• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

esracıımm, kuşum öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.. zencefilli bal ı süte katmadan günde 2 kaşık yiyorum zaten kuzum, artı zencefilli çay içiyorum, ıhlamur içiyorum, doktorun verdigi ilacı kullanıyorum ama yookkk, geçmiyorr.. artk pazartesiye kadar bi bekleyeyim de olmadı bi doktor ziyareti daha yaparızz :43::43:

ders çalışamama konusuna gelince dde bende de aynı sorun var biraz, sanırım kafalarımız fazlasıyla meşgul bişeylerle ondan. kendini güzelce motive etmeye çalış kuzum, bi de eğer muzikle ders çalışabiliyosan fonda mumkunse enstrumantal bişeyler olsun. söz oldugu zaman bi söz insnaın aklını alabiliyo, ama sadece enstruman olursa dalıp gitmen daha zor olur.. dualarım seninle yavrum başaracaksın eminimm :16::16:

Canım telden de dediğim gibi böyle hastalıklarda acilden bir giriş yap serum taksınlar yaa umarım o etkili olur.Çok geçmiş olsun tekrardan.Aman vitaminini eksik etme kuzu.

Ders olayını bugün biraz çözebildim epeyy çalıştım yine çalışmayı düşünüyorm.Maalesef edebiyatta müzikle çalışamıyorum ben.Sınavlara çok az kaldı bende stres tavan yaptı.Üffff neyse yaa...Allah razı olsun balım :54::54::54:

karışık ve hasta menumu de bi yazayım

kahvaltı ( 9.30 )

esmer undan yapılmış krepten 2 parça

1 yk bal

1 yk süzme yoğurt

1 kk beyaz peynir

ara öğün

1 mandalina

1 kivi

öğle yemegi

1 kase mercimek çorbası

1 dilim çavdar ekmegi

ara öğün

1 orta boy chai tea latte

ara öğün

3 kuru kayısı

1.5 ceviz

akşam yemegi

1 kase mercimek çorbası

1 küçük biber dolması

3 yk makarna

2 yk yoğurt

gün içerisinde içtigim çayları yazamıyourm artk, sayısını tam bilmiyorum. annem getirdikçe içiyorum işte ıhlamur zencefilli limon falan :34: su da 3 lt oldu bile yatmadan yarım lt falan daha olur heralde. aktivite olarak da 50 dk yürüyüş var. ama karnım şiş bu ara çok yedim fark ediyorum, da hem regl hem grip fazla düşünmiyorum şuan onu.

neyse canlar öperim herkesi iyi geceleerrr :16::16:

Sen hastasın yemene dikkat etmen gerekiyor ama öğlen az olmuş fıstık.Çiğden sebze tüketimini de arttırmalısın ki vücut direncin düşmesin.Meyve zaten yeterli tüketmişsin.Umarım çabucak iyileşirsin.:16:

sabah :07 00
yarım ekmek peynirli tost
1 fincan çay

ara:
yarım bardak kola
1 kase cips (cısss oldu :)

öğle:
2 kase tavuklu şwhriye çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

ara
2 adet tulumba tatlısı

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 patlıcan 2 biber dolması
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

ara
3 bardak çay
1 avuç çekirdek

1 hurma
3 mandalina
1 elma

Canım yani ben menüne yorum yaparken eksilerini bu hafta görmek istediğim için yapıyorum umarım beni yanlış anlamazsın.

Benim gözüme batan cips kola tatlı ve akşam ki meyvenin biraz fazla olması.Hani cipsten sonra tatlı olmasamıydı.Gerçi yeni de doğum yaptın.Pek anlamam ben belki süt yapsın diye yiyorsundur.Afiyet olsun canım ben nacizane fikrimi söylemiş olayım :34:

günaydınn hayırlı cumalarr kızlarrrr hayırlı sağlıklı,mutlu günler dilerimmm hepimizeee..herkez nasıl bakim??? şimdiden herkeze keyifli hafta sonları dilerimmm....

neslişim hal hatır sormuşssun bugüne cvp vermek nasip olduu iyiyim canımm sen nasılsın? evet dün pazardı içim açıldı sırf meyva ve köy ekmeği aldım tabi gözlemede:))))

valla kızlar filizin yokluğu çok belli oluyor özel hayatta sürekli görüşüyoruz ama topik onsuz çok sakinn varlığı ayrı bi renk katıyor :16::16::16:

Ben iyiyim canım dersler sıkıştırdı bu aralar ...Stresim var azcık.Bir de iş yerindeki problem halen çözülmedi.Sen biliyosun işte.

Ohh bir duygu klasiği yaşanmış ve pazar yapılmış.Yarasınnn... Afiyet bal şeker olsun.Kalori olmasın :9:

Aynen canım Filiz zuzusunu ben de çok özlüyorum.Alışmışım her akşam onun alıntılarını okumaya.Bıcır bıcır uzun uzun....O işlerini halletsin de biz biraz daha sabrederizz

herkese iyi akşamlaarrr :16::16: hastalıgımın 5. gününden herkese selamlar :43::43: ne hastalıkmış arkadaş bi türlü kaldırmadı beni yerimden, bugunu resmen tüm gün yatarak geçirdim :43::43: menulerim de hala düzensiz o yuzden, ama yazayım yine de :43::43:

kahvaltı

2 3 çatal sucuklu yumurta

1 kase mercimek çorbası

ara öğün

1 mandalina

1 kivi

3 kuru kayısı

öğle yemegi

yarım simit

1 kk beyaz peynir

ara öğün

3 kuru kayısı

2 ceviz

akşam yemegi

1 kase mercimek çorbası

1 biber dolması

2 yk makarna

1 kase yoğurt

başka bişey ya yemem bu saatten sonra yada annem getirirse meyve yerim.. ogümlerim çok düzensiz, sabah canm bişey yemek istemeyince çorbas içirdi annem ilaç alacam die, öğlen de simit istedi canım onu da yarım yiyebildim zaten. aktivite malesef hiç yok :43: yeşil çayımı içtim ama bugun, suyum da 3 lt ye yaklaştı, kesin geçerim. agzım kurudugundan sürekli şişe ağzımda geziyorum zaten :34:

ayy neyse benden bu kadar, bütün temennim haftasonu tam olarak iyileşmek artkk :43::43:

herkese mutlu haftasonlarııı :16::16:

Canım menüne yorum yapmıyorum.Hastasın önce bi iyileş sonra yine düzenini oturtursun.Bir an önce iyileş e mi ??

İyi akşamlar kızlar;

Ben de bugün verilecek haber yok hayret :1: Alıntılarımı da yapmışken menümü yazıp çıkayım.Bu arada Neslican ve Züleyha hocam bana bir ses verin yahuu nasılsınızz? Herşey yolunda mı ?

Sabah
kepek ekmekle tost yaptım
bir haşlama yumurta
dom
bir bardak yarım yağlı süt

ara
canım sen kapat döncem ben sana :26::27:

öğlen
bir dilim kepek ekmek
4 kaşık nohut yemeği
6 kaşık kabak yemeği
bir kase yoğurt

ara
bir portakal

akşam
bir alabalık tavada
bol salata

akşam
1,5 portakal

Aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Böyle kızlar işte.Şimdi müsadenizle.:34:

Sen hastasın yemene dikkat etmen gerekiyor ama öğlen az olmuş fıstık.Çiğden sebze tüketimini de arttırmalısın ki vücut direncin düşmesin.Meyve zaten yeterli tüketmişsin.Umarım çabucak iyileşirsin.:16:

akşamları salata yiyorum kuzum da yazmayı unutmuşum onu :34: aslında sebze ağırlıklı beslenmiyorum bu ara pek doğru diyosun, pişmişini de yemiyorum yani, evdeki yemekler böle denk geldi, ben bi yarın dürteyim annemi :34:

İyi akşamlar kızlar;

Ben de bugün verilecek haber yok hayret :1: Alıntılarımı da yapmışken menümü yazıp çıkayım.Bu arada Neslican ve Züleyha hocam bana bir ses verin yahuu nasılsınızz? Herşey yolunda mı ?

Sabah
kepek ekmekle tost yaptım
bir haşlama yumurta
dom

ara
canım sen kapat döncem ben sana :26::27:

öğlen
bir dilim kepek ekmek
4 kaşık nohut yemeği
6 kaşık kabak yemeği
bir kase yoğurt

ara
bir portakal

akşam
bir alabalık tavada
bol salata

akşam
1,5 portakal

Aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Böyle kızlar işte.Şimdi müsadenizle.:34:

ilk aran ne kız öle hiç anlamadımm :1::1: akşam yemegine bayıldım yalnızz :27::27: biz cumartesi akşamları balık yapıyoduk genelde bakalım annem yarın yapacak mı :1::1: menun de güzel aktiviten de sana güzel ve kocamaannn bir maaşalaahhhh :nazar::nazar:

iyi akşamlar kızlar
çeşminaz tekradan geçmiş olsun cnm bu mevsimde hastalık atlatmak biraz zor oluyr
ben pek konulara giremiyorum malum başım kalabalık ama menülerimi yazmayı ihmal etmemeye çalışacağım bugünümü yazayım
sabah
1 tane akıtma
1 kb peynir
2 tane zeytin
yarım dilim ekmek
3 çatak patates kızartması

ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1 türk kahvesi
1 bardk meyve suyu

öğlen
1 kase tavuk çorbası

ara:ısırgan otu çayı 2 kupa

akşam
1 kase yoğurtlu buğday çorbası
1 tane biber dolması
2 tane haşlanmış içli köfte
salata

ara
3 bardak çay
yarım avuç çekirdek
1 dilim dankek

1 tane hurma
yarım elma
yarım mandalina

aktivite yürüdüm bugün bebek arabasıyla baya misafirlikteydim

herkese iyi hafta sonları :54:
istanbul yağmurlu ama soğuğu fazla yok tam mısır patlatıp fiilm izleme günü
birazdan temizlik yapayım ardından film keyfi yapayım inşlh tabii mısır patlatmak yok:20: onun yerine ara öğünümde meyve ve çay içerim....:1::1:

akşamları salata yiyorum kuzum da yazmayı unutmuşum onu :34: aslında sebze ağırlıklı beslenmiyorum bu ara pek doğru diyosun, pişmişini de yemiyorum yani, evdeki yemekler böle denk geldi, ben bi yarın dürteyim annemi :34:

ilk aran ne kız öle hiç anlamadımm :1::1: akşam yemegine bayıldım yalnızz :27::27: biz cumartesi akşamları balık yapıyoduk genelde bakalım annem yarın yapacak mı :1::1: menun de güzel aktiviten de sana güzel ve kocamaannn bir maaşalaahhhh :nazar::nazar:

Heheheheh :1: orda bir cısss vardıda ben öyle yazdım kaçtım yani:26:

Balık ben de çok severim burda bulmak zor oluyor ama bulunca affetmiyoruz ailecek :56:

herkese iyi hafta sonları :54:
istanbul yağmurlu ama soğuğu fazla yok tam mısır patlatıp fiilm izleme günü
birazdan temizlik yapayım ardından film keyfi yapayım inşlh tabii mısır patlatmak yok:20: onun yerine ara öğünümde meyve ve çay içerim....:1::1:

Ayyyy ne güzel yaaa ben de İstanbuldayken öyle havalarda hem sinemaya giderdim şimdi aklıma geldi ben çok özledim İstanbulu :43:

Sana keyifli hafta snları balım aman derslerini ihmal ekme :34:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:

Herkese keyifli haftasonları.Topiğinizin cumartesileri çalışan horozu burda yine :1: Buralarda hava çok soğudu.Soğuktan yüzümüz kaskatı kesiliyor.Özellikle buz pistine dönen yolları çok zorluyor.Kaymamak için minik minik adımlarla yürüyorum.O zaman da donuyorum.Artık mayısa kadar bizde böyle.Allah hepimize afiyet versin.

Benim bugün işlerim az gibi.Derslerimi yanıma aldım.Belki biraz ezber yaparım.Hepinizi kocaman öpüyorum:54::54:

geçmiş olsun ahh grip mi buldu seni bakk tamda spora diete asılacakken olsun bi an önce ileşip yola devam edersin ..
uff c vitamini al meyve ye ...

işlerin kolay gelsinn yogunluktan giremesende merak etme sen kendi işlerine bak dietine dikakt et yeter güzelim

olsun kilo alsanız da hepiniz istediğiniz anda hoppp--lere düşebiliyorsunuz sadece biraz dikkat etseniz yeter hepiniz.....:16::16:

teşekkür ederim cnm sağolasın dietisyen oolmasa ben bu kadar kilo veremezdim biliyorsunuz hep aldım verdim bundan sonra sıkı sıkıya yola devam nasısla siz arkamdan geliceksiniz he beni bile gecersiniz hepinizzzzzzzzzzzzz:16::16:

duygu ve ozellıkle benım ıcın dıkkat etmek bıle yeterlı olmuyor ya da ustun basarı ya da normal bır zamanda basarıya ulasma gıbı olmuyor maalesef.

evet cemremm grip buldu malesef beni :50: gerçi sabaha nazaran şuan kat kat iyiymm, sabah hem uşuyodum hem terliyodum, ateşim vardı halsizdim falan, şimdi üşüme terleme durumlarım geçti, bitek halsizim o da olcak o kadar, yarın sunumum var onu hazırlıyorum bi yandan da yatıp dinlenemedim de tam olarak, yarın dinlenirim artk diyorum :34::34:

gecmıs olsun nurdan. fena grıp olmussun cok uzuldum bır de sunum varmıs hasta hasta offffff ya. daraldım valla okurken. ınsaallah cabucak toparlanmıssındır

Arkadaşlar nasılsınız?
Ben bu aralar çok yoğunum.Zümrem raporlu iki sınıfa bakıyorum ve ciddi yoruluyorum.
Filizcim tabloyu yapmışsın emeğine sağlık.Ben kilo aldım ve isteyerek aldım Neslicim gerçekten güzel bir duygu.
Cuma günü randevum var,o güne kadar biraz daha alırım.Bu kilo bana hiç yakışmadı gerçekten.
Nurdancım çok geçmiş olsun canım.Geçmişi çok okuyamadım.ama herkes iyi sanırım.Hepinizi öpüyorum.

hocam cok yogunsunuz kolay gelsın. dıyetısyenın ıdeal kılonuzda kalmanız ıcın verdıgı dıyetı paylasacaktınız bızımle ?

Oyyyyyyy neler kaçırmışım neler :122: Gündem yoğun mu sorusunun cevabı kendiliğinden çıktı ortaya galiba:1: İşler bitmiyor bitmiyoooor.. Ama en azından akşam opera var gündemimizde:16: Hatta işyerinden direk konak tarafına geçip, yemeği de orada yeme planlarım var:27: Tabi bu fırtına bizi uçurmazsa:1:
Bu arada buharlı süpürgenin linkini vereyim, ben başka bir siteden aldım ama o siteden memnun kalmadım, o yüzden önermiyorum. Daha bildik siteden link veriyorum.

Morphy Richards 720020 9 in 1 Zemin ve El Üniteli Buharlı Temizleyici - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

canım gule gule kullan. kendı evım olursa ben de dusunuyorum ozaman ıyıce fıkır alırım senden ıns.

Kızlar aklıma bir fikir geldi.Yeni yıla kadar herkes kendine bir hedef koysa mesela.Yılbaşındada bakarız kim ne yapmış? Hem belki motive eder bizi?

ben nezaman hedef koysam olmuyor sonra cok uzuluyorum ama yenı yıla kadar 95 olabılsem harıka olur benım ıcın. ama yaklasık uc haftadır duzenım bozuk. once onu toparlayım kılo almayım da kılo vermekten gectım valla.

Selam kızlar

Benim iş tempom daha rahatladı ama sınavlara az kaldığı için derslere konsantreyim.Akşam eve geldiğimde spor aletim kurulmuştu.Yemek ve dersten sonra sürdüm.Regl döneminde oluşum ve ilk kez kullandığım için yarım saat yaptım.Terletti beni.Sevdim onu :16: Diyet konusunda uzun zamandan sonra böyle dikkatli olmak hoşuma gidiyor.Cemremin menülerini takipteyim.Bu arada yarın terapi sonrası arkadaşlarla dışarı yani merkeze gidicez.Küçük bir kaçamak gibi.Yarın ki kıyafet kombinim için Duyguşa danışdım.Hem sizin haberiniz yok ben saçımı boyattım.Yarın foto çeker eklerim.Bakalım siz neler diceksiniz?:18:

Ayy neslican süpürgeni öyle bir anlattın ki insanın temizlik yapası geliyor.Acaba daha mı kolay ? Hani benim işime gelir :1:

Nurdanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine emi.

menüm
sabah
duyguşun kayısılı suyu
2 dilim kepek ekmek
peynir
dom
sal

öğlen
2 kaşık pilav
bir baget
bir dilim kepek ekmek
bir tabak salata

ara
bir potakal
bir yeşilçay

akşam
bir baget
bir kaşık pilav
bir dilim ekmek
bir kase yoğurt

akşam
bir fincan sütlü kahve
1 esmer kuru kayısı
yarım salatalık

aktivite olarak yarım saat bisiklet sürdüm.Haydi kızlar esra kaçar.Duş ve ütü var daha sırada.Öperim hepinizi.:54::54:

uzun zaman sonra senı burda aktıf gormek ve mutlu oldugunu gormek benı cok sevındırdı anlattıklarını bılıyor olsam da burda heyecanla yazman cok hosuma gıttı hep boyle ol ınsaallah canım.

saclarını gordum acık tonları ben sevıyorum oyuzden begendım buraya ekle de gorelım benım gordugum resımlerı kızlar da gorsun hepsını. şu dar paca kot falan olanı da ekle.

Esoşum yeni hedefle gaza geldim bile:1: dün akşam Leslie 4 mil yaptım, ayyy resmen canım çıktı. Opera çok fenaydı yaaa:1: kaçtık resmen:10: Ben senin İzmir geçmişin olduğunu ya unutmuşum ya bilmiyorum. Ben de 2002-2009 yıllarında Bornovada yaşadım:16: Karşıyakalılığım yeni yani. Ayyy sen gel İzmire kuşum gezelim beraber:16:Küçükpark, büyükpark gezeriz:16:

oooooooo leslie 4 haaaaaa. tebrıkler canım spora baslamıssın yenıden. cok sevındım valla.

opera bu kez kotu muydu yaaaaaaa

Gece 12'yi geçti 05 aralık olduğuna göre güzel esranın doğum gününü kutlaya bilirim iyiki doğdun ESRA:29:
dilerimki ALLAH'dan bugünden itibaren senin için hayırlı olan tüm istek ve arzuların gerçekleşir,daha fit,daha mutlu,her günün senin için daha özel ve anlamlı olur inşallahhh sana hayırlı sağlıklı uzun bi ömür dilerim,buda sana hediyem çok sevdiğim MEVLANADAN Bİ ŞİİR ..

BAŞKA YARINLAR
Bugün yüzünde bir başka güzellik var senin,
bugün dudağında başka bir tad var,
boyunda başka bir yücelik.
Bugün kırmızı gülün bir başka daldan.

Ayın gökyüzüne bugün sığmamış.
Göklere benzeyen göğsün bugün daha geniş.
Hangi yanından kalktın bu sabah, söyle,
bir başka kavga var dünyada senin yüzünden,
dünyada bir başka gidiş

Biz senin gözlerinden gördük
arslanlara meydan okuyan o ceylanı,
Başka bir ovası var o ceylanın bugün
iki cihandan da dışarı

Seven insanın ayağı mı yok,
işte ona ölümsüzlük kapandı.
Yukarlarda onunla uçar gider.

Gözlerinin denizinde onu arama.
Oinci bir başka denizde.

Bakarsın bugün sever bu yürek,
yarın sevilir bakarsın.

Yüreğimin özünde başka yarınlar var.

canım nekadar zarıf, ozenlı bır kutlama olmussssss tebrık ederım senı bu ıncelıgınden dolayı. cok mutlu oldum kendı adıma bu guzel kutlamandan dolayııııı. bıtanesın sen