• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sabah:
1 sucuklu yumurta
1 kb kutusu peynr
4 tane yeşil zeytin
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekerli ıhlamur

öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
2 kupa çay

akşam:
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 porsiyon mantar sote
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
3 bardak çay
1 dilim ekmek üzeri çemen
1 avuç çekirdek
1 avuç leblebi

gece yatmadan
2 tane mandalina

Bence harika olmuş

Beni tebrik eden herkese çok teşekkür ederim.Bu haftaki kilo verişimin asıl sebebi yine leslie yapmamdı.Gerçek şu spor yapınca ben düzenli kilo verebiliyorum.Yapmayınca azcık veriyorum yada hiç veremiyorum.Hadi kızlarrrrrrrrrr leslile olur bisiklet olur bölgsel olur.Ne bulduysak sporrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaa :32::32::32:

Bende kilo veren veremeyen sabit kalan herkesi çok tebrik ediyorum.:51:

Esracım maşallah çok iyi gidiyorsun.Diyet tek başına gerçekten çok işe yaramıyor.Sporla taçlanınca hem kilolar gidiyor,hem sıkılaşıyorsun,hemde insan kendini çok mutlu hissediyor
Bende 5 gün step yapıyorum.Apartmanda bütün hatunlar beraber yapıyoruz.Hem spor yapıyoruz hem kaynaşıyoruz.

Selamun aleykum arkadaslariiimm
filizcim allahim hayirli mutlu yazilar yaxsin gonlunden gecenleri versin arkafasim
bos umit olarak gorme yaxdiklarimi ama ben cevremfe o kadar cok mucize gordumki rabbim ol dediktn sonra hersey boss
benim ikinciprenses 18 sene sora geldi evimize
eltim tupleri ameliyatla bagli oldugu halde 4 cye hsmile kaldiyani rabbim nasip etmisse oluyo
gecen sefer seni uzdum hakkini helal et canim

Nrdlicim sende doktora gitmisdin sonuclar guxelmis gozun aydin canim
duygucum sen nasilsin kuzi napiyo
zuleyha hocam ogretmenler gununuz kutlu olsun
nurdancim annene gecmis olsun emraha hayirli isler nasip olsun
edracim cemrrvim sixlerde ders calisiyomussumuz allah kolaylik versin
Hizlica okuyup yaxabildiklerim bunlar atladigimyoktur ins
Canım msjı yeni gördüm çok teşekkür ederim.

günaydın kızlarrr hayırlı,sağlıklı,huzurlu bir gün hepimizin olsunn..

filizin işleri çok yoğun o yüzden giremicek bugün, bana dün akşam haber etti belki akşam girer..

neslişim sen buharlu süpürge almışssın esra ve nurdanın yazısında gördüm k.bakma canım güle gülekullan ,memnun kalıp kalmadığüını merakla bekliyorum ilgi alanıma çok giriyor :27::27::27:

dün SU ve ATEŞ filimine gittik tarzım olmayan bi film dram,romantik filimlerini pek sevmem en son umut ışığını izledim ‎Jennifer Lawrence için ,bana korku,psikolojik gerilim,aksiyon olcakk neyse görümcemin isteği üzerine gittik iyiken çantamda mendil varmış ağladım yaaaaaaaaa bu özcan deniz bu tür filmlerde çıtasını yükseltmiş valla ağlamamak için çok sıktım kendimi hatta patlattım gözlerimi ama olmadı süzüldü yaşlarr:43::43::43:

neyse gideyim karnımı doyurayım hava güzel üşenmezsem ev tarayımm biraz keyifli günler kızlarr..

günaydın duyguşumm :16::16:

duygucumm su ve ateş filmi n ben de gitmeyi düşünmüştüm ama sonradan onun bi kitaptan alıntı bi senaryo oldugunu ogrendim ve vazgeçtim. özcan deniz iyi bi yonetmen konuyu da güzel anlatıyor ama ilk filminde de çalıntı bi hikayeydi yine aynısını yapmış die kendimce protesto ettim sanırım ozcan deniz de beni çok takar ya :1::1: ama kitabını okurken bile sonunda o kadar çok ağlamıştım ki filmini izlesem komya girerdim sanırım :1:

yalnız bişey dikkatimi çekti, sen ne kadar erken kalkıyormuşun öle yahuu :53::53: işe de gitmiyosun nasıl olsa uyusana ne işin var sabahın 7.30 unda :1::1:

Günaydın kızlar, bugün İzmir İzmirliğini gösterdi, kaç gündür kapalı yağmurlu hava yokmuş gibi güneş açtı bugün:1: Ben dün çalışmaya çalıştım ama başka işler de girdi araya, dolayısıyla yarın sunum yapacağım ama ortada sunum yok:18: Bugün kaçış yok, hazırlamam lazım.
Duygucum buharlı süpürgem henüz gelmedi, gelince detaylı bir deneme yapacağım ve yorumlarımı yazacağım buraya:16: Sen benden daha iyi durumdasın, ben Esoşun eliptiğini görmemişim yaaa. Hayırlı olsun, keyifle kullanacağından ve güzel kilolar vermeni sağlayacağından eminim canım:16:
Ben temizlik konusunda pek titiz sayılmam ama düzenli olmayı severim. Çalışınca ev de çok batmıyor Duygunun dediği gibi ama haftada bir süpürüp silmek lazım aslında. Benim bazen uzuyor bu süreç:1: buharlı temizlik kurtarıcım olabilir yani bakalım. Evi kendim temizlemeyi ve düzenli olmayı seviyorum yalnız:16: Gerçi Denizlideyken gelen kadın gibi birini bulsam hiç kaçırmam ama nerdeeee.
Filizim kolay gelsin canım, işlere dalıp kendini ihmal etme aman:16:
Nurdancım geçmiş olsun kuzum, sen bugün de zorlama bence. Ben de dün yapamadım Leslie, yıkanmış çamaşırlar vardı, o ses türkiye dinlerken onları katlayıp kaldırdım.
Benim adım sayar kırılmıştı malum, yenisini almıştım ama ancak dün geldi, bugün taktım hemen, eskisinden daha detaylı bir cihaz, şimdilik memnunum, bakalım bugün hedefim 10000 adım:16: Adım sayar takılı olunca oyun gibi geliyor ve daha fazla hareket ediyorum:1:

neslicim günaydınn :16::16:

bende senin gibi düşünüyorum temizlik konusunda, kendi evimin işini kendim yaparım gibi geliyor, çocuk olmayınca bi ev kolay kolay dagılmıyor zaten kocaman insanların nihayetinde :1::1: bi ütüyü sevmiyorum işte, sırf onun için birini çağırsam çok mu abes olur :37::37:

bugun şükür ki ayak bilegim iyi durumda, ağrısı yok sabahtan beri çevirip duruyorum bakalım ağrıyacak mı die ama yok ağrımıyo, sanırım dinlenince geçti :34: ama bugun dışarda olacam zaten dolayısıyla yürüyerek aktivitemi yapmış olacam, yani bugun de leslie den yırttım :37: gerçi bugun yürümeyecek olsaydım dışarda kesin yapardım, sporsuz olmuyor bu iş, biz de asılıp halledelim be neslimm, esra ve züleyha hocamdan şevk alalım vallaa :34::34:

Bu günlerde çok yoğunuz pek gelemiyorum.Biliyorsunuz perşembe ,cuma 8.sınıfların sınavı var.Onlarla ve 1lerle uğraşıyorum.Eşim 2 haftadır gelemiyor o yüzden evdede yoğunum.Yarın diyetisyene gidicem arkadaşlar.61 Kgda kilomu sabitlemek istiyorum.Bu yüzden uzmanından yardım almak en doğrusu geldi bana.Daha önce bahsetmiştim ayağımdan rahatsızım diye.Verdiğim kiloları almamam gerekiyor.

hocam öncelikle çok kolay gelsin size, haftasonu rahatlar dinlenirsiniz inşşaallah :34: siz sporunuza devam ettikten sonra zaten sabitlersiniz kilonuzu ama tabi ayak durumu biraz sıkıntı, o yuzden çok mantıklı bir karar vermişsiniz, ben eminim sizin yeniden o kiloları almayacagınızdan :16::16:

herkese mutlu günleerrrr :16::16:

bendeniz kalktım kahvaltımı yaptım duşumu aldım birazdan hazırlanıp çıkacagım.. yarın çok yakın bi arkadaşımın doğum günü hem ona bi hediye bakayım hem de kendim birazcık bakınayım dedim :34: ordan da belki bi arkadaşıma uğrarım artık canm ne yapmak isterse, bugun bikaç saat öle amaçsızca gezinmek istiyorum yani :34:

bu ara pek menu yazılmıyor sanki ya da ben mi görmüyırum kii :53::53: cemrem zaten aksatmadan yazıyor da diğerleimiz biraz kaytarmışız galibaa :1::1: hadi bakalım herkes başlasın yeniden menulerini yazmayaa :47::47: özellikle sporları yazında gaza geleyim yaa, başladım yine yerimde saymaya spor yapmam lazım mutlakaa :47::47:

neysee nurdan kaçarr, bi saçımı düzleştireyim makyajımı yapayım sonra da firaarrr :16::16: öperim herkesii :16::16:

Esracim soz en yakin zamamda resim eklicem hem sac rengimi degistirmek isyirum bana fikir verirsinix
hatali yazim icin cok haklidin telefondan yaxarken hem sistem disari atiyo hemen hizli yaziyorum hemde hatayi farkedemiyorum bende sonradan okuyunca farkediyorum ama duzeltemiyorum bilgisarsm tamirden gelsede rahatladam

duygucum sana ozel mesaj attim ama sanirim gelmiyo

slm kızlar bugün gezmeye gittik oğlumla .çok güzeldi bebek arabasını sürmekte acemiyim biraz yokuş aşşağı inerken araba benden önde gidiyor ben peşinden koşuyorum resmen çok komiktim valla
neyse ya giyecek hiçbirşey bulamıyorum sinir oluyorum yapışıyor üstüme herşey inada almıyorum büyük beden şeyler geri düşeceğim eski kiloma die ama yok tartı milim oynamıyo valla

sabah :
1 yumurta
1 kb kutusu peynir
yarım dilim tam buğday ekmeği
domates
7 tane yeşil zeytin
1 kupa şekerli ıhlamur

ara:
türk kahvesi
2 küçük çikolata
1 kase boza

öğle (misafirlikteydim)
patates kızarması azcık
salata
3 çatal menemen
1 çatal helva
3 bardak çay
1 dilim ekmek

akşam
5 tane köfte
azcık patates
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara
3 bardak çay
4 tane cevz
6 tane fındık

gece:
4 mandalina

sabah: bi bardak süt,5 siyah zeytin,30 gr. beyaz peynir,30 gr. tel peyir,domates,salatalık,maydanoz,2 dilim ekmek

ara: 1 küçük muz

öğle: 4 yk kaş. karnıbahar üzerine yoğurt 1 tatlı kaş. zeytinyağıyla, 2yk kaş. pilav,30 gr.tavuk,2 dilim ekmek

ara: 2 kuru incir,şekersiz çay

akşam: 1 kase çorba, 2 yk kaş. pilav,4 yk kaş. sebze yemeği,1 köfte,bi bardak ayran,1 dilim ekmek

ara: 80 gr. nar,bi mandalin,şekersiz çay

activite: kayv.deydim spor yapamadım ama 100 mekik,10 veya 15 dk. kadar bölgesel hareketler yaptım,2 lt den fazla su.....

Türkiyenin en iyi hastanelerinden birine gitmen şahsen benim içimi çok rahatlattı.Heleki profun görmesi daha da süper oldu.Tüm bunların bütçeni sarsacak maliyette olmamasıda ayrı keyif :34:

Senin azmin başarı gücün o kadar büyük ki herkese örnek olabilecek durumdasın.En önemli önce dua sonra senin istemen.Allah yardımcın olsun.Ben hep dua ediyorum edicem de.Rabbim tez zamanda şifanı versin.:16::16::16:

sagol canım guzel dıleklerın, duaların ıcın.bakalım sımdılık hersey ıcıme sındı, sonuclar da duzelırse hersey mukemmel olacak hayırlısı artık dusunmemeye calısıyorum zaten cok yogunum bu hafta ve gelecek hafta. haftasonum dahıl full gececek oyuzden dusunmeye bıle vaktım olmadı desem yalan olmaz.

ben tek basıma sadece sosyal hayatımın sorunları ıle basedebılen bırıydım ama sızler ıle basta duygunun tum destegı ıle ben kılo verebıldık umutlandım guzellestım saglıklı beslendım emınım tum degerlerım cok ıyıdır eskıye gore, cunku saglıklı beslenmeyı ogrendım herseyden once.

canım evet çok soğudu bizimde kalorifer kazanı patlamış 1 hafta yanmayacakmış bebişle üşütecez olmazsa yarın anneme gidecem bebekle istanbula 1 hafta onda kalırım artık diom sen naapıyosun bu arada okudum yazdıklarını ne desem bilemedim ama süper kilo vermişsin tebrik ediyorum cnm seni

aman suna dıkkat et sen de usutme oglusun da. annenı ıyı dusunmussun.

sen dua et canım, logusanın duası kabul olur benım ıcın cemrem ıcın ve cocugu olmayan herkes ıcın dua et ıns kabul olur.

kızlarr geçde olsa günaydınnn, harika bir gün bizim olsun 45dk hazırlanıp çıkmam lazım oğlanı babanesine bırakcam görümcemle sinemaya gitcem inşallahh ,hepinize keyifli günler dilerimmmmm duygu kaçarrr..

bence guzel bır degısıklık oldu senın ıcın. her nekadar fılm cok aglatmıs olsa daaaaaaaaa:43:

günaydın güzel İZMİR :))
oo dinlenmiş olmana çok sevindimm sen bu hafta anca toparlanırsın diğer haftanın başlangıcında topiği neşenle sararsın mutlakaa:16::16:

liste için eline emeğine sağlık tatlımm..

öncelikle kiloveren s zuleyha,esram,cemremi tebrikederim sayenizde afyonum patladı, aslında tablomuz fena değil aslında herkez vermiş (neslişim benim gözümde sen de verdin bu kadar stres üstüne yorucu bi haftada almış olduğun kilonun 2 katı ben alırdım sen bence yine iyisin )

filizim sende söyledin hormon ilaçları kullandım diye bence hiç takılma büyükbir bölümü ödemdir,hem öyle olmasada sonuçda verdin dimi önemli olanda bu bence:16::16::16::16:

izmirrrrrrrrrrrrr:1::1::1::1::1::1:

haftasonuna gore cok cok daha ıyıyım canım, yogunluk da ıyı geldı dusunmemı engellıyor haftaya ınsaallah daha da ıyı olacagım az uyku ve yogunluk dısında su an sıkıntım yok sukur.

evet buyuk bır azım gosterdım bır hafta ve verdım, gerı alsam bıle uzulmem cunku buyuk bır mucadele ve sabır gostermıs olmak benı cok mutlu ettı kendı sınırlarımı gormek, kendımı asmak, degısmek benı mutlu oluyor duygusum:16:

Kızlar, bu arada ben epeydir inceliyordum buharlı temizlik aletlerini, sonunda karar verdim ve dün siparişimi verdim, gelsin, kullanayım da yorumlarımı yazarım buraya. Kimyasallar benim alerjimi azdırdığı için ekstra problem oluyor, buharlı temizlik işe yararsa süper olacak:27: Ev zaten kutu gibi nasılsa, temizlik iyice kolay olur o zaman benim için. Nurdan'a da çeyiz için öneride bulunurum belki:1: Hakikaten, sen alıyor musun bakayım ufak tefek şeylerini, sonra çok birikir bak:37:

ben de merak ettım sımdı. cok saglıklı oldugunu bılıyorum duyuyorum ve ozellıkle senın ıcın cok ıyı olmus canım. sen kullan bakalım yorumlarını da alırız resım de ekle emı. sımdıden gule gule kullan canım

neslicim demek kendini tamhazır hisetmiyorsun geçmişe söyle bakarsak zaten belli birmüddet spor yapmadın yediklerini kontrol ettin sadece özel birşey yapmadın yani tam yapmaya başladın düzen kurmaya başladın bu sıkıntılı süreç girdi ben en kısa sürede buranın tozunu dumana katacağından eminim,sende bende ymek yemeği atıştırmayı seviyoruzz ayrıca resimlerden şahane gözüküyorsun yani kendinde bi kilosorunu görseydin asılırdın herhalde bak burdan diyorum sen 65 kg olsan ve korusan benceyeter onun dışında sadece sorunlu bulduğunyer için sıkılaşsanm yeterli ben senin fiziğiniçok beğeniyorumm

sana katılıyorum kesınlıkle. kendını hazır hıssetmek cok onemlı. bana bak 100 kılo olunca bıle hazır hıssetmemısım olmadık sey kalmamıs hıssetmemısım ama bır an gelmıs ve hazır hıssettım adım attım. kaldı kı yıne sana katılıyorum neslı gayet alımlı, guzel bırı. guzel de bır rakama sahıp. kendını fazlalıkları olan bırı olarak hıssetseydı zaten adım atardı cunku azımlı bırı. ve yıne katıldıgım baska bırsey var kı 65 sınır olabılır kendıne belırleyecegı ve koruma donemı ıle harıka olur oyle 5 lı rakamlara gerek yok bıle bence.

veeee menümm bugünki regly dönemim bitti

sabah: 2 dilim ekmek, 1 talı kaş. zeytinyagı,1 yumurta, 30 gr. köy peyniri,domates,salatalık,maydanoz, 1 bardak süt

ara: bi elma

öğle: 4 yemek kaş. patlıcan yemeği,2 kaş. erişte,bi bardak ayran,30 gr. haşlanmış tavuk,1 tatlı kaş. zeytinyağlı ve az nar ekşili

salata,2 dilim ekmek

ara: 100 gr. muz ( yarım muz sayılıyor ) 1 bardak şekersiz çay

akşam: bi kase tarhana çorbası, 4 yemek kaş. karnıbahar üzerine yarım su bar. yoğurt,1 tatlı kaş. zeytinyağı,karabiber,k.biber,30

gr. tavuk,2 yemek kaş. bulgur pilavı,1 dilim ekmek

ara: bi mandalina,bi kuru incir,şekersiz çay

activite: 3 mile lessie, 100 mekik, 2,5 lt su,bi form çayı,,.......:3:

yıne menulerın saglıklı ve guzel. sen bu ısı kaptınnnnnnnnnnn:34:

spor da yapılmıs en cok buna sevındımmmmmmmmm:46:

sabah:
1 sucuklu yumurta
1 kb kutusu peynr
4 tane yeşil zeytin
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekerli ıhlamur

öğle:
2 dilim tam buğday ekmeğine tost
2 kupa çay

akşam:
1 tabak tavuklu şehriye çorbası
1 porsiyon mantar sote
bol salata
2 dilim tam buğday ekmeği

ara:
3 bardak çay
1 dilim ekmek üzeri çemen
1 avuç çekirdek
1 avuç leblebi

gece yatmadan
2 tane mandalina

suna sabahları sen de bır dılım ekmek goruyorum bazen. cok az, lutfen enazından ıkı dılım yap. gercı bugun ekmegın bol olmus dıger ogunlerde ama dıger ogunlerde az olsaydı kesınlıkle begenmezdım sabahını.

dünkü menümü yazayım biraz fazla oldu ama misafirlikteydim
sabah 3 bardak çay
1 parça peynir
3çatal patates kavurması
1 tane sucuklu yumurta
1 dilim ekmek

öğlen 1 türk kahvesi ( kahvaltıyı öğlen yapmıştık öğle yemeği yok oyüzden)

akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 buçuk porsiyon et sote
1 kase pilav
1 bardak kola

ara :
1 şekerpare
1 avuç badem .çam fıstığı

yatmadan 1 mandalina
1 kupa ıhlamur

bak dedıgım gıbı sabah burda da bır dılım ekmek varmıs. sabah en onemlı ogun, yeterlı besınlerı almaya calıs komple olarak. dıger ogunlerde azaltmaya gıdersın gerektıgı durumlarda.

Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıolluyorum:16: Ben seviyorum böyle havaları:1: Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum:10:
Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorum:1: Şaka bir yana hepinizim kutluyorum:16: 5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum:16: Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum:8:
Gelelim assolistimize:1: Filizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin:nazar::46::46::46::nazar:
Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18:

ben sevmıyorum boyle havaları. cunku evde olup keyıf yapmak ıstıyorum mesela uyumak gıbı ya da fılm ızlemek gıbı:1: boyle havalarda hep bunları ısterım cunku kendımı bıldım bılelı. ayrıca hava yagıslı olsun ya da soguk olsun spora olan hevesım de kacıyor benım

canım aldım aldım ayakkabı, cok cok spor boyle dozer mısalı almadım malum her kıyafetın altına gıtmez o modeller :1: ama yıne de tabanı ıyı bır ayakkabı aldım hatta bır klasık bır spor aldım ınsaallah faydası olur dusmeden once de ben boyle herkese gore daha kolay kayan, ve hep korkan bır tıptım. bu kılo ıle yere saglam basacagımı dusunmem lazım oysakı :1: dustukten sonra da korku kaldı ıste, magazalarda bıle hızlı yurumem ayagım kayacak dıye dusunurum yanı zemının karlı olmasına gerek olmuyor aslında bakarsan :50:

ben de uzun zamandır duzenlı spor yapamıyorum eskı duzenımı ozledım vallaaaaaaa, gel ıkımız de sılkelenelımmmmm:46: