2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Merhaba Eda, yeşil çay da benim midemi bulandırır ben de çaresini yeşil çay tabletleri almakta buldum. Gece yatarken alıyorum. Vücutdaki ödemi atmaya çok yardımcı oluyor, bir dene istersen.

Merhaba Eda, yeşil çay da benim midemi bulandırır ben de çaresini yeşil çay tabletleri almakta buldum. Gece yatarken alıyorum. Vücutdaki ödemi atmaya çok yardımcı oluyor, bir dene istersen.

ilk defa duydum canım aktarlarda mı satılıyor

Bence çok değil ama ara öğünler de önemli . Ve akşam yemeği ne kadar hafif olursa o kadar iyi . Spor da çok önemli tabii . Bence de akşam yemeğinde abarttığın ve hareketi kestiğin için aldın . Başarılar :)

Anladım canım valla peyniri daha fazla kısamıcam Ben bitki çaylarına çok alıştım sevmiyodum zorla içiyodum şimdi seve seve içiyorum . Sağol canım yardımcı olduğun için :)

Anladım canım valla peyniri daha fazla kısamıcam Ben bitki çaylarına çok alıştım sevmiyodum zorla içiyodum şimdi seve seve içiyorum . Sağol canım yardımcı olduğun için :)

darısı başıma canım ben biraz ılık olmasını bekliyorum ardından 2 defada falan içiyorum :26:

Öğle yemeğine zaman ayıramadım, hemencecik bir şeyler atıştırdım.

2 dilim ekmek
8-10 tane zeytin
Doğal meyve suyu
+
Kahve

yok ben hep sabahları iç çamaşırı ile aç karnına tartılırım :)
ayrıca bende peyniri yoğurdu falan light yemiyorum zaten light ürünlerin yağı az karbonhidratı çok oluyor göbek yapan zaten yağdan çok karbonhidrat bana da diyetisyene gittiğim zaten gerek yok onlara demişti
bende sabah domates peynir ve 1 buçuk dilim kızarmış uno denge ekmekle kahvaltımı ettim şekersiz çay içtim yanına yavaştan acıkmaya başladım ama biraz daha durmalıyım sanırım dün de 3 te yedim yoğrdumu 6da acıkıp akşam yemeğimi yedim belkide ondan mı acaba sabah az çıktım akşam yemeğini erken yemek önemli bi nokta çünkü

Merhabalarr arkadaslar

Bende yaz icin zayiflamak istiyorum, size katilabilirmeyim. Kk cok arastirma yaptim ve gecen yil bi gruba katilmak istedim ama isimden dolayi pek yazamiodum ama boylede olmuyor. ben suan 1 haftada 1 kilo verdim yediklerime dikkat ettim aksam 6 dan sonra bisi yemedim sadece su cay veya cok fena acikirsam yarim elma aliyorum. Ve hergun Leslie diye bi programla spor yapiorum ve isim geregi hep ayaktayim yuruyorum.

Hepize bol kilo vermelerr ))

bende varım!
bugün başladım kilom 64.600 şu anda
sizin kadar sıkı diyet yapmasam da vermeye başlarım diye düşünüyorum.
gün bitiminde yediklerimi rapor ederim.

Hemmen yazayim neler yedim bugun :

sabah 9.00 da ekmeksiz kahvalti(peynir,zeytin,domatds,salata, 1 bardak cay .
11.00 elma ve su

13.00 1 tne domatesli bardakta corba
azsonraa bi bardakbcay icmeyi dusunuyorum..

Aksamada isteyim ne yicemi bilemiyorum buyuk ihtimal peynirli ekmek olurr

merhaba arkadaşlar ben gecen sene bu siteyle tanıştım. çok yazamadım ama diyetime her zaman devam ettim. 15 kilo verdim. şuan 63.5 kiloyum. ben diyetten hiç vazgeçmemdim, sabah normal kahvaltımı yaptım, her gün 1 saat spor yaptım koşu bandım var, şimdi de 58 olmak istiyorum. ben 3 öğün beslenmiyorum. 2 öğün besleniyorum. bu şekilde kilo verdim. çok da mutluyum

hoşgeldin canım bu arada günde 2 öğünle acıktgını hssetmednmi araögün falan yaptnmı :)

Valla ben 5-5 buçuk arası yiyorum akşam yemeğini . Karnım guruldasa bile en fazla 1 tane elma yiyorum o saatten sonra

Hoşgeldiniz kızlar :) İsteyen herkes katılabilir aramıza :)

Bende yazayım yediklerimi . Kahvaltımı yazmışım zaten . Öğlen ve akşam yemeğimde şu şekilde : Öğlen : 1 kase yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmek. Akşam :8 kaşık türlü ve 2 dilim tam buğday ekmek ve tabili 1 bardak 5 li zayıflama çayı.

kararlı olman cok güzel bde ıns brgun öyle olcamm :)

Valla defalarca bozdum zamanında . Artık hırs yaptım diyeti bozacak gibi olduğumda gıcık olduğum bi kız var incecik ona bakıyorum ve devam ediyorum :))) Ve bir de dar paça pantolonlara bakıyorum acayip hırslanıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…