- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
aminnnnn,çok tşk ederimmmmm..
cnm kendini zorlama şartlar nasıl elveriyorsaöylegir neteee sonuçda iş sözkonusu..
öncelikleçokgeçmiş olsun rahatbi oparasyonolur inşallahh hemencikde ayağınırahat kullanırsın inşallahhhh...
menüne gelirsek sabahı beğendim
ara öğün ososlu acılı leblebiler yağ içeriyor şekerde içeriyor tabi aynı leblebiden bahsediyorsak bak dene istersen o nu yediğinde bir süre sonra çokaçıkmış olacaksınnnn mümküno lduğunda işlenmemiş şeylerle ara öğün yap derim
öğle yemeğin güzel ama bence biraz daha arttır senin o yediğini ben yiyebilirimama sana az gelir bu şekilde doyamazsın yaptığın beslenmeprogramından zevde alaamzsınnn DİLARAKOÇAK beslenmeuzmanı bile 100gr makarnayı bize 200grmakarnayı size veriyor düşün onundışında öğlen iyi
akşam şahane zamanlaman senin elinde olmadan kötü olsada söz konusu balık yinede iyi
amma benimde aşıkolduğum çiğköte zamanlama açısından kötü olmuşşş cnmm ikindi de yeseydinben cısdan saymazdımmm
evet cnım. eskısı kadar onlıne olamayacagım. ama ıs dedıgın gıbı benım canımı sıkan bska bırsey aslında baska elemanlara karısmıyor bana karısıyor araba sıtelerı gzeteler alısverıs sıtelerınde tur atan arkadaslar olur ama bana laf geldı cunku benım vaktım nakıtmıs ben satıs personelıymısım
canım cekmıstı o baharatlı corum leblebısı oluyor ya ondan almıstım ama bence dıgerlerıne gore tuzlu zaten. azıcık almıstım cok sukur bıttı. beyaz leblebıye devam ederım artık. ama aclık hıssını dusunmemıstım. haklısın ya ben ıkı haftadır hem oglen hem aksam doymadıgımı hıssedıyorum aynı oranlarda yememe ragmen. ve oyuzden fazlalıstırdım mesela. eskıden 2 kasık pılav 4 kasık yemek yerken. sımdı 5 kasık yemek 3 kasık pılav yıyorum.
evet o makarnayı hatırlıyorum gecenlerde anlatmıstın.
evet balık oldugu ıcın evde yaptım yoksa bılıyorsun 5 bucuklta yıyorum ben aksam yemegımı ısten cıkmadan once. balıgı pazar gunune erteleyebılırdm ama buzlukta yer yok kıslıklardan dolayı. balık bozulacak dıye yaptım hemen. hem var ya esıme de uzuldum. bız senınle cok az yanyana yemek yıyoruz artık dedı. ıkı uc aydır boyleyız. pazar gunu dısında. adam ıcerlemıs demekkı duruma

cıg kofteyı hıc sorma. ölürum ben. on tabak getır hayır demem. 4 tane yedıgıme dua et sen. adam acılı yıyemez yemek. sunları hemen bıtır yoksa ben 4-5 tane daha yerım dedım. yedı yazık :))))))