canım benim sen saglıklı olma yolunda adım adım ilerliyorsun ki, bu sadece kilo için deil ruh saglıgın içinde beden saglıgın içinde geçerli. menapoza henuz girmemişsin bu da avantaj, kilo verdikçe daha da saglıklı olacaksın, belki çocuk doğal bi yoldan olmayacak kilo versen bile ama bunun da bir sürü yontemleri var. aslaa kendisi ben saglıksızım ve hep böle kalacam die düşünme, sen ruhen çok saglıklısın, bunu da bizlerin arasında kalıp dertlerinle ilgili konuşmayı seçerek, hormon tedavinden diyetinden normal yaşamından vazgeçmeyerek zaten gösterdin. beden saglıgın konusunda da elinden geleni yapıyosun, bak doktor bile kilo verdigin için seni ne kadar tebrik etmiş, çok doğru bi yoldasın yani. beden saglıgına da ulaşacaksın. daha sonra o çocuk normal yollardan olmasa ufak bi şans da olsa tup bebegi deneyeceksin ben adım gibi eminim, bizde hepimiz dua edecez sana. eğer o da olmazsaa pes etmek yok, senle ilk tanıştıgımız zamanlarda söledigin bi cümle vardı çok hoşuma gitmişti. eger çocugum olmazsa evlatlık alırım demiştin, herkes bunu düşünecek kadar yürekli olamaz bence. senin kocaman güzel bi yuregin var, bunu düşünebiliyorsun. ben eminim ki muthiş bir anne olacaksın bigun. sadece senin sınavın buymuş,biraz uğraşman gerekecekmiş demek ki. buna da şükür edip yoluna devam et sen, zoru başarıp bu kadar kiloyu verdigine göre bi düşün bakalım başka neleri isteyip de yapabilirsin, senin elinden kurtulabilecek bişey var mı

bugun de çıkacam birazdan, hocamla görüşmeye

oofff daralıyorum valla da neysee sabırr sabıırrrrrr

proje ben çalışsam güzel geçecek de hiç çalışasım yok, dün gece düşünürken en son kendime bi kafe açmaya karar verdim

mimarlık yapmaktan vazgetim yani de bikaç güne düzelirim sanırım

proje 9 ocak da tamamlanacak filizim, az kaldı yani, gitgide yogunlaşacagım ben
sen kafanı toparla mutlu neşeli filiz oldaa varsın emrah beklesin yaa kaçtıgı yok, yeter ki sen iyi ol

ben bu listenin 2 haftalık oldugunu unutmuşumm, esrayla züleyha hocamın kiloları görünce gözlerim uçuyordu yerinden

evde kaldıgım günlerde pilates deil de leslie mi yapsam die düşündüm. pilates bi işe yaramıyo, ee havalar da iyice kapadı saolsun. spor salonu da uzak bana, en iyisi leslie gibi. gerçi benm oda da avuç kadar saolsun ama bu iş böle olmayacak, spora bi çözüm bulmam lazıımmmm

ayrıca kilo veren herkesi çok çookkk tebrik ediyorum, benm gibi gıdım gıdım verenlere de sopaaa

nesli de demiş canım, en önemlisi saglık, biraz pahalı olabilir net fiyatlarını bilmiyorum ama altı kaygan olmayan bi bot alsan sen, çok rahat edersin. erteleyebilecegin işlerse eğer kar yada çok yagmur varken ertele ama ertelemeyecegin işler için o bot çok işine yarar, hem de korktugun bişeyin üstüne gitmiş olursun, karlı havada kayıp düşme korkunu da yenersin

o botlar kamyon tekeri gibi oluyor çünkü biri itse bile seni düşmüyosun