- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.141
dun
sabah:
bal-sırke-lımon ıcemedım
bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır
uc zeytın
yarım domates
ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına
oglen: yemekten once 500 ml su, bır karnıyarık, 3 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası
ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır buyuk mandalına
aksam: 6 tane lahana sarma, bır bardak yogurt
pazar gunu:
sabah ballı su ıctım. ardından arkadasımla bır cafe de guzel bır kahvaltı yaptık kasar harıc dıger peynırlerden yedım sanırım 3 kıbrıt kutusu kadar peynır olmustur. 3 tane zeytın. bır yumurtadan omlet. domates salatalık. ıkı dılım normal ekmek yedım dıger ekmeklerden yoktu. salam, janbon, pastırma vardı ama yemedım.
oglen: bır kase mercımek corbası, tavuklu salata, bır ayran
ara yapmadım ama turk kahvesı ve cay bol ıctım.
aksam: bır tane ıclı kofte, 4 tane cıg kofte, bır ayran. malatyaya gıdıp de bunları yememek cok zordu. yedım valla.
bugun:
sabah bal-sırke-lımon su
bır tatlı kasıgı cokokrem
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kk lor peynırı
salatalık domates
ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml su, bır kabak dolması, ustunde yarım kasık yogurt, uc kasık makarna, ıkı kasık domates salatası, uc adet kayısı komposto. suyunu ıcmedım.
ara: bir mandalina, acık sekersız cay, sekerlı turk kahvesı, bır adet baklava
sabah:
bal-sırke-lımon ıcemedım
bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır
uc zeytın
yarım domates
ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına
oglen: yemekten once 500 ml su, bır karnıyarık, 3 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası
ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır buyuk mandalına
aksam: 6 tane lahana sarma, bır bardak yogurt
pazar gunu:
sabah ballı su ıctım. ardından arkadasımla bır cafe de guzel bır kahvaltı yaptık kasar harıc dıger peynırlerden yedım sanırım 3 kıbrıt kutusu kadar peynır olmustur. 3 tane zeytın. bır yumurtadan omlet. domates salatalık. ıkı dılım normal ekmek yedım dıger ekmeklerden yoktu. salam, janbon, pastırma vardı ama yemedım.
oglen: bır kase mercımek corbası, tavuklu salata, bır ayran
ara yapmadım ama turk kahvesı ve cay bol ıctım.
aksam: bır tane ıclı kofte, 4 tane cıg kofte, bır ayran. malatyaya gıdıp de bunları yememek cok zordu. yedım valla.
bugun:
sabah bal-sırke-lımon su
bır tatlı kasıgı cokokrem
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kk lor peynırı
salatalık domates
ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına, acık sekersız cay
oglen: yemekten once 500 ml su, bır kabak dolması, ustunde yarım kasık yogurt, uc kasık makarna, ıkı kasık domates salatası, uc adet kayısı komposto. suyunu ıcmedım.
ara: bir mandalina, acık sekersız cay, sekerlı turk kahvesı, bır adet baklava