inan bana ben nişanlımdan ayrıldıgında kendi annem dahil kimsenin hayatımı yoluna koyacagımdan, onu unutacagımdan, yeniden güzel bişeyler yapacagımdan umutları yoktu. tabi ki çok destek oldular ama biliyorum ki içten içe korkuları da vardı. düşün ki ben onları bile yanılttım. sen de bence çevrendeki herkesi hatta kendini bile yanıltıp yepyeni bir insan olabilirsin. mutlaka bu kiloyla olacak diye bir kural yok, daha olumlu baktıgın zaman hayata zaten herşey daha olumlu oluveriyor. buna tüm kalbinle inan..
ayrıcaa bu ara ikizler burcunun yıldızı çok yüksek, olumlu düşünürsek tüm hayatımızı değiştirebilecegimiz bir dönemdeyiz. ki gerçekten inanılmaz keyifli günler geçiriyorum ve güzel şeyler oluyor hayatımda. o yuzden sen de buna inan ve hiç bişeye moralini bozma anlaştık mı
sen 2 yıl önce bu zamanlar görseydin beni dünyanın dibindeydim ben, yaşamaya halim yoktu o kadar fenaydım.aama 2 yılda dünyayı ddeğiştirdim ben, sen de yaza kadar yapacaksın bunu, yeter ki iste ve o gücü kendinden hisset
öncelikle patlamış mısırın 50 gr ında 180 kalori varmış, ki senin yedigin bi tabak büyük ihtimalle 50 gr dan azdır, dolayısıyla bunu bir ara öğün olarak sayabilirsin, yani bir sıkıntı yok, cıss denmez bile
2 kaşık çokokrem dediginde çok büyük telafi edilemez bir kalori değil, öyle bile olsa pomocugum sen de insansın, bunu canın istemiş ve yemiş olabilirsin, kafaya bu kadar çok takarsan mutsuz olmaktan başka bir işe yaramaz bu durum, yedin afiyet olsun, daha dikkat edersın bundan sonra. ama her seferinde dibe vurma bence bu kadar. sen en çok ekmegi seviyordun değil mi ? onu yavaş yavaş azalttın hatta neredeyse çıkardın hayatından 2 kaşık çokokremi de yavaş yavaş çıkartırsın, yada çok canın istediginde yersin ama kendine yüklenme bu kadar. haksızlık etme lütfen kendine
şimdi gelelim benm bugunume... gündüz az yememin acısını gece çıkardım, yarın da tartı günüymüş cezamı alır paşa paşa yatarım artık

kahvaltı (10.30 - dün o kadar yorulmuşum ki uzun zamandır ilk defa bu kadar geç kalktım )
domates, salatalık beyaz peynir
3 yk omlet
1 demete yakın maydanoz
1 top kepek ekmegi
ara öğün (13.30)
az şekerli türk kahvesi
öğle yemegi (15.30)
1 adet simit
akşam yemegi (18.30
1 kepçe domates çorbası
4 tane parmak kalınlıgında köfte
2 çatal patates kızartması
3 yk domatesli spagetti
şimdi buraya kadarı hadi fena değil diyelim. öğle yemeginde simit olmamış gibi görünse de dışarıdaydım başka seçenegm yoktu malesef. neyse hepsini geçtim burdan sonrasına bakın...

resmen canım sıkıldı 50 gr lık mikrodalgada patlatılan mısırlardan yedim. sonra da tatlı istedim diyerekten gittim cocopops un çikolatalarından yedim

sporda yok sayılır bugun markete gittim geldim ama ancak yarım saat yürümüşümdür yani gün içinde toplam. akşam akşam yediklerime bak. yarın da tartı günü... hay benm koca kafam haayyyy

neyse artk yapacak bişey yok, bari yeşil çay içeyim de midemin şişi insin biraz patlayacam yoksaaa