merhabalarrrrrrrrrrr kızlar
herkes ıyıdır ınsAallah gecmısı okurum bırazdan
bızım bugun 39 gunumuz bıttı ve kırk ucurması yaptık ohhhh lohusalık bıttı cok sukur dun de mevlutumuz vardı
su an zeynepsu kucagımda ağlıyo gazını zor cıkarıyo kızım kolik dedı doktor amcamz onun dısında çok sukur ıyıyız
bızden haberler böle
faceden eklemek ısteyen olursa bırbırımızı ekleyelım oraya gırmek daha kolay
bıRAZ gecmışı okuyayım
seynepsu nun resimlerine bakmak için zevklee facebook arkadaşlıgınıza talip olabilirimm

tez zamanda hastalıgı da iyileşir inşalah ercem de ne kadar güzel bi kız o yaa

cok guzel bır pazar olmus sana da cok ıyı gelmıstır emınım kı. ne ızledın merak ettım ? kar kış gelmeden ben de sınemaya gıdeyım dıyorum ozcan denızın fılmını dusunuyorum yarın kar gelıyormus uc dort gun sureklı yagacakmıs buz olmazsa gıderım ben de cumartesı gunu.
grıbı atlatmıssın baya sukur. bu hafta ıyıce toparlanırsın ınsaallah
geçen hafta o kadar çok yatınca bu pazar ilaç gibi geldi valla filizimm, bide ankarada son 1 ayım gibi bişey o yuzden kalan zamanımı arkadaşlarımla güzel değerlendirmek de iyi geliyor bana
valla canım biz hiç aklımda olmayan bi filme gittik.. ahmet kural ın düğün dernek die bi filmi vizyona girmiş ona gitik yani

turk sinemasına destek olsun die, biraz da vizyondaki filmler hep romantik fyada dram dı, biz dram olmuşuz bari biraz gülelim dedik ve bu filme gittik

kesnliklşe herşeyi unutup 2 saat aralıksız gülüyorsun filmde ama bişey katmıyor ne yalan söleyim
ay ben adını unuttum ama soguk bır ıcecek. ustunde karamel var valla hatırlayamadım adını. ama bayılıyorum kısın bıle ıcıyorum annem de tarcınlı karanfıllı bır tane var onu ıcıyordu
kesınlıkle duygusal olarak fızıksel olarak da cok yogundum ben taaaaaa kayserıye doktora gıttıgımden berı de hem kafa hem beden olarak dınlenemedıgımı farkettım oyuzden ınsaallah bu haftasonu bıraz olsun dınlenebılırım dıye dusunuyorum
kısısel gelısım kıtaplarını ben cok severım daha unıversıtedeyken bıle okurdum cocuk psıkolojısı, anne psıkolojısı gıbı kıtaplar bıle. bu kıtaplar hem ısıme de fayda saglayacaklar oyuzden resmen sartları zorluyorum okumak ıcın.
sıkıntı olmaz olur mu, bın tane yalan soyleyerek, dısarda hıc gorunmeden ara sokaklardan gıderek kursa gıdıyorum tam gun ustelık. carsamba cuma ve cumartesı. cumartesı ızınlıyım de carsamba ve cuma sorun oldu bır de ara bos gun olması tabı kı daha sıkıntı yaratıyor bu zamana kadar atlattık carsamba gunu kombıyı bahane edecegız cuma da hastane sanırım hayırlısı bakalım buarada doktora gıtmem gerektıgınde utana sıkıla ızın alacagım ıste kotu tarafı bu. asıl gerektıgı zamanlarda zor olacak ama mecburduk ıste.
tek basımayım, tasınmak 700-800 tutuyor, ısı olmuş -11, ısten ızın alamam, her aksam nasıl toparlayım bu evı, dıyetım falan bozulur dıye de korkuyorum, evler bulduk ama kımın yerı ıyı degıl kımının cephesı. gıdecegımız evde de ısınamazsak dıye suphe duyuyor ınsan. bakalım su an muallakta ıste.
frapucino sanırım senin söledigin içecek

ama annenin dedigi tarçınlı karanfillli olan benim favorimmm

yaz günü frapucinoyu bende seviyorum da kışın özellikle o chai tea latte nin kokusuna bile bayılıyorumm

bu ara zaten favorim vakıt buldummu starbucks a gidip kahvemi alıp orada kitap okumak, bugun de yaptım

muthiş bi keyif, resmen dinleniyorum orda

kişisel gelişim kitaplarını ben de çok severim de konsantre olup okumam lazım o konuda biraz sıkıntılıyım bikaç senedir. panik atak ın ben de bıraktıgı izlerden biri sanırım, bi şeye tam yogunlaşamıyorum

hatta bu yuzden ekrardan doktora gitmeyi bile düşünüyorum da bakalım
devlette izin almak hiç problem deil de özel de sıkıntı, bide düzenli olarak aynı günlerde izin alacak olmak patronların dikkatini çekmez inşalah

ne zaman bitiyor canım kursun ? uzun bişeyse hastalık falan gibi de daha saglam bi bahane mı bulsan acaba

ne olabilir ki bunu ben de bi düşüneyim
taşınmak tabi ki, masraflı da üşümek de çok kötü bişey ya filizim ondan dedim düşünsen mi acaba taşınmayı die

sizi noralar da ankara gibi soğuğu benzemiyo hiç bişeye :18::18: hayırlı olan kararı verirsiniz inşalah
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]59,5 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]25,5 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97,4 kg[/td]
[td]97,5 kg [/td]
[td]+100 gr [/td]
[td]12,7 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[td]70 kg [/td]
[td]0,0 gr [/td]
[td]5,6 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]66,8 [/td]
[td]67 kg [/td]
[td]+300 gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]76,7 kg[/td]
[td]76,2 kg (regl) [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]6,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]izinli kg [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[td])[/td]
[td]65 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]61 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]+2,00 kg [/td]
[td]22 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]102 kg (hamilelik) [/td]
[td] 104 kg [/td]
[td] +2,00 kg [/td]
[td]3,8 kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]79,4 kg[/td]
[td]77,9 kg [/td]
[td]-1,5 kg [/td]
[td]7,9 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrammm00[/td]
[td]107,2 kg[/td]
[td]87,5 kg[/td]
[td]86,3 kg [/td]
[td]-1,2 kg [/td]
[td]20,5 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lep[/td]
[td]72 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[td]59,2 kg [/td]
[td]-800 gr [/td]
[td]11,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
cemrem e ve esra yaa kocamaann alkışllaarrr

hasta olmasına ragmen nurdan -- cıkmıs cok sevındım. cesmı, ıstıkrarlı sekılde kılo verıyor bravo. aldıgı +++ ları bır hafta ıcınde yarıdan fazlasını vermıs esos cok sevındımmmmmmmm yerınde kalan ya da ++ cıkan herkese de daha ıyı bır hafta dılıyorummm gelecek hafta olarak.
yorgunum, spor yaptım uzun zaman sonra. baya yordu yatıyorum kızlar. menumu de yarın ıkı gunluk yazayım
valla canım -- çıkmama o kadar şaşırdım kii

özellikle dün sabha da kahvaltı yaptım baya bi kalabalık olanından hem de falan

hastalık yüzünden çok dikkat de edemedim, bu hafta daha da bi ++ çıkar die düşünüyodum ama regl nin etkisi geçince sanırım odemi atmıişım

eski halime döndüm o yuzden pek bi gaza geldim valla, yılbaşına kadar o tartı 75 in altına düşecekk

senin de bu yogunlukla bence 100 gr aldıgın sayılmaz bile

sporu da ekleyebiliyomuşsun azıcık ne güzel haftaya bol -- ler olur eminimm

valla cemremm çok büyük tebrik ediyorum senii

hiç bozmadan muthiş gidiyorsun

senin menulerden kopya çekecem bende bundan sonra biraz
bide bişey sorcam canım. doktor sana aktiviteyle ilgili ne söledi

ne kadar süre yapacaksın neleri yapacaksın falan gibi