Ben vereyim ağrılardan size yaaaa. Herkes istediği şekilde regl olsa, istemeyen olmasa ne güzel olurdu ama
Canım benim gitmeden nerden bileceksin

Ayrıca haklılık payın var sormakta, yurtdışında operaların ilk gösterime girdiği gece kıyafet şartı oluyor, açıkça yazıyor hatta kadınlar koyu renk tuvalet, erkekler takım giymeli diye, giymeyeni almıyor değillerdir ama diğerlerinin yanında epey dikkat çekici oluyordur

Yoga kesinlikle çok iyi geldi Filizcim. Yoga pilates gibi değil, pilates daha zorlayıcı, daha çok tekrar var ve sıkılaşmaya yönelik. Yoga ise daha yavaş ve esnemeye yönelik. Tabi tüm sporları yaparken dikkat etmek lazım, insan ters bir harekette bulunabiliyor.
Spor salonu faaliyetinin son bulmasına üzüldüm canım, iyi geliyordu aslında sana. Sporu bırakmak yok ama

uçarım bak oraya
Sağol canım benim, şimdilik -- görmeyi geçtim, bir de ++ çıkıyorum tartıda ama dediğim gibi takmak yok

Doktor randevumu aldım bakalım, yarın öğleden sonra gideceğim. Altı üstü düzgün bir şekilde rutin kontrollerimi olacağım, güvenilir ve eve yakın bir yer olsun istiyorum, yoksa bir problemim olsa zaten daha hassas olurum, ya Duygu'nun doktoruna giderim, ya üniversite hastanesine. Senin durumun ayrı, aman ihmal etme canım, uzun süredir regl olamadın, bütün dengen alt üst olmuştur, bence de iyi bir hastaneye gitmende fayda var.
Günaydın şeker, planlar yapmana sevindim

Aile işleri hiç bitmiyor hiiiiç, kiminin ailesi destek oluyor her konuda, senle bende de durum tam tersi

Yine de şükür, destek olabilecek maddi ve manevi güce sahibiz en azından Filizim

Spor salonu olayına üzüldüm canım, inşallah evde yapmak için motive olursun

Aşureeee, ya ben aşure istiyorum, burada komşuluk falan da yok, annemlerde kaç kişi aşure getirir

ben de istiyoruuum