- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #7.221
bende korkularımın üstüne giderim normalde, eskiden kediden köpekten aklım çıkardı, ananemlern bi köpeği vardı ben her geldigimde garaja kapatırlardı onu falan, ama sonradan kızmaya başladm kendime benm 1/4 oranımda olan bişeyden nasıl korkarım diye, şimdi görsen kedi köpek üstüme tırmanıyo beni görünce sevinçlerinden, oynuyorum onlarla diekorku filmlerini eskiden hiç izleyemiyodum, testerenin bi filmine gitmiştim sinemada bütün film gözlerim kapalıydı, o kadar beterdim yani, şimdi ancak ancak gündüzleri izleyebiliyorum ki gece yatana kadar unutayım, ruyalarıma girmesin die zamanla gece izlemeye de başlarım die ummuyorum
neeyyy kardeşinde mi seviyoorrrrAllahımmm tesadufe baakkkk
kıskançlıktan burda kavga çıkartrdım ve kendimi zorla o sohbete dahil ederdim ammaaaa yarın akşam teyzemlerde olacagımmmm, hadi yine ucuz kurtuldunuz elimden
hanımlar 14 şubat geliyor malumm planlar nedir???
ben o gün için oğlanı kayınvalideye bırakıp(artık nasıl bırakcaksam) eşimi almaya gideyim odüşünmez böyle şeyleri:))) sinemayagideriz ordanda güzel bi yemek yeriz diyedüşündüm. aman yada giyeriz pijamaları otururuz evde:)))
ne demek canımmm
aa ben senin adını bilmiyodummmm, memnun oldummmben de nurdan, daha önce söylemiştim ama yeni gelenler için bir kez daha tekrar edeyimm
delı kız bız telefonda bıle konustuk unutmussundur sen :))))) fdm zamanında soylemıstık bırkez ısımlerımızı ama cok uzun zaman oldu.
gel gel kıskanma. :))))))) sen de gel gor benı :))))) ne olacak yaaaaa. sısman tombık pamuk bır hatun gor bakem :)))))))
Beni yazmamışsın ama aşkolsun
delı kız bız telefonda bıle konustuk unutmussundur sen :))))) fdm zamanında soylemıstık bırkez ısımlerımızı ama cok uzun zaman oldu.
iç kuruşluk aklım var zati o da gitmiş dmeek ki artıktelefonumda bile pomo die kayıtlısın onu değiştireyim bari
evet ya tek izlediği türk dizi genedleinternetten yabancıdizi izlerr:)))bende korkularımın üstüne giderim normalde, eskiden kediden köpekten aklım çıkardı, ananemlern bi köpeği vardı ben her geldigimde garaja kapatırlardı onu falan, ama sonradan kızmaya başladm kendime benm 1/4 oranımda olan bişeyden nasıl korkarım diye, şimdi görsen kedi köpek üstüme tırmanıyo beni görünce sevinçlerinden, oynuyorum onlarla diekorku filmlerini eskiden hiç izleyemiyodum, testerenin bi filmine gitmiştim sinemada bütün film gözlerim kapalıydı, o kadar beterdim yani, şimdi ancak ancak gündüzleri izleyebiliyorum ki gece yatana kadar unutayım, ruyalarıma girmesin die zamanla gece izlemeye de başlarım die ummuyorum
neeyyy kardeşinde mi seviyoorrrrAllahımmm tesadufe baakkkk
kıskançlıktan burda kavga çıkartrdım ve kendimi zorla o sohbete dahil ederdim ammaaaa yarın akşam teyzemlerde olacagımmmm, hadi yine ucuz kurtuldunuz elimden
ne demek canımmm
aa ben senin adını bilmiyodummmm, memnun oldummmben de nurdan, daha önce söylemiştim ama yeni gelenler için bir kez daha tekrar edeyimm
nurdan çeşminaz ne alaka:)))
canım bızım ısımlerımız sık gecmedıgı ıcın bılerek yazmadım ben. senın kendın soylersın dıye dusundum :))))))))
hanımlar 14 şubat geliyor malumm planlar nedir???
ben o gün için oğlanı kayınvalideye bırakıp(artık nasıl bırakcaksam) eşimi almaya gideyim odüşünmez böyle şeyleri:))) sinemayagideriz ordanda güzel bi yemek yeriz diyedüşündüm. aman yada giyeriz pijamaları otururuz evde:)))
yaaaaaaaaa. yok oyle sulu goz olma. ben evlenmeden once hıc kutlamadım mesela 14 subat. esım eskıden bukadar onemsemezdı ozel gunlerı. esımden once de ya yanlızdım ya sevgılım uzakta olurdu. elımde cıcegım hıc 14 subat yasamadım sevgılıyken mesela. evlıyken de olmadı sanırım.
aa aşk olsunn canımm olur mu öyle şeyyyevet yaa ben senin yüzünü de hiç görmedim dahaaa resim istiyorummmmmm
emel ben bugun olcu almaya calıstım ama beceremedım hem metreyı tutup hem olcuye bakamıyorum esım bugun dını sohbete gıttı gec geldı gelınce de haber ızlerken uyuklamaya basladı sabah gec kalmazsak ıse, ona aldırayım. merak edıyorum ben de bakalım neler dıyeceksın olculere gore :)))))))
yarın yıne bun saatlerde bulusalım. msn de olalım hem neslı benden acık saclı resım beklıyordu onu yollayım artık, hem duygu sac rengı ıcın ıstemıstı, hem de sen bedene bakmak ıcın ıstıyorsun hepınıze aynı anda msnden yollayım ne dersınız
Valla 14 Şubatta evde oluruz büyük ihtimalle. Bir kere dışarı çıkmıştık ve pişman olmuştuk. Ama evde romantik takılabiliriz, peynir tabağı, şarap falan güzel olabilir:) Film de izleyebiliriz. Düşüneyim ben hakkaten.
sohbetiniz bol olsun bayanlar
Nasıl sık geçmiyor yaa, ben zaten ismimin kısaltmasını kullanıyorumNeslihan - Nesli, zaten doğru dürüst Neslihan diyen yok:)
evet ya tek izlediği türk dizi genedleinternetten yabancıdizi izlerr:)))
vallahi aynı benleyla ile mecnun u ölümüne takip ederim onun dışında yabancı diziler favorimdir. hatta şimdi intikam die bi dizi var ya tv de, onun bile yabancı olanını izliyorum uğraşmayım die yaaww görümcecimm ne çok ortak yönümüz varmış bizim kardeşinle
nurdan çeşminaz ne alaka:)))
şimdi şöyle oluyor kii, ben bu forum için ilk üyelik aldıgım zaman kalıcı olmayı düşünmüyordm burda, o yuzden her yerde kullandıgım nick i kullanmayım dedim, kıraç ın çeşminaz şarkısını da çok severim, o yuzden bunu yazıvereyim dedm
tamam yarın aksam bulusuyoruz. yuz gorumlugu ısterımmmmmmmmmmmm
teyzemlere gitmezsem buluşuruz tabi kii, eğer gidersem de bana neeeee bir buluşma daha isterimmmm
sendirek muğlaya:)))
geçen yıl oğlanı uyutup yatakodasındaromantik bir ortam ayarlamıştım:))) çerezler cipsler kadehle((içinde vişne suyu:))) mumlar,müzik ve güzel bi giysi eşimçok memnun kalmıştı :26: bu sefer dışarda takılalımdiyorumma çokkalabalık olabilir yaa neysee düşüncem:44::44:Valla 14 Şubatta evde oluruz büyük ihtimalle. Bir kere dışarı çıkmıştık ve pişman olmuştuk. Ama evde romantik takılabiliriz, peynir tabağı, şarap falan güzel olabilir:) Film de izleyebiliriz. Düşüneyim ben hakkaten.
esımle gıdecegız bız de. sınemayı pek sevmez ama hosuna gıderse bır fılm gıdelım dıye agzından cıkar :)))) belkı haftasonu gıderız bız de.
sen nerde oturuyordun emelcıgım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?