2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sekerım ben senı eskıden tanıyor olsaydım sımdıye afet olmustum zaten yaaaaa :))))))

bana hem dısıplın hem sevgı lazımmıs senden ıkısını de alınca bak nasıl az yer oldum ıste :))))))
kız az yeme yeterince yee:)))

yolunda bi sorun yok. kardeşim ilçeye gitti annemlerin yanına. uzun bi aradan sonra ilk kez yalnız kalıyorum bi garip oldum :)

ohh ne güzel keyfini çıkart:))) yalnızlığın en sevdiğim şeyy

çeşmi çok komikti yaaa hele doktor dedi ya sonunda:"öperek uyandıracak olsak biz öperdik herhalde" burda koptum

evet son bi kaç gündür düzenli giremedim. birazda uykusuz geçti günlerim yorgun halde egzersizlere çıkmakla kendime zarar veriyroum ama napiim, mecburum ama moralim iyi... haftasonu sinemaya gitmeyi düşünüyroum.

ben yanlız kalmaya cok alıstım. ılk yıl esım seyahate gıdınce zorlanırdım koca sehırde yapayanlız. ustelık ısyerıne gıdıyorum masası falan hep bos. ama okadar cok gıtmeye basladı kı alıstım ıyıce.

celal ıle ceren argoydu ama cok guldum eglendım tavsıye ederım. hukumet kadını sanırım adı demet akbagın fılmı ızlemedım ama kesınlıkle ızlenmelı. romantık komedı fılmının 2. cekılmıs 14 subatta gosterımde. o da olur mesela. kafayı dagıtmak ıcın fılm herzaman tercıhım olmustur benım.

kız az yeme yeterince yee:)))

ohh ne güzel keyfini çıkart:))) yalnızlığın en sevdiğim şeyy

aynen ben de sevıyorum yanlızlıgı. kendıme gelıyorum bıraz. ama bızım durum tabıkı farklı 24 saat yanyanayız.

ya eskıye gore demek ıstedım. yoksa son gunlerde bılerek okadar az yemıyorum ıstahım yok canım.

çeşmi çok komikti yaaa hele doktor dedi ya sonunda:"öperek uyandıracak olsak biz öperdik herhalde" burda koptum

ben zaten dizinin hastasıyım, her pazartesi benm için leyla ile mecnun günüdür bayılırım yani ama bu videoyu bir haftadır açıp açıp izliyorum kahkahalarla gülüyorum ya çok fenaa

cesmı bırkac gun once bır yazı paylasmıstın o kolayda mı canım. ıyı okuyamadım onu hemen cıkmıstım yenıden paylasırmısın cunku su ıcmek cay ıcmek ıle ılgılı yazılar vardı da dıkkatımı ceken ozellıkle

bende yavaş yavaş alışmaya başladım canım...hükümet kadın filmine gitmeyi düşünüyrodum bende. bi arkadaş bulursam cumartesi veya pazar gideceğim inşallah.evdede çok film izlerim ben ama sinemanın tadı başka tabiki

ooyyyy canım görümcem benimmmmm ben çığlıklarımla germeyim de seni, sen beni gıdıklamaya çalışırken
germezsin cancazımm,çeşmi işin şakası ben korkularımın üstünegitmeyi severim bende korkardım izlemeyi ama resmen üstüne gide gide aştım bu sorunu

nedense kardeşim tirkakisi bu dizinin ne tesadüf:))))

emel ben bugun olcu almaya calıstım ama beceremedım hem metreyı tutup hem olcuye bakamıyorum esım bugun dını sohbete gıttı gec geldı gelınce de haber ızlerken uyuklamaya basladı sabah gec kalmazsak ıse, ona aldırayım. merak edıyorum ben de bakalım neler dıyeceksın olculere gore :)))))))

yarın yıne bun saatlerde bulusalım. msn de olalım hem neslı benden acık saclı resım beklıyordu onu yollayım artık, hem duygu sac rengı ıcın ıstemıstı, hem de sen bedene bakmak ıcın ıstıyorsun hepınıze aynı anda msnden yollayım ne dersınız

işte burda pomocummmm

esımle gıdecegız bız de. sınemayı pek sevmez ama hosuna gıderse bır fılm gıdelım dıye agzından cıkar :)))) belkı haftasonu gıderız bız de.

sen nerde oturuyordun emelcıgım ?

gercı bız eskı gurptakıler ısımlerımızı soylemıstık bır kez daha once. ama ben yenıden soylemek ıstedım ıste :))))))

bende korkularımın üstüne giderim normalde, eskiden kediden köpekten aklım çıkardı, ananemlern bi köpeği vardı ben her geldigimde garaja kapatırlardı onu falan, ama sonradan kızmaya başladm kendime benm 1/4 oranımda olan bişeyden nasıl korkarım diye, şimdi görsen kedi köpek üstüme tırmanıyo beni görünce sevinçlerinden, oynuyorum onlarla die korku filmlerini eskiden hiç izleyemiyodum, testerenin bi filmine gitmiştim sinemada bütün film gözlerim kapalıydı, o kadar beterdim yani, şimdi ancak ancak gündüzleri izleyebiliyorum ki gece yatana kadar unutayım, ruyalarıma girmesin die zamanla gece izlemeye de başlarım die ummuyorum

neeyyy kardeşinde mi seviyoorrrr Allahımmm tesadufe baakkkk

kıskançlıktan burda kavga çıkartrdım ve kendimi zorla o sohbete dahil ederdim ammaaaa yarın akşam teyzemlerde olacagımmmm, hadi yine ucuz kurtuldunuz elimden

hanımlar 14 şubat geliyor malumm planlar nedir???

ben o gün için oğlanı kayınvalideye bırakıp(artık nasıl bırakcaksam) eşimi almaya gideyim odüşünmez böyle şeyleri:))) sinemayagideriz ordanda güzel bi yemek yeriz diyedüşündüm. aman yada giyeriz pijamaları otururuz evde:)))