2013 yılından beri düzenli olarak terk ediliyorum

yakın yaşlardayız. 2015 yılından beri aralıksız işlerimle, aşkımla, paramla, en ufak mutluluklarımla sınanıyorum. iş konusundaki şanssızlığım daha da eskilere dayanıyor.zaten böyle böyle evliliği de gündemimden çıkarttım.
bunları yeryüzünde yaşayan sadece siz değilsiniz yani.daha da beterleri var.

İnanin ki bende evliliği çikardim artik olmaz gibi bazen o kadar bunaliyorum ki biri çiksa böyle onu okadar çok sevsemki ama sonra nolcakki diyorum yine sanki ayni seyler olacak

Benimde öyle oluyor ..her defasında demeyeyim ama zor ısınıyorum insanlara ..ısındığımda gidiyor ..üstelik hayatıma girmeye çalışan kendileri ..allem edip kallem edip bir şekilde hayatıma girmeye başarıyorlar değer verince şımarıyorlar .,yapı olarak hatayı kabul eden biri değilim ..değer vermesini az da olsa şımartmasını beni en önemliside çok sevilmek istiyorum ..çok seçiciyim herkesten elektrik alamıyorum ..ilişki yaşamak için bile üşenir oldum ..biriyle tanış sil baştan ona kendini anlat vs vs sinemaya git yemeğe çık üfff cidden sıkıldım ..yalnızlığada alıştım ..okuyorum geziyorum kendimi geliştiriyorum ..bazen eski erkek arkadaşlarımın hayatlarında hoş bir anı olarak kalmanın daha güzel olduğunu hissediyorum..
Öte yandan çocuk istiyorum ..off off öyle işte

Başta onlar deli divane oluyor sonra da sen ozelsin, seni hak etmiyorum, layık olduğun degeri veremiyorum falan.

Ben bu durumu şu sekilde yorumluyorum. Aslında uygun olmayan insanlarla birlikte olunca ne kadar mutlu sansak da aslında değiliz. Bariz kendimizi kandırıyoruz. Zamanla sorunlar başlıyor ve aramız açılıyor yani soğuyoruz. O kendini çekince de pesine düşüp bunaltıyoruz ve o da terk ediyor.

Bence terkedilme aşamaları böyle :))

ben düzenli olarak terk eden tarafım :)) küçücük şeylerden soğuyup arayıp sormamaya başlarım. üniversitedeyken terk ettiğimi haber bile vermezdim bazen :)) ve hep de gökten kemik gibi erkek yağar, çok iyi insanlar çıkar karşıma. 30 yaşındayım, evliliğe şu ana kadar sıcak bakmadım hiç ve sanki inadına yapıyorlarmış gibi her tanıştığım insan çok kısa sürede evlilik konusunu açar. şu anki erkek arkadaşımla 3-4 aydır beraberiz, her ay düzenli olarak birkaç kez terk ederim ve sonuç; evlenelim ve çocuk yapalım diye başımın etini yiyor. kazara hamile kalsam, yasal kürtaj süresi dolana kadar eve kitleyecek o derece :)) bundan sonra tanıştığınız birkaç kişiyi ilk haftalarda sebepsiz terk edin, şansınız döner bence :)))

Karşıdakine fazla değer vermekle kendini degersizlestirmek arasında ince bi çizgi var. O sınır aşılınca erkekler uzaklaşıyorlar

E yani bide çocuk özlemimiz var of off :))

Hahaha çok hoşuma gitti yazdiklariniz maşallah ne kadar şanslisiniz ...benim ozamanda ayni olur sanirim bi insan işte nasipsiz olmayiversin napalim artik

E yani bide çocuk özlemimiz var of off :))
Çocuk olayı olsa evlenmem ..hatta bu ülkede yaşamasam evlenmezdim çocuk yapardım ..özgürlüğüne düşkünüm ..ama sevilmek sevmek de isterim ..ayy karışık birşeyim işte

Terkedilecegini anladığın vakit terket ki bu düzen bozulsun :) elinin değdiği evleniyor bu ne biçim bir adalettir yaw :) görücü usulü dene : ) ordan da bişey çıkmazsa al bir kedi ,ev arkadaşı olsun sana ,bak keyfine ! Herkes evlenmek zorunda değil .belki evlenip pişman olacaksın ..bekle hemen hayatına birini alma .aldığına da taparcasına davranma ..tanıdıktan sonra sevmeyi seç ..sevdikten sonra tanımaya çalışırsan zarar görmeye devam edersin .

Ya bu erkeklere kötü davranınca iyi oluyorsun sanırım ..

Ikizler burcumusunuz yoksa ?
2013 ten bu yana Satürn ilişki evinde ikizlerin çünkü. :)

En iyisi hiç risk almamak. Ben de her seferinden aliyorum boyumun olcusunu. Hayir bide elle tutulur bir iliski yasanmis olsa neyse anilar kaldi geriye diyecegim. Yok baslamadan fostirik cikiyor bendekiler

Ayy gerçekten yaa ayni şeyi düşünüyorum kendi kendime diyorumki bu nasil adalet böyle hepsi hayat kurarken ben seyrediyorum denemek istedim görücü usulüde hiçbiri görüşülcek gibi değildi valla ya çok bunaldim anlatamam size bazen yasamak bomboş geliyor hatta her zaman artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…