Dün ve bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum. Hamilelik belirtilerinin hepsi birden kayboldu. Daha önce de bebeğimi böyle kaybetmiştim. Bu sefer de aynı şeyleri yaşayacağımı düşünmek çok üzüyor beni. İşin kötüsü eşimle de paylamıyorum. Olumsuz düşünüyorum diye muhtemelen kızacak bana. Nasıl yoruldum şu iki günde anlatamam. En kötüsü de bana moral verecek bir eşimin olmaması.
Canım hemen kötü olanı düşünme dua et hakkımızda hayırlısı ne ise onu görelim.eşlerimiz her zaman bizler gibi olamıyor maalesef kafana takma arkadaşım bizler buradayız
Dün ve bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum. Hamilelik belirtilerinin hepsi birden kayboldu. Daha önce de bebeğimi böyle kaybetmiştim. Bu sefer de aynı şeyleri yaşayacağımı düşünmek çok üzüyor beni. İşin kötüsü eşimle de paylamıyorum. Olumsuz düşünüyorum diye muhtemelen kızacak bana. Nasıl yoruldum şu iki günde anlatamam. En kötüsü de bana moral verecek bir eşimin olmaması.
merhaba, gebeliğiniz daha çok yeni değil mi? 7. haftada ne gibi belirtileriniz vardı ki hepsi birden kayboldu diyebiliyorsunuz? ben 5.haftamı bitirmek üzereyim ve hiçbir gebelik belirtisi hisstmiyorum henüz...
bir de olumsuz düşünmeyin neolur, eşinizle paylaşamıyorsanız bizimle paylaşıyorsunuz burada ve biz sizi anlamak için varızsevgiler...
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Özellikle son yazılanların çoğunu okudum bazen sizlerle mutlu oldum bazende ağlamakl
Bende bu gün 7 inci haftami bitiriyorum Allahimin izniyle
Rahmimde perde olduğu için her akintida kanamam mi oldu diye aklım gidiyor
12 ağustos da kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz fakat gelmek bilmedi o gün
Allahım hepimizin yavrularını ve bizi korusun sağ sağlık kucagimiza almayı nasip etsin
Dualarimizda birbirlerimizide hatırlayıp duamiza dahil edelim
Allahimiz çok büyük o ol derse olur olma derse olmaz ..
Bugün kontrolüm vardı. Doktora gittim. Benim bızdık kendini hala göstermedi. Kese çok şükür büyüyor ama bebek henüz görünürde yok. Çok esrarengiz bir bebek olacak galiba.Haftaya tekrar gideceğim doktora. Bakalım hayırlısı artık. Sizler de halen bebek görünmüyorsa dert etmeyin. Her gebelik her bebek farklı oluyor işte. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah! Amiiin
Arkadaslar merhaba ben de sanırım hamileyim. Dun test yaptım 2. Cizgi silik cıktı 2 kere . 2 farklı eczacıya gosterdım reglme 2 gun oldugundan silik oldugunu yuksek ihtimalle gebelik oldugunu soylediler boyle bir deneyim yasayan oldu mu acaba?Eki Görüntüle 752537 Eki Görüntüle 752537
Çarşambaya kadar yatıyorum canım, cumartesi tüm gün kanamam oldu iğne hap sanırım azalttı ama kanama bitince ben düşük yaptım zannettim ve pazar hastanede aldık soluğu. Keseyi gördük hala düzensiz ama kalp atışını duyduk belli belirsiz çarşambayı bekleyecegiz bakalım düşük riski hala var kese aşağıda yine ama direniyoruz Allah'ın izni ve dualar ile...
arkadaşlar hiç iştahım yok benim kendi yaptığım yemekler bile ağır geliyor yani mide bulantısı yapmıyor ama içimde almıyor çorbaları bile 2 kaşık alıp bırakıyorum ekmek ve salata yiyorum hep hafif şeyler daha çok ilgimi çekiyor ama artık endişelenmeye başladım yetersiz besleniyorum galiba
arkadaşlar hiç iştahım yok benim kendi yaptığım yemekler bile ağır geliyor yani mide bulantısı yapmıyor ama içimde almıyor çorbaları bile 2 kaşık alıp bırakıyorum ekmek ve salata yiyorum hep hafif şeyler daha çok ilgimi çekiyor ama artık endişelenmeye başladım yetersiz besleniyorum galiba
Olumsuz düşünme inşallah sağlıkla alacağız bebişleri kucağımıza benim kesenin etrafındada kan birikmesi olmuş düşüğü tetikliyormuş bu durum şuanda ilaç kullanıyorum ve yatıcaksın dedi doktor bulantı dışında iyiyim heran karnımı seviyorum şimdiden duyuyorlardır onlar bizi eş desteğide çok önemli yinede kendini üzmemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?