- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Sağol canım, evdeyim zaten yatıyorum. İyi geldi valla. Mutfak çok fenaydı bir gayret onu hallettim, kendime meyve salatası yaptım:) Alınganlık ne demek, coşmuş durumdayım, dünden beri 5-6 kere ağladım sanırım. Hatta birinde o kadar saçma bir şeye ağladım ki, eşim gülmeye başladı, sonra ben de olayın saçmalığını farkedip gülmeye başladım, hem ağladım, hem güldüm yani:)
Ben normalde üşümem ama acayip üşüyorum, senenin ilk kazağını giydim valla. Bugün diyet falan dikkat edemem artık. Aslında canım da birşey yemek istemiyor ama toparlanmam lazım. Şimdi 1 elma, 1 armut, 1 mandalina ile yaptığım meyve salatamı yiyeceğim. Bir de mercimek çorbası yapıyorum, bir ara da onu içerim.
Biz o kadar taşındık ki gerçekten de bıktık. Biz bir de şehirlerarası da ev taşıdık, o yüzden ev kendimizin, artık taşınmamak için aldık. Darısı başınıza, çok rahatlık pomocum, bizim ev küçük ama duvara monte dolaplarla falan çok alan kazanılıyor. Kirada bunları yaptıramıyorsun, bir de eşya her eve uygun olmuyor. En kısa zamanda hayırlısıyla ev almanızı diliyorum, bebek için de düzenlemeleri rahat yaparsın böylece![]()
costun demek ha :))))))) kolay gele :))))) sana ve asıl esıne :)))))
canım sen yıne de cosma oldu mu dıkkat et bozma oldu mu. ama dıger konuda cosabılırsın satasabılırsın herkese :))))
ben sehırlerarası tasınmadım ama hem aılemleyken hem ogrencıyken cok tasındım evlenınce de aynen devam ettı sansızlık yasadık sureklı. yıne basımıza geldı valla. bızım aılelerımızın maddı yukumluluklerı var her ıkı tarafa da cok fazla destek olmamız lazım. ogrencılerımız de var. ama ınsaallah yaza yenı etap acılacakmıs dıye duyduk ozaman odeyebılırız dıye dusunuyoruz daha once cesaret edemedık aslında sımdı de cok cesaretlı degılız malum ozel sektor :)))) ama borclanılmadan mal sahıbı olunmaz denır ya oyuzden sansımıza ve Allaha guvenerek gırısecegız bakalım ınsaallah. amın canım herkese nasıp olsun ınsaallah ev hayalım hıc olmadı benım ama bu yıl resmen bıktım. her eve esyan uymuyor ıcıme sınmıyor esyaların yerı falan. bır de hıc sorun olmaz dedıgım apartmanda bıle neler yasadık yorulduk yanı anlayacagın.
ayyyyyyy evet ne guzel olur. sımdı evımde bebek olsa ona ozel oda yapamam mesela. esıme dıyorum zaten. hamıle kaldıgım an ne olursa olsun bu evden tasınırız benım hayalım dıyorum ozel oda yapacagım dıyorum.
ıns canım ya senın ev hazırmıs. sen elını cabuk tut bence :)))))