2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

worldqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
123
2
26
İstanbul
Merhaba kızlar ben 20 gündür diyet yapıyorum 4 buçuk kilo verdim . 2 arkadaş daha bulunca topik açmaya karar verdim . Çoğalırsak ne iyi . Zayıflamak isteyenler aramıza katılırsanız sevinirim . Ne kadar çok olursak o kadar iyi sonuçlar alırız diye düşünüyorum . Birlikten kuvvet doğar sonuçta . Hergün ne yediğimizi yazarsak ve her hafta kaç kilo verdiğimizi yazarsak hırslanıp yaza incecik oluruz bence . Biz 3 kız 1 ayda 7 kilo verdiren listeyi yapıyoruz hemen yazayım diyeti :
Sabah:
2 etimek,peynir,domates,salatalık

Öğle:
1 dilim kepek ekmeği,bir kase yoğurt

Akşam:
2 dilim kepek ekmeği,yarım kase yoğurt,salata,herhangi bir sebze yemeğinden 8-9 kaşık.
Evet kızlar hadi bakalım toplanalım umarım çoğalıp yaza incecik gireriz .

bende varım zayıflamak istiyorum.ama nasıl olacak bilmiyorum yemekten kısarım da totomu kaldıramıyorum sporsuz olmaz ya

Topiğin hayırlı olsun tatlım,geldim bende hemen okuyunca :)
1.günüm başarıyla gidiyor valla ben istanbulda oturuyorum şu an o kadar güzel kar yağıyor ki kuzenime gidicem şimdi sıkıca giyinip yarım saat bir yürüyüş yapmış olurum onun doğum günü bugun ufak bir pasta alıcam yemem diye düşünüyorum en fazla bir çatal akşamki 2 dilim ekmeği 1e indirirm eğer azıcık yersem dönüştede yarım saat yürürüm zaten evde otur otur sıkıldım bugün çok

bende varım zayıflamak istiyorum.ama nasıl olacak bilmiyorum yemekten kısarım da totomu kaldıramıyorum sporsuz olmaz ya

Canım aramıza hoşgeldin . İstersen bu diyeti yap işe yarıyor . Ben spor bisikletiyle günde 2-3 defa yarım saat spor yapıyorum ama yapmasan da bu diyet işe yarıyo gerçekten . Tabi başka diyetler de deneyebilirsin sen bilirsin yani . Hergün ne yediğini , her hafta kaç kilo verdiğini yazarsan sevinirim canım. Bol kilo vermeler :)

Çok teşekkür ederim canım . Bende istanbulda oturuyorum bende bütün gün evdeydim çok sıkıldım çok güzel kar yağıyor. İyi düşünmüşsün 1 çataldan hiç bir şey olmaz bence hem yürüyeceksin hem ekmeği 1 e indirceksin yani ne olacak bi çataldan . Hadi iyi eğlenceler canım size :)

bna deneyimlerin konusunda yardım edermsn cnm :)

Tabi canım . Zaten yazdım bu diyeti aynen uyguluyorum ve haftada 2-3 gün yarım saat spor bisikletiyle spor yapıyorum . 5li yeşil çay içiyorum günde 2 defa . 5 öğün yiyorum 3 ana 2 ara . Ana öğünleri yazdım zaten aralarda da ben 1 tane elma gibi 1 porsiyon meyve yiyorum . Bu şekilde devam ediyorum işte 20 gün oldu 4 buçuk kilo gitti verecek 15 kilom var daha yolum uzun . Senin boy ve kilon kaçtı ?

Merhaba,

2013 yılının başlamasıyla birlikte takvimler bile sil baştan başladı.Fellik fellik diyetisyen ararken daha önce diyetisyensiz 85 kilodan 55 kiloya düşenin ben olduğumu hatırladım. Tam yeni bir diyet günlüğü açacaktım ki sizlerin yeni bir konu açtığınızı görüp katılmak istedim.
Şuanki kilom 62.5 hedefim 55-56. 7 ay önce evlendim ve her aya 1 kilo alarak istikrarlı çıkışımı tamamladım :) Yarından itibaren ben de disiplinli bir diyet ve spor programına başlıyorum. Önümüzdeki 4 gün içinde (malum nedenden dolayı) sadece evimdeki stepper ile çalışacağım. Sonra da spor salonunda ter dökmeye başlayacağım. Hipoglisemi yani düşük şeker hastası olduğum için çok zor kilo veriyorum fakat sizlerle bu işin daha kolay olacağına inancım tam. Sizin listenizi uygulayamam ama iyi bir yoldaş olurum. Yarın yediklerimi ve yapabilirsem sporumu sizlerle de paylaşacağım.
Hadi bakalım hepimizin gazası mübarek olsun.

hoşgeldin canım
İnşallah başarılı olacagız
Kızlarrrr benim bir kaçamagım oldu Arpa şehriye pilavı yaptım söylemesi ayıp daha önce yapmamıştım tadına bakmak için 2 yemek kaşıgı yedim :26: kendimi çok suçlu hissediyorum Bir daha yemek yokkk

Canım aramıza hoşgeldin . Tebrik ederim verdiğin kilo gerçekten müthiş . Bi kere başarmışsın yine başaracağına inanıyorum ve bu sefer koruyacaksın kilonu hep beraber kiloları verip bir daha almıcaz inşallah. Hastalığın için çok çok geçmiş olsun diyorum . İnanıyorum başarıcaz bol kilo vermeler dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…