2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

gel gel kıskanma. :))))))) sen de gel gor benı :))))) ne olacak yaaaaa. sısman tombık pamuk bır hatun gor bakem :)))))))

yaaaaaaaaa. yok oyle sulu goz olma. ben evlenmeden once hıc kutlamadım mesela 14 subat. esım eskıden bukadar onemsemezdı ozel gunlerı. esımden once de ya yanlızdım ya sevgılım uzakta olurdu. elımde cıcegım hıc 14 subat yasamadım sevgılıyken mesela. evlıyken de olmadı sanırım.

Valla 14 Şubatta evde oluruz büyük ihtimalle. Bir kere dışarı çıkmıştık ve pişman olmuştuk. Ama evde romantik takılabiliriz, peynir tabağı, şarap falan güzel olabilir:) Film de izleyebiliriz. Düşüneyim ben hakkaten.

evet ya tek izlediği türk dizi genedleinternetten yabancıdizi izlerr:)))

benım esımın dogum gunu de yakın 6 mart. dogumgununden hemen sonra s.arabıstana gıdecek ıs ıcın. hatta gıtmısken umre yapacak ılk kez

14 subat ıcın daha once gıtmedıgımız bıryerde yemek yıyelım dıye planlıyorum benden sımdılık bukadar. cok begendıgı bır saat var alayım dıyorum ama hem ısteyıp hem de alınca bıdı bıdı cene mı yapar acaba dıye dusundugumden karar veremedım. ya da saatı dogumgunu ıcın bırakyım dıyorum

bende hiç kutlamadım kii öyle romantik erkek hiç gelmedi şimdiye kadar karşıma hiç de özenmedim şimdiye kadar aslında da şimdi sizler kutlamadan bahsedince bi dertleneyim şımarayım dedm yoksa arada nie sevgilim yok die krizlere girsem de kafaya takmam canım ben öle şeyleri hayırsız biri olacagından beklerm ben Allah ömür versin yeter ki

hani demiştim ya bize gelen bayanlardan yirminin üzerinde ölçü alıyrouz diye, benim istediklerim sizin kendi başına alabileceğiniz ölçülerdi ama bunlarıda almakta zorlanıyrsan eşinden yardım istemen iyi olur çünkü diğer türlü ölçüler hatalı çıkar. sen verilerini verdikten sonra en azından durumunu öğrenir yapabilecekelrimiz konusunda fikir ediniriz. yarın için söz vermiim çünkü teyzem davet etmişti eğer yemekten sonra eve dönersem bu saatlerde kesin olurum. ama cuma ve cumartesi akşamları kesin MSN de olurum. Çeşmi naz ve berivanda alıp gönderecekler yakın zamanda onlar içinde bişeyler hazırlayacağım fakat fiziksel değerlendirmelerini öğrenmek isteyen başka arkadaşlar varsa onlarda benimle iletişime geçip yapabileceğim bişey olursa yardımcı olurum.

esım uyuklar romantızm de olmaz dıyerek en ıyısı onu dısarıya suruklemek dıye dusundum :)))))))

Nasıl sık geçmiyor yaa, ben zaten ismimin kısaltmasını kullanıyorum Neslihan - Nesli, zaten doğru dürüst Neslihan diyen yok:)

ben senin ismini nesli zannediyodum yaa, meğer neslihanmış

sendirek muğlaya:)))
geçen yıl oğlanı uyutup yatakodasındaromantik bir ortam ayarlamıştım:))) çerezler cipsler kadehle((içinde vişne suyu:))) mumlar,müzik ve güzel bi giysi eşimçok memnun kalmıştı :26: bu sefer dışarda takılalımdiyorumma çokkalabalık olabilir yaa neysee düşüncem:44::44:

esımle gıdecegız bız de. sınemayı pek sevmez ama hosuna gıderse bır fılm gıdelım dıye agzından cıkar :)))) belkı haftasonu gıderız bız de.

sen nerde oturuyordun emelcıgım ?

ben antalya-alanyadayım. ailem akseki ilçesinde oturuyor. kaldığım yere 2,5 saat uzaklıkta. o yüzden sürekli gidip gelemiyorum. kardeşim yanımda kalıyor işte burda okuyor. eşim yokken yalnız bırakmıyor beni sağolsun.