Merhaba kızlar, pazar gününüz güzel geçiyordur umarım, ben bugün geç kalktım, kahvaltı olarak canım bir şey istemedi ve her zamanki kurtarıcı kahvaltımı yaptım, bir büyük kase kaynamış yarım yağlı süt içine 1 yk bal koyup, 2 dilim çok tahıllı ekmek doğradım ve bunu yedim. Sonra film izlerken uyuyakalmışım 2 saat kadar, kalktığımda sersem gibiydim resmen. Gündüz uyumayı hiç sevmem zaten ama bugün oldu işte. Uyandıktan sonra 1 fincan şekersiz sütlü neskafemi içtim, sonra da yemek yedim. Eşim spagetti yapmış domates soslu, 1 tabak ondan yedim. Yağı çok azdı ve bol bol domatesliydi:) Sonra biraz çamaşırlarla uğraştım. Hala makine çalışıyor. Eşim akşam yemeği için et almaya gitti, ben de bu arada Jillian yaptım. Uyy anam ben ne zaman alışacağım bu kıza:)) Bütün kaslarımı hissediyorum resmen. Valla Baldamlası hergün yapacağız dedik diye yaptım inan, yoksa hiç halim yoktu. Gerçi kalkınca yapılıyor işte de. Duygu da pilates yapacaktı, başladı mı merak ediyorum aslında.
Çeşmi bugün yine dans varmış, iyi eğlenceler canım. Bu arada avatar resmini yeni mi çektin, çok hoş görünüyorsun. Maşallah, maşallah çok beğendim.
Pomo gezideydi, umarım iyi geçmiştir, yarın yorgun olacak ama sanırım değdi diyecek:) Bu arada yarın tartı günü, herkes güzel rakamlar görsün inşallah:)) Benim regl bugün bitti, bu sabah + gördüm tartıda ama yarın öyle olmaz umarım.