- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.361
esracıımm, kuşum öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.. zencefilli bal ı süte katmadan günde 2 kaşık yiyorum zaten kuzum, artı zencefilli çay içiyorum, ıhlamur içiyorum, doktorun verdigi ilacı kullanıyorum ama yookkk, geçmiyorr.. artk pazartesiye kadar bi bekleyeyim de olmadı bi doktor ziyareti daha yaparızz
ders çalışamama konusuna gelince dde bende de aynı sorun var biraz, sanırım kafalarımız fazlasıyla meşgul bişeylerle ondan. kendini güzelce motive etmeye çalış kuzum, bi de eğer muzikle ders çalışabiliyosan fonda mumkunse enstrumantal bişeyler olsun. söz oldugu zaman bi söz insnaın aklını alabiliyo, ama sadece enstruman olursa dalıp gitmen daha zor olur.. dualarım seninle yavrum başaracaksın eminimm![]()
Canım telden de dediğim gibi böyle hastalıklarda acilden bir giriş yap serum taksınlar yaa umarım o etkili olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.Aman vitaminini eksik etme kuzu.
Ders olayını bugün biraz çözebildim epeyy çalıştım yine çalışmayı düşünüyorm.Maalesef edebiyatta müzikle çalışamıyorum ben.Sınavlara çok az kaldı bende stres tavan yaptı.Üffff neyse yaa...Allah razı olsun balım