- Konu Sahibi worldqueen
-
bende varım zayıflamak istiyorum.ama nasıl olacak bilmiyorum yemekten kısarım da totomu kaldıramıyorum sporsuz olmaz ya
Topiğin hayırlı olsun tatlım,geldim bende hemen okuyunca :)
1.günüm başarıyla gidiyor valla ben istanbulda oturuyorum şu an o kadar güzel kar yağıyor ki kuzenime gidicem şimdi sıkıca giyinip yarım saat bir yürüyüş yapmış olurum onun doğum günü bugun ufak bir pasta alıcam yemem diye düşünüyorum en fazla bir çatal akşamki 2 dilim ekmeği 1e indirirm eğer azıcık yersem dönüştede yarım saat yürürüm zaten evde otur otur sıkıldım bugün çok
Bende zayıflamak istyrm :) yardımınıza ihtycm vr
tesekkürler :) bu listyi uygulucam
bna deneyimlerin konusunda yardım edermsn cnm :)
17yasndaym boym 1.62 kilom 66 cnm
Anladım canım hedef kaç ?
Merhaba,
2013 yılının başlamasıyla birlikte takvimler bile sil baştan başladı.Fellik fellik diyetisyen ararken daha önce diyetisyensiz 85 kilodan 55 kiloya düşenin ben olduğumu hatırladım. Tam yeni bir diyet günlüğü açacaktım ki sizlerin yeni bir konu açtığınızı görüp katılmak istedim.
Şuanki kilom 62.5 hedefim 55-56. 7 ay önce evlendim ve her aya 1 kilo alarak istikrarlı çıkışımı tamamladım :) Yarından itibaren ben de disiplinli bir diyet ve spor programına başlıyorum. Önümüzdeki 4 gün içinde (malum nedenden dolayı) sadece evimdeki stepper ile çalışacağım. Sonra da spor salonunda ter dökmeye başlayacağım. Hipoglisemi yani düşük şeker hastası olduğum için çok zor kilo veriyorum fakat sizlerle bu işin daha kolay olacağına inancım tam. Sizin listenizi uygulayamam ama iyi bir yoldaş olurum. Yarın yediklerimi ve yapabilirsem sporumu sizlerle de paylaşacağım.
Hadi bakalım hepimizin gazası mübarek olsun.
Ben de katılmak isterim, sizin listenizi uygulamasam da :)
Merhaba,
2013 yılının başlamasıyla birlikte takvimler bile sil baştan başladı.Fellik fellik diyetisyen ararken daha önce diyetisyensiz 85 kilodan 55 kiloya düşenin ben olduğumu hatırladım. Tam yeni bir diyet günlüğü açacaktım ki sizlerin yeni bir konu açtığınızı görüp katılmak istedim.
Şuanki kilom 62.5 hedefim 55-56. 7 ay önce evlendim ve her aya 1 kilo alarak istikrarlı çıkışımı tamamladım :) Yarından itibaren ben de disiplinli bir diyet ve spor programına başlıyorum. Önümüzdeki 4 gün içinde (malum nedenden dolayı) sadece evimdeki stepper ile çalışacağım. Sonra da spor salonunda ter dökmeye başlayacağım. Hipoglisemi yani düşük şeker hastası olduğum için çok zor kilo veriyorum fakat sizlerle bu işin daha kolay olacağına inancım tam. Sizin listenizi uygulayamam ama iyi bir yoldaş olurum. Yarın yediklerimi ve yapabilirsem sporumu sizlerle de paylaşacağım.
Hadi bakalım hepimizin gazası mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?