- Konu Sahibi worldqueen
-
Canım peyniri ben yanında diyet dışı ürünlerle severimo yüzden diyet menüsünde az yiyorum light ürün yiyemiyorum canım ben..ilk diyetisyene giderken yıllar önce almıştım peynir çok tuhaf gelmişti bana :44: diyetisyenim farketmez diyordu o yüzden yogurt,süt (yarım yaglı),peynir hepsini normal alıyorum bitki çayı içiyorum ama hep zorla..çok kötü oluyorum içerken zevkle içenlere hayranım..ama mecbur her akşam içiyorum
Merhaba Eda, yeşil çay da benim midemi bulandırır ben de çaresini yeşil çay tabletleri almakta buldum. Gece yatarken alıyorum. Vücutdaki ödemi atmaya çok yardımcı oluyor, bir dene istersen.
Bence çok değil ama ara öğünler de önemli . Ve akşam yemeği ne kadar hafif olursa o kadar iyi . Spor da çok önemli tabii . Bence de akşam yemeğinde abarttığın ve hareketi kestiğin için aldın . Başarılar :)Sabah işe geç kalıyordum. Sabah ezanı ile evden çıkıyorum( Akşamdan hazırladığım kahvaltımı evde unuttum ve tartılamadım, yarın sabah kesin tartılacağım. Regl döneminin 3. günü olmuş olur ve vücudumdaki ödem bir nebze azalır yarına kadar.
Sabah işyerinde güzel bir tostla başladım güne:
- Unonun bol tahıllı küçük sandöviç ekmeği,
Beyaz peynir,
2 zeytin,
1-2 ince dilim domates ile yapılmış tost
- Şekersiz çay
Öğle yemeği:
Yemekhanenin diyet tarafından alıyorum yemeklerimi. Hepsi tuzsuz ve yağsız yani çok lezzetsiz. Diyet olmayan tarafı ise çok fazla yağlı yapıyorlar. Diyet yapmadığımda da diyet
tarafından alıp üzerine tuz serpiyordum. Bugün tuzu da serpmedim.
- Az şehriye çorbası,
- 3-4 küçük parça brokoli haşlaması (üzerine 2 kaşık yoğurt ve bol baharatla çok lezzetli oluyor),
- Küçük bir kase salata ( marul,havuç, kırmızı lahana)
- Küçük bir kase cacık
Yemekhaneden çıkarken yanıma küçük kaplarda olan yoğurtlardan bir de portakal aldım öğleden sonra yiyeceğim.
Şimdi de nefis türk kahvemi yudumluyorum :)
Kızlar ben zaten öğle ve sabah hep buna yakın yiyorum. Sizce fazla mı,ne dersiniz ? Akşam yemeklerinde kojajımla beraber yediğimiz için abartıyorum ve hareketi kestiğim için aldım galiba bu kiloları. Bakalım bu akşam çok az yemeğe çalışacağım.
Anladım canım valla peyniri daha fazla kısamıcamCanım peyniri ben yanında diyet dışı ürünlerle severimo yüzden diyet menüsünde az yiyorum light ürün yiyemiyorum canım ben..ilk diyetisyene giderken yıllar önce almıştım peynir çok tuhaf gelmişti bana :44: diyetisyenim farketmez diyordu o yüzden yogurt,süt (yarım yaglı),peynir hepsini normal alıyorum bitki çayı içiyorum ama hep zorla..çok kötü oluyorum içerken zevkle içenlere hayranım..ama mecbur her akşam içiyorum
Anladım canım valla peyniri daha fazla kısamıcamBen bitki çaylarına çok alıştım sevmiyodum zorla içiyodum şimdi seve seve içiyorum . Sağol canım yardımcı olduğun için :)
ilk defa duydum canımaktarlarda mı satılıyor
Canım diyetisyene mi gidiyosun acaba ?
Süper canım bu da demek oluyor ki 1 ince dilim pastayla da doyabiliyormuşuz fazlasına gerek yokmuş nefsimizi köreltsek yeter . Belki yedikten sonra tartıldığın için öyle çıkmış olabilir mi acaba . Çünkü sabah aç karnına olan kiloyla akşamki kilo fark ediyor . O zaman 2 kilocuğun kaldı biraz dişini sıkınca çabucak gider 2 kilo ne ki ama bizi bırakma olur mu.
merhaba arkadaşlar ben gecen sene bu siteyle tanıştım. çok yazamadım ama diyetime her zaman devam ettim. 15 kilo verdim. şuan 63.5 kiloyum. ben diyetten hiç vazgeçmemdim, sabah normal kahvaltımı yaptım, her gün 1 saat spor yaptım koşu bandım var, şimdi de 58 olmak istiyorum. ben 3 öğün beslenmiyorum. 2 öğün besleniyorum. bu şekilde kilo verdim. çok da mutluyum
yok ben hep sabahları iç çamaşırı ile aç karnına tartılırım :)
ayrıca bende peyniri yoğurdu falan light yemiyorum zaten light ürünlerin yağı az karbonhidratı çok oluyor göbek yapan zaten yağdan çok karbonhidrat bana da diyetisyene gittiğim zaten gerek yok onlara demişti
bende sabah domates peynir ve 1 buçuk dilim kızarmış uno denge ekmekle kahvaltımı ettim şekersiz çay içtim yanına yavaştan acıkmaya başladım ama biraz daha durmalıyım sanırım dün de 3 te yedim yoğrdumu 6da acıkıp akşam yemeğimi yedim belkide ondan mı acaba sabah az çıktım akşam yemeğini erken yemek önemli bi nokta çünkü
merhaba arkadaşlar ben gecen sene bu siteyle tanıştım. çok yazamadım ama diyetime her zaman devam ettim. 15 kilo verdim. şuan 63.5 kiloyum. ben diyetten hiç vazgeçmemdim, sabah normal kahvaltımı yaptım, her gün 1 saat spor yaptım koşu bandım var, şimdi de 58 olmak istiyorum. ben 3 öğün beslenmiyorum. 2 öğün besleniyorum. bu şekilde kilo verdim. çok da mutluyum
Merhabalarr arkadaslar
Bende yaz icin zayiflamak istiyorum, size katilabilirmeyim. Kk cok arastirma yaptim ve gecen yil bi gruba katilmak istedim ama isimden dolayi pek yazamiodum ama boylede olmuyor. ben suan 1 haftada 1 kilo verdim yediklerime dikkat ettim aksam 6 dan sonra bisi yemedim sadece su cay veya cok fena acikirsam yarim elma aliyorum. Ve hergun Leslie diye bi programla spor yapiorum ve isim geregi hep ayaktayim yuruyorum.
Hepize bol kilo vermelerr))
Valla ben 5-5 buçuk arası yiyorum akşam yemeğini . Karnım guruldasa bile en fazla 1 tane elma yiyorum o saatten sonra
kararlı olman cok güzel bde ıns brgun öyle olcamm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?