- Konu Sahibi worldqueen
-
Geldim geldimmmmhayırlı uğurlu olsun topigimiz
hoşgeldin canım
İnşallah başarılı olacagız
Kızlarrrr benim bir kaçamagım olduArpa şehriye pilavı yaptım söylemesi ayıp daha önce yapmamıştım tadına bakmak için 2 yemek kaşıgı yedim :26: kendimi çok suçlu hissediyorum Bir daha yemek yokkk
Canım aramıza hoşgeldin . Tebrik ederim verdiğin kilo gerçekten müthiş . Bi kere başarmışsın yine başaracağına inanıyorum ve bu sefer koruyacaksın kilonu hep beraber kiloları verip bir daha almıcaz inşallah. Hastalığın için çok çok geçmiş olsun diyorum . İnanıyorum başarıcaz bol kilo vermeler dilerim :)
Teşekkür ederim canım hoşgeldinnn :)))
Bi şey olmaz canım bizde insanız başarıcaz biz inanıyorum ben :)
Amiiin :) Hepimiz inşallah vereceğiz. Blue çağımda çok kiloluydum dediğim gibi 85i gördüm. Maddi imkansızlıktan spora falan da gidemiyordum o zamanlar şimdi ise spor salonuna gitmeyip para yatıranlardan oldum. Ama 1,5 senelik tembellik bitti artık.
ayy inşallah canımben şimdi yatıyorum iyi gecelerrrr =)
Hiç farketmez canım hoşgeldin aramıza :)
Kahvaltımı yaptım:
4 ince dilim kızarmış ekmek
10 adet siyah zeytin
5-6 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak az şekerli bitki çayı
günaydııın kızlar 2 gün önce 52yi gördüğümde inanamamıştımki vüzudum su toplamış heralde dün sabah 50.9la diyete başladım bu sabah 50.3tüm
diyetede tam uyamadım aslında sabah ve öğleni uydum da akşam teyzeme gidince ekmeksiz mercimek çorbası,et ve yoğurt yedim üzerine türk kahvesiyle çok ince bir dilim pasta yedim ama gerçekten ufacıktıı.
5i bi yerde çayımı ne kuzenim ondan yaptı o biraz bağırsaklarım falan çalıştırmış olabilir
Kahvaltı etmek için annemi bekliyorum belki şimdi metebolizmam çalışsın diye bir yeşil elma yiyebilirim bilmiyorum duruma göre bakıcam yedikten sonra gene buraya yazarımm
Kahvaltımı yaptım:
4 ince dilim kızarmış ekmek
10 adet siyah zeytin
5-6 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak az şekerli bitki çayı
Menü baya bolmuş canım
Afiyet olsun
Bende birazdan kahvaltı yapacagım
2 dilim etimek
Domates,Salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir
Huuuuuuuu Huuuuuuuuuuuuu
Merhaba arkadaşlar,
Her kış ben kilo alırım ve bu kış buna izin vermemek için 1 hafta önce spora başladım. Hoca eşliğinde günde 2 saat spor yapıyorum. Ama gel gör ki spor iştahımı açıyor ve diyet uygulayamıyorum. Bugün yine hocam eşliğinde power platede gireceğim. Hocam birde diyet yaparsan süper olacaksın diyor... bende bu diyet listesinin başarısını göz önüne alarak, yarın başlamayı düşünüyorum. Kilomu spora başlamadan tam 65 olarak biliyorum. Şuan hiçkilo verdim mi bilmiyorum. Tartımın pili yok tartılamıyorumBenide aranıza alırsanız sevinirim. lakin bir 10 kilom var vermem gereken
Bende kahvaltımı yaptım : 2 etimet , 2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok seviyorum da ) bi de 1 bardak 5 li yeşil çay içtim . Öğlen gene yazıcam . Canım sen peyniri 1 kibrit kutusu mu yiyorsun bi de light mı yiyosun ?
Bende kahvaltımı yaptım : 2 etimet , 2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok seviyorum da ) bi de 1 bardak 5 li yeşil çay içtim . Öğlen gene yazıcam . Canım sen peyniri 1 kibrit kutusu mu yiyorsun bi de light mı yiyosun ?
Merhaba arkadaşlar,
Her kış ben kilo alırım ve bu kış buna izin vermemek için 1 hafta önce spora başladım. Hoca eşliğinde günde 2 saat spor yapıyorum. Ama gel gör ki spor iştahımı açıyor ve diyet uygulayamıyorum. Bugün yine hocam eşliğinde power platede gireceğim. Hocam birde diyet yaparsan süper olacaksın diyor... bende bu diyet listesinin başarısını göz önüne alarak, yarın başlamayı düşünüyorum. Kilomu spora başlamadan tam 65 olarak biliyorum. Şuan hiçkilo verdim mi bilmiyorum. Tartımın pili yok tartılamıyorumBenide aranıza alırsanız sevinirim. lakin bir 10 kilom var vermem gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?