Filizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benim

Düzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum

Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla

Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum

silkelenmem lazım acilen

Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim
Filizcim, kararına saygı duyuyorum. Çok şey yazmak istemiyorum ama hem Esra, hem Züleyha umarım en kısa zamanda aramıza yeniden katılırlar.
Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inan

Maşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine

Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe

Filizcim sen pasta börek fazla yapmadığın için ilk denemelerde aksilik olması normal, birkaç kere yapınca süper yapacağına eminim

Gerçi zaten çok yapmamak lazım ama misafirler için falan gerekiyor
Filizcim iki menün de çok güzel olmuş arkadaşım, çok beğendim ben.
Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canım

Yanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç
Canım benim, çok teşekkür ederim güzel arkadaşım

Seninle konuşmak iyi geldi bana da, yoksa moralim epey düşüktü

Bugün çok daha iyiyim şükür

Nazarsa da çok şükür ufak bir kazayla çıktı diyelim