etten uzak dur dedi. Herşey yolunda dedi.

Özellikle son yazılanların çoğunu okudum bazen sizlerle mutlu oldum bazende ağlamakl

Bende bu gün 7 inci haftami bitiriyorum Allahimin izniyle
Rahmimde perde olduğu için her akintida kanamam mi oldu diye aklım gidiyor
12 ağustos da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz fakat gelmek bilmedi o gün
Allahım hepimizin yavrularını ve bizi korusun sağ sağlık kucagimiza almayı nasip etsin
Dualarimizda birbirlerimizide hatırlayıp duamiza dahil edelim
Allahimiz çok büyük o ol derse olur olma derse olmaz ..

mrb kızlar,
bugün kan testimi tekrarlattım sonuç 13.730 :) yarın dr gidicem ama bu rakam 5+3'e göre fazla değilmi. ilk hamileliğimde aynı zamanda değerlerim 1.570'li civardaydı. ikiz falan olabilir mi kızlar yarın dr'a gidicem ama sizce nedir durum :))

Son düzenleme:

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Bendeki belirtiler göğüs hassasiyetiydi mesela. Bir de karnımda hareketlerimi kısıtlayan bir gerginlik vardı. şimdi bunlar yok. Bilmiyorum işte kafam çok karışık. Ne olur dua edin benim için. Rabbim hepimize en hayırlısı nasip etsin.

korkmayın bence benimde daha 4 haftalıkken gerginlik başlamıştı ama şimdi geçti tek belirtim aşırı kabız olmam:) sıkmayın canınızı herkeste aynı ilerlemiyor hamilelik süreci

Sizinle günlerimiz aynıymış. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun.

dualarimiz seninle Allah yardımcin olsun

arkadaşlar hiç iştahım yok benim kendi yaptığım yemekler bile ağır geliyor yani mide bulantısı yapmıyor ama içimde almıyor çorbaları bile 2 kaşık alıp bırakıyorum ekmek ve salata yiyorum hep hafif şeyler daha çok ilgimi çekiyor ama artık endişelenmeye başladım yetersiz besleniyorum galiba

Şu anda endişelenmen için çok erken. bebeğin çok küçük henüz. o senin depolarını kullanıyor meraklanma. ilk aylarında böyle şeyler hissetmen çok doğal. Haftalar ilerledikçe iştahın geri gelecektir merak etme.

kızlar merhaba benimde son adet tarıhım 14 hazıran 15 temmuzda ıdrar tesı yaptım poztıf cıktı kan tahlılı yaptırdım 3.726 cıkmıstı.1 hafta sonra doktora gıtım keseyı gorduk haftaya gel bebeı gorelım dedı.31 temmuzda gıtım bebeğıde gorduk kalp atıslarınıda duyduk yavrumun.ayın 22 sınde yenıden gıdıcem kontrole.hersye sımdılık guzle gıdıo cok sukur raabim evlatlarımız sağlıklı kucağımıza amayı nasıp etsın ıns.benımde hıcbı belırtım yokk ılk zmanlar kasıklarım cok ağrıodu gectı sadece gogusleırm cok sıs ve hassas ve gobeğımde mınıcık bı sısıklık var.sanırım yavas yavas belırtıler baslıcak yad ahıc belırtısı olmayanda varmıs doktora sordum oyle dedı benı.ALLAH hepımızın yardımcısı olsun kızlar

Aynı şeyleri bende hissediyorum hatta sofradayken çıkarmaya başlıyorum yemek yemekten nefret etmeye başladım her koku midemi bulandırıyor ve haliyle yetersiz besleniyorum bebişte öyle

Olumsuz düşünme inşallah sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza benim kesenin etrafındada kan birikmesi olmuş düşüğü tetikliyormuş bu durum şuanda ilaç kullanıyorum ve yatıcaksın dedi doktor bulantı dışında iyiyim heran karnımı seviyorum şimdiden duyuyorlardır onlar bizi eş desteğide çok önemli yinede kendini üzmemeye çalış

dafnem aynı durum geçen hafta bende de olmuştu ilaç kullanıp yatınca düzeldi, ama bugün kesen aşağıda, düşük riskin var dedi doktor. Olumlu düşünmeliyiz, inş atlatırız bu sorunları.

İyi değilim, doktora gittik kesemi karından göremedi alt muayene yaptı kesen iyice bozulmuş dedi düşmek üzereymiş progestan hapı kes dedi pazartesine kadar düşmezse alırız dedi.Sancım çok var kasıklarım adet sancısı gibi kanama hafif leke sadece arada oluyor ben ne yapacagımı bilmiyorum iyi olmadığını anlıyorum ama doktorların böyle söyleyip çocugu düşmeyen arkadaşlarda var burada okuyorum ne olur böyle yaşayanlar varsa ne yapayım keseyim mi hapı gidecek mi yani meleğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…