- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #581
bu konuyu acmadan once bıle yazmıstım bır kez. senın adını hatırlayamadım genc bır tombık kızımız vardı o nerelerde falan demıstım. lutfen sana ozel ılgım var. gelecegının benım gıbı olmasını ıstemıyorum. oyuzden tazecıkken sabırlı ve azımlı ol guzelım. anlastık mı.
kahvaltın da cok guzel olmus buarada. aferın :))))))
ayy canım beniimm <3 valla bundan sonra daha dikkatli olcam cok sağol ilgin için :)
sagol fıstık.
aksama dogru operasyon ıcın gıdecegım. bırazdan cıkarım. madem kı ıse gıtmedım, arkadasıma gıdıp cay ıceyım dıyorum heyecanım stresım azalır hem belkı.
heeeeeeeeee ne baskan ne baskan. 100 kılonun asagısına ınemedım gergınım valla :))))))))))) hazıran sonu 55-60 olabılırım dıye dusunuyordum ama yaz da bıter bu gıdısle. ustelık 100 ben de takıntı olmustu ama ınemedım bır turlu.
inşallah güzel gitmiştir operasyonnn:) o da olcak inşallah 2 hafta sonra max 3 seni 100 ün altında görcezzz :)
valla ben hiç dışarda yemek yem,yorum artık bu yuzden kafaya taktım diye, bence sen de gerçekten istersen yapabilirsin. hem de evde kalıyormuşsun, ben keşke evde olsam dolabım olur imkanım daha çok olur diye düşünüyorum. yurtta çıkan yemege göre hareket etmek zorunda kalıyorsun çünkü. o zamanda akşam yemegine göre öğlen yemegin sıkıntı olabiliyor bazen. bende gerçekten istersen yaparsın, ama azmetmen lazım işte.
ben makarnaya bayılırım mesela, fettucini, alfredo, arabiata.. hepsine son nefesimi veririm normalde o kadar severim, ama işte yemiyorum. eğer canım çok istese yiyecek bile olsam o zaman öğlen yemeyi tercih ederim, ki o da büyük ihtimalle fettucini olmazdı, içinde krema oldugu için. bolones soslu makarna yesen mesela. onda krema yok, kıyma ve biraz yag var o zaman daha az zararlı olurhem öğlen yersen akşam evde imkanın da var bi salata bi çorbayla günü dengelemiş olursun, hem diyetine de yararlı olur.
ayrıca al koy dolabına sütünü, meyveni.. ara öğünlerde tüket ondan. sonuçta bu istek işi. ki senin yaşın benden küçüktür, daha rahat kilo verirsin sen biraz dikkatleama dedigim gibi ileride pişman olmak istemiyorsan eğer bence şimdiden biraz tut kendini
Spor salonuna yazıldım pazartrsi başlıyor, artık cok daha dikkatli olcamm :):)
sen ankarada mı okuyorsun ?? gazi deyince benm üniversitemde
ankara üniversitesindeyim beeenn:))
kızlarr uzun bir aradan sonra ilk defa bu akşam dans gecesine gidecegim çok heyecanlıyımgeçen snee kursa gitmiştim ben ama ayagımda bu problem artınca bıraktım bu sene zorlanmamk için. dün akşam kurstaki hocam özel olarak rica etti gelin özledik diye, biz de bir arkadaşımla birlikte gidecegiz inşalah. çok özledim gerçekten. hem çok iyi spor oluyordu dans etmek çok terliyordum çünkü hem de inanılmaz kafa dağıtan birşey. ben geçen sene gösteriye bile çıkmıştım yani. bu akşam göreeceğim bakalım ne kadar unutmuşum
![]()
ankara evrensele mi gidiyorsun benim de bi arkadaşım gidiyor da :)
Son düzenleme: