2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Bi şey olmaz canım bizde insanız başarıcaz biz inanıyorum ben :)

Amiiin :) Hepimiz inşallah vereceğiz. Blue çağımda çok kiloluydum dediğim gibi 85i gördüm. Maddi imkansızlıktan spora falan da gidemiyordum o zamanlar şimdi ise spor salonuna gitmeyip para yatıranlardan oldum. Ama 1,5 senelik tembellik bitti artık.

Bende 66 yı gördüm bi ara ama benim boyum 156 45 olmam gerekiyor neyseki şimdi 60 olabildim ama yolum uzun 15 kilo az değil . Sizlerin desteğiyle vericem inşallah . Bende spor salonuna gitmek istiyodum da vakit yok . Evde spor bisikletiyle fırsat buldukça artık :)

Kahvaltımı yaptım:

4 ince dilim kızarmış ekmek
10 adet siyah zeytin
5-6 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak az şekerli bitki çayı

Kahvaltımı yaptım:

4 ince dilim kızarmış ekmek
10 adet siyah zeytin
5-6 parça beyaz peynir
1 adet salatalık
1 bardak az şekerli bitki çayı

Menü baya bolmuş canım
Afiyet olsun

Bende birazdan kahvaltı yapacagım

2 dilim etimek
Domates,Salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir

günaydııın kızlar 2 gün önce 52yi gördüğümde inanamamıştımki vüzudum su toplamış heralde dün sabah 50.9la diyete başladım bu sabah 50.3tüm
diyetede tam uyamadım aslında sabah ve öğleni uydum da akşam teyzeme gidince ekmeksiz mercimek çorbası,et ve yoğurt yedim üzerine türk kahvesiyle çok ince bir dilim pasta yedim ama gerçekten ufacıktıı.
5i bi yerde çayımı ne kuzenim ondan yaptı o biraz bağırsaklarım falan çalıştırmış olabilir
Kahvaltı etmek için annemi bekliyorum belki şimdi metebolizmam çalışsın diye bir yeşil elma yiyebilirim bilmiyorum duruma göre bakıcam yedikten sonra gene buraya yazarımm

Süper canım bu da demek oluyor ki 1 ince dilim pastayla da doyabiliyormuşuz fazlasına gerek yokmuş nefsimizi köreltsek yeter . Belki yedikten sonra tartıldığın için öyle çıkmış olabilir mi acaba . Çünkü sabah aç karnına olan kiloyla akşamki kilo fark ediyor . O zaman 2 kilocuğun kaldı biraz dişini sıkınca çabucak gider 2 kilo ne ki ama bizi bırakma olur mu.

Menü baya bolmuş canım
Afiyet olsun

Bende birazdan kahvaltı yapacagım

2 dilim etimek
Domates,Salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir

Bende kahvaltımı yaptım : 2 etimet , 2 kibrit kutusu peynir (peyniri çok seviyorum da ) bi de 1 bardak 5 li yeşil çay içtim . Öğlen gene yazıcam . Canım sen peyniri 1 kibrit kutusu mu yiyorsun bi de light mı yiyosun ?

Merhaba arkadaşlar,
Her kış ben kilo alırım ve bu kış buna izin vermemek için 1 hafta önce spora başladım. Hoca eşliğinde günde 2 saat spor yapıyorum. Ama gel gör ki spor iştahımı açıyor ve diyet uygulayamıyorum. Bugün yine hocam eşliğinde power platede gireceğim. Hocam birde diyet yaparsan süper olacaksın diyor... bende bu diyet listesinin başarısını göz önüne alarak, yarın başlamayı düşünüyorum. Kilomu spora başlamadan tam 65 olarak biliyorum. Şuan hiçkilo verdim mi bilmiyorum. Tartımın pili yok tartılamıyorum Benide aranıza alırsanız sevinirim. lakin bir 10 kilom var vermem gereken

Aramıza hoşgeldiiin :)

Sabah işe geç kalıyordum. Sabah ezanı ile evden çıkıyorum ( Akşamdan hazırladığım kahvaltımı evde unuttum ve tartılamadım, yarın sabah kesin tartılacağım. Regl döneminin 3. günü olmuş olur ve vücudumdaki ödem bir nebze azalır yarına kadar.

Sabah işyerinde güzel bir tostla başladım güne:

- Unonun bol tahıllı küçük sandöviç ekmeği,
Beyaz peynir,
2 zeytin,
1-2 ince dilim domates ile yapılmış tost
- Şekersiz çay

Öğle yemeği:

Yemekhanenin diyet tarafından alıyorum yemeklerimi. Hepsi tuzsuz ve yağsız yani çok lezzetsiz. Diyet olmayan tarafı ise çok fazla yağlı yapıyorlar. Diyet yapmadığımda da diyet
tarafından alıp üzerine tuz serpiyordum. Bugün tuzu da serpmedim.

- Az şehriye çorbası,
- 3-4 küçük parça brokoli haşlaması (üzerine 2 kaşık yoğurt ve bol baharatla çok lezzetli oluyor),
- Küçük bir kase salata ( marul,havuç, kırmızı lahana)
- Küçük bir kase cacık

Yemekhaneden çıkarken yanıma küçük kaplarda olan yoğurtlardan bir de portakal aldım öğleden sonra yiyeceğim.
Şimdi de nefis türk kahvemi yudumluyorum :)

Kızlar ben zaten öğle ve sabah hep buna yakın yiyorum. Sizce fazla mı,ne dersiniz ? Akşam yemeklerinde kojajımla beraber yediğimiz için abartıyorum ve hareketi kestiğim için aldım galiba bu kiloları. Bakalım bu akşam çok az yemeğe çalışacağım.

Canım peyniri ben yanında diyet dışı ürünlerle severim o yüzden diyet menüsünde az yiyorum light ürün yiyemiyorum canım ben..ilk diyetisyene giderken yıllar önce almıştım peynir çok tuhaf gelmişti bana :44: diyetisyenim farketmez diyordu o yüzden yogurt,süt (yarım yaglı),peynir hepsini normal alıyorum bitki çayı içiyorum ama hep zorla..çok kötü oluyorum içerken zevkle içenlere hayranım..ama mecbur her akşam içiyorum

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…