• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

o farklı açıları şimdilik düşünmesem iyi olacak sanırım, daha zaman var önümde nasıl olsa :37::37:

yani şimdi bazı resimleri annemlerin görmemesi gerekiyo gibi durumlar olunca, bide siyasi paylaşımlarım falan da oluyor bazen onu da bazı akrabalarımın görmemesi gerekiyor derken olayı böle çözümlemek zorunda kaldım :1: hem ne yaşlısıymış canımmm, şurda kaç yaş var aramızda :1::1:

Yaa evet siyasi paylaşımlar ve özel resimler:1: şimdi anladım. Ben sohbet ayarını kapalı tutmayı bile epey geç öğrenmiştim de:1: o yüzden girmiyordum hiç facebook'a:1:

Bu arada yaşla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederim Nurdanım:16: Yaşlı hissetmem kendimi aslında da bugün içime yaşlı teyze kaçmış gibi:1: Hatta Vasfiye Hala kaçtı galiba içime, ne çektiimmm beee:1:

Bu arada yaşla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederim Nurdanım:16: Yaşlı hissetmem kendimi aslında da bugün içime yaşlı teyze kaçmış gibi:1: Hatta Vasfiye Hala kaçtı galiba içime, ne çektiimmm beee:1:

vasfiye hala gibi yaşlıysa o iyiymiş tatlı bişeymişş :1::1: resimlerine biraz baktım da kilonu hiç göstermiyosun valla neslicimm, böyle kalsan bile olur sanki :34::16:

vasfiye hala gibi yaşlıysa o iyiymiş tatlı bişeymişş :1::1: resimlerine biraz baktım da kilonu hiç göstermiyosun valla neslicimm, böyle kalsan bile olur sanki :34::16:

Canım benim teşekkür ederim, bence sen de hiç göstermiyorsun kilo falan. Yalnız o fotoların bir kısmı eski, yani daha zayıf hallerim. Gerçi bence de böyle kalsam da olur da, kalamıyorum be Nurdanım baksana artışlardayım epeydir:18:

Canım benim teşekkür ederim, bence sen de hiç göstermiyorsun kilo falan. Yalnız o fotoların bir kısmı eski, yani daha zayıf hallerim. Gerçi bence de böyle kalsam da olur da, kalamıyorum be Nurdanım baksana artışlardayım epeydir:18:

ufak gram artışlarından sıkıntı olmaz bence moralini bozma :34: az çok anlarsın kendinden kıyafetlerinden falan kilo alıpğ almadıgını, önemli olan senin ne hissettigin :34:

sosyal medyayı çok kullanıyorum sanırım, bigun başım belaya girebilir bu yuzden :37::37:

ay ben de hıc kullanmadıgımı farkettım :1: sızın bu yazılarınızı okuyunca dun face gırdım baya bır temızlık yaptım lıseden yan sınıf arkadasıymıs uc yıl once eklemısım bır selam bıle yapmamısız hoppppppppppppp sıl, baya bır temızledım hatta paylasımlarını sureklı gormekten sıkıldıgım teyzemı de bu acıdan engellemeyı de kesfettım :1: nurdan benı de ekle. duygunun ve neslının sayfasında gorebılırsın benı. ben sımdı maıl adresınden senı ekleyım desem benım kı her turlu ozellıge kapalı. en ıyısı sen benı ekle ok

cok guldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, delı yaaaaaaaaaa:1::1::52::52::52::52: boyle benzetmeler yapma yahuuuuuuuuuu. yas takıntısını ben yenı yenı atlattım :34: bılıyorsun 30 resmen kabus bır rakam gıbıydı benım ıcın.:50::52::33:

bu arada vasfıye teyzeye ayrıca bır bayılıyorummmmmmmm bennnnnnnnnn:1:

Bu arada kızlar, menü paylaşmıyorum ama çok kaçamağım olmuyor, bununla birlikte adımsayarım takılı ve istisnalar hariç hergün 10000 adımı geçmeye çalışıyorum, yine kilo alıyorum o ayrı:1: yaşlanıyorum galiba ben artık:1:
Nurdancım, nasılsın canım? Bu arada face'deki bazı fotolarına bayıldım:34:

canım cok sevındım buyuk kacamaklar olmuyormus adımların da super. yenı yılda ınsaallah hepımız tam gaz ılerleyecegız ben ınanıyorum su an on hazırlıklarını yapar durumdayız bence.

kılo ısıne gelınce son donemlerde streslı gunlerın oldu bu tetıklıyor olabılır. farklı haplar kullanmak gerektı haplar da kılo almamızı tetıklıyor bılıyorsun.

ya sen metabolızması en guzel calısan kısılerden bırısın aramızda.:46: oyle yaşlanıyorum falan deme sakınnnnnnnnnnn:50::52:

adım syaın ne güzel valla, ben de alacam inşallah adapazarına gidince :34: benm kaçamaklarda oluyor vallaa ama mumkun oldugu kadar her yere yürümeye çalışıyorum, dün 2 saate yakın yürüdüm arkadaşlarla buluşacagımız kafeye gitmek için, biliyodum çünkü orada çok yiyecegimi :37: dengelemek sayılmaz tabi bu ama hiç olmazsa az kilo alırım die umuyorum :17:

güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim bu arada :17: face te paylaştıgım bazı şeyler engelliydi benm de sendeki engeli kaldırmayı unutumuşum şimdi sen face deyince aklıma geldi kaldırdım :17: kusura bakma valla canım biraz geciktim engeli kaldırmakta :17:

benm de sanırım kadın doğum ziyaretlerim ayda 1 olacak yani dönünce :37: yaa ultrasona girmek ölüm geliyo bana, hele öncesinde tuvalete sıkışmış olmak gerekiyo falan ya :17: resmen işkence yani :47::47: ama yapacak bişeyu yok, iyice canımı sıkmaya başladı. 15 günde bir regl mi olunur yaa :47::47: halledecez hepsini sırayla :47::47:

eve gıdınce eskı duzenını kur emı nurdancıgım. bunlar son bulusmalar gezmeler malum. eve gıdınce tamamen eskı dısıplınını al, malum dugun soz olayları uzak degıllllllllll:16:

bobrek vs ultrasonunda cok su ıcırtılır ama kadın dogum ultrasonunda su ıcırtmedı bana hıc bır doktorum. :44:

senın hastalık etkılemıs olabılır regl zamanını. ha bır de mevsım ve sıcaklık degısıklıklerı de etkenmıs buna. ama yıne de ıhmal etme. bak ben oldum olası gunu bellı olmazdı keske daha genc yaslarda duzenlı doktora gıtseymısım. ıhmal etme lutfen. hemen doktora gıt adapazarına gıdınce.

sevincinize de üzüntünüze de her zaman ortagım canımmm :16::16:

çok ayrıntılı olarak anlamıyorum ve bilmiyorum ama teyzemle eniştemin de senelerce çocugu olmamıştı, teyzemde deil eniştem de bi sorun vardı ama tam ne oldugunu bilmiyorum. tedavi gördü bi süre eniştem sonra ilk deneme de tuttu tüp bebek, şimdi 13 yaşında bi kız bi oğlan ikizlerimiz var :16: inşallah sizde aynı mutlu sona ulaşırsınız cemremm :16::16:

evet evett resimleri merakla bekliyoruzz :54::55:

dün akşam hem tanıdıklarını görmek açısından hem de insanların iltifatları açısından çok güzel olmuş canım, çok sevindim :16::16: sana çok çookkk kolay gelsinn bu yogunlugunda :16::16:

evet cok guzel oldu ıyı geldı gercekten degısıklık. bır de hem o gun aksam hem de dun ısyerımıze gelen bır arkadas oldu cok uzun zamandır o da benı gormuyordu cok zayıflamıssın dedı cok hosuma gıttı soz aksamında da aynısını dedıler ıyı geldı valla moral olarak.

herkeslere mutlu günler canlarıımmm :16::16:

dün akşam çok yorgundum ondan şöle bi girip bakıp çıktım, zaten bu hafta hep dışarlarda oldugumdan menumu de pek yazmıyorum :17: dün monopoly zamanıydı, bugun de sinema günü :21::21: hangi filme gidecegimize daha karar vermedik ama bakarız artk hangisi olursa :34: yarın da maça gidiyoruz kesin olarak biletleri aldık :27::27: ondan sonra da kendimi eve kilitleyecem zaten :47::47:

neslicigimin eli biraz daha iyimiş çok sevindim, eşini de yolcu etmiş, Allah kavuştursun şimdiden.

filizim de koşturmalarda yine, çok kolay gelsin ona da

cemrem zaten havalarda uçuyor, Allah daim etsin daha da mutlu edecek haberler alsın inşallahh :16::16:

duygucum da ev işleriyle ilgileniyor, ona da çok kolay gelsin inşalahh

bende regl olmuşum, hafiften karın agrılarım başladı. ben de bu ara 15 günde bir regl oluyorum nerdeyse, ultrasonda yumurtalıklarıma da bakıldı bişey gözükmüyor ama anlamadım ki, 15 günde 1 regl mi olunur :47::47: ayy neysee şimdilik kafama takmayacam bunu, adapazaRINA dönünce ilgilenirim :47:

benden bu kadar canlar, daha bir süre buralardayım, gelen olursa beklerizz :1::1:

kız ne gezentı oldun sen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1:

tamam tamam ıyıce bır gez eglen sonra da şu projeyı bıtır ınsaallah :46:

ben atom karıncayım bılmıyor musun :1: hep yogun hep yogunnnnnnnnn:52:

Günaydın kızlar, gerçi öğlene yaklaşıyoruz ama anca girebildiğim için günaydın da diyebilirim:1: Öncelikle yanık için iyi dileklerini ileten herkese çooook teşekkür ederim:16: Bugün daha iyi, kızarıklıklar epey azaldı, işe de geldim. Sabah eşimi havaalanına bıraktım Pazar günü dönecek, birkaç gün yalnızım yani. Geçmişe bakamamıştım doğru dürüst, şimdi bir dalayım bakayım:16:

canım cok sevındım yanık gecıyor yavas yavas. ız kalmadı agrısı da hafıflemıs ohhhhhhhhhh beeeeeeeee:46::16::16:

esıne hayırlı yolculuklar canım. sag salım gıtsın donsun ınsaallah.

sen de şöyle evde tek basına keyfı yaparsın artıkkkkkkkkk:34: benım cok sevdıgım bır olaydır bılırsınızzzzzzzz:34: esım epeydır gıtmıyor valla benım :33:

Filizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benim:16: Düzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum:16: Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla:nazar: Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum:1: silkelenmem lazım acilen:8: Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim:16:

Filizcim, kararına saygı duyuyorum. Çok şey yazmak istemiyorum ama hem Esra, hem Züleyha umarım en kısa zamanda aramıza yeniden katılırlar.

Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inan:nazar::nazar::nazar::nazar: Maşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine:emir_bebek: Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe:16::16::16:

Filizcim sen pasta börek fazla yapmadığın için ilk denemelerde aksilik olması normal, birkaç kere yapınca süper yapacağına eminim:16: Gerçi zaten çok yapmamak lazım ama misafirler için falan gerekiyor:56:

Filizcim iki menün de çok güzel olmuş arkadaşım, çok beğendim ben.

Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canım:16: Yanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç:16:

Canım benim, çok teşekkür ederim güzel arkadaşım:16: Seninle konuşmak iyi geldi bana da, yoksa moralim epey düşüktü:19: Bugün çok daha iyiyim şükür:nazar: Nazarsa da çok şükür ufak bir kazayla çıktı diyelim:16:

canım valla nasıl verdım ben de anlamadım. borek, corek, pızza, bıle yedık ya da kahvaltı gıbı. malum ev tasınma olayımız da hazır yemek zorunda kaldık. ama almamısım cok sukur. ama bu hafta hıc tartılmadım ve kendımı sıs hıssedıyorum almıs olabılırım dıye dusunuyorum bakalım haftasonu tartılacagım gorecegım aldım mı almadım mı,

sızler nasıl ıstersenız ona uyarım sızlerı de kıramam uzemem ama bu donem boyle olması en ıyısı dıye dusundum hayırlısı artık. ben de uzun uzun konusmak ıstemıyorum bu konuyu.

ay canım bence de yapmamak lazım cunku yapıp da yememek cok zor oluyor ne geregı var boyle savaslara dedım :1: ama elım de alıssın ıstıyorum malum gelen gıden olabılır akrabalarıma evım daha yakın oldu daha merkezde oldugum ıcın. dayımlar da aksaray merkeze tasındılar oyuzden daha sık akraba zıyaretlerım olur dıye dusunuyorum hatta haftasonu dayımları cagırmayı dusunuyorum eger kı guzel bır pasta yapabılırsem :34:

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr dualarımız kabul olsun ıns bugun.

calısanlar ıcın de haftanın son ıs gunu:46: oyuzden cuma gunlerını cok sever oldum son aylarda :1: gecen haftasonu erkenden kalktım evle de cok ugrastım oyuzden bu haftasonu bol uyku, dısarda yuruyus, terzı vs ıslerımı halletme gıbı planlarım var. haaaaaaa bu arada kendı basıma guzel bır romantık fılm ızleme keyfı de yapmayı dusunuyorum. ev temızlıgım de var ama yıne de gecen haftakı kadar zamanımı almaz.

dun cok yogundum bugun de cok yogun olacagım. menumu yazıp hemen cıkıyorum oyuzden.

hepınıze guzel bır gun dılıyorummmmmmmmmmmmmm

menum:

07:00
ıkı dılım kızarmıs ekmek
1 kk suzme peynır
uc zeytın
yarım domates
bır cay kasıgı tereyag
bır cay kasıgı recel
bır bardak yarım yaglı sut

ara: bır elma

oglene kadar 1 lt su

oglen: 5 kasık bulgur pılavı, 6 kasık tavuk sote, bır bardak ayran

ara: bır yas hurma, 4 adet kuru kayısı

aksama kadar suyum 1,5 lt oldu ısyerınde su bıttı de.

ıs cıkısı sınemaya gıttık,seans baslıyormus hemencık gırdık cıkısta 8 cıvarı tavuklu salata ve ayran oldu menum.

gec saat oldu dıye bunu yedım en masum olarak.

toplam suyum 2 lt oldu

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah, haftanın son günü su gibi aksın:16: Bugün İzmir'de fena kapalı bir hava var, dün bahar gibiydi, bugün karardı, alışmak zor valla İzmir'in havasına:1: Duyguşumun kulakları çınlasın, benim bile içim karardıysa onu düşünemiyorum:37:
Filizcim sabah açılışı yapmış, işlerimi biraz halledeyim, sonra dalacağım geçmişe:16:

ay ben de hıc kullanmadıgımı farkettım :1: sızın bu yazılarınızı okuyunca dun face gırdım baya bır temızlık yaptım lıseden yan sınıf arkadasıymıs uc yıl once eklemısım bır selam bıle yapmamısız hoppppppppppppp sıl, baya bır temızledım hatta paylasımlarını sureklı gormekten sıkıldıgım teyzemı de bu acıdan engellemeyı de kesfettım :1: nurdan benı de ekle. duygunun ve neslının sayfasında gorebılırsın benı. ben sımdı maıl adresınden senı ekleyım desem benım kı her turlu ozellıge kapalı. en ıyısı sen benı ekle ok

bu sabah sen yazmadan dün gece ben eklemiştim seni zaten, kalp kalbe karşıymış filizim :1::1: neslicim saolsun erce den görüp beni ekleyince seni de duyguyu da buldumm :1: artık face arkadaşıyız daa :16::16: ayy senin engeli de hemen kaldırayım bütün resimlerimi paylaşımlarımı görebilmen için de :1::1: gör bak nasıl bir sosyal medya bagımlısıyım :37:

eve gıdınce eskı duzenını kur emı nurdancıgım. bunlar son bulusmalar gezmeler malum. eve gıdınce tamamen eskı dısıplınını al, malum dugun soz olayları uzak degıllllllllll:16:

bobrek vs ultrasonunda cok su ıcırtılır ama kadın dogum ultrasonunda su ıcırtmedı bana hıc bır doktorum. :44:

senın hastalık etkılemıs olabılır regl zamanını. ha bır de mevsım ve sıcaklık degısıklıklerı de etkenmıs buna. ama yıne de ıhmal etme. bak ben oldum olası gunu bellı olmazdı keske daha genc yaslarda duzenlı doktora gıtseymısım. ıhmal etme lutfen. hemen doktora gıt adapazarına gıdınce.

genelde öğlen üzeri yemiş oluyorum dışarda o yuzden akşamları yoğurtla falan geçiştiriyorum, yani dengelemeye mutlaka çalışıyorum hepten salmadım işi :34: ki heryere yürüyerek gidiyorum nerdeyse ona da çok dikkat ediyorum aktivite olsun die de yine de tam bir diyet düzeni deil tabi ki, zaten bu akşam maça da giderek bi süre gezmelere ara verme niyetindeyim, evde olunca da çok çok daha dikkat ediyorum, bide bi yarım saatcik yürüyül yada leslie koyarsam burdayken de güzel bir prove yapmış olurum umudundayım :34:

kadın doğumu da kesinlikle ihmal etmeyecegim canım, bikaç sene önce de çok ağrılı oluyor, hatta bayılacak kadar oluyor regl dönemim die gitmiştim o zamn doğum kontrol hapı vermişti doktor, baya azalmıştı da şimdi çok erken oluyorum yaa. önemli bişey yoktur sanırım ama aklımdan çıkar hiç olmazsa :34:

evet cok guzel oldu ıyı geldı gercekten degısıklık. bır de hem o gun aksam hem de dun ısyerımıze gelen bır arkadas oldu cok uzun zamandır o da benı gormuyordu cok zayıflamıssın dedı cok hosuma gıttı soz aksamında da aynısını dedıler ıyı geldı valla moral olarak.

ben de geçen teyzeme resim yolladım da o dio sen baya bi zayıflamışsın gözümden kaçmadı die :1::1: agzın bal yesin inşallaaahhhh dedim bendee :1::1::1:

kız ne gezentı oldun sen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1:

tamam tamam ıyıce bır gez eglen sonra da şu projeyı bıtır ınsaallah :46:

ben atom karıncayım bılmıyor musun :1: hep yogun hep yogunnnnnnnnn:52:

bugun maça gidecem sonra da bi süre başka yok sözzz :17::17:

valla evlilikle ilgili gözümü korkutan şeylerden biri de bütün gün iş yerinde çalışıp akşam eve gelip yemek yap temizlik yap derdi zaten :17::17: bide ben birazcık tembelim öle bi durumda var tabi kii :33::33:

herkeslere hayırlı mutlu huzurlu cumalar canlaarrrr :16::16: kalktım kahvaltımı da ettim, şimdi yeşil çay zamanı ama üşengeçlikte zirvedeyim yine bugun :33::33: neyse anacıgımı da bi neskafe yapayım bariii bölece gaza gelirim :1::1:

akşam saatlerine kadar buralardayım arkadaşlarr, benmle sohbet etmek isteyen varsa buyursun gelsin :33: çok çenem düşük modumdayım yine :33:

yogun olan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum, aramızda hasta olan varsa da tez vakitte iyileşsin inşallahh :34::34: mutlu günleerrrr :16::16: