2013 yılından beri düzenli olarak terk ediliyorum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet konu başliğindaki gibi 2013 yılından beri düzenli olarak terk ediliyorum .Gülsem mi ağlasam mi bilemedim trajikomik durumum sanırım ama çok yoroldum kendime dönüp bakiyorum öncelikle bende mi hata var ama inanin bulamıyorum karşımda ki insana çok değer veriyorum belki de budur ama son görüşmeye başladiğim çocuk aslinda çocktan hoşlanmama rağmen onu dalgaya almayi denedim bu sefer de erkeklerin yaptiğini ben yapayim dedim :)) ama sonuç hüsran sanırım ...sanırım diyorum çünkü bu çocuk bana açildi senden hoşlaniyorum şudur budur sonra bu sefer bende hadi madem hislerimi belli edeyim dedim şuan çocuk kayip :)))) gülüyorum çünkü sinirlerim çok bozuk benden ayrilanda çok sürmez yaklaşık bir ay sonra evlenir .Gelelim esas konuya peki ben benim yaşadiklarim, benim yorgunluklarim, benim kaybedişlerim, benim onların mutluklarini izleyişlerim ,inadima inadima sevdiklerini gözüme sokuşları bu kadar kötü berbat bir insanmıymışım ki kendi hayatima her geçen gün şok oluyorum özellikle insanları hayatima almak içinde sarfettiğim bişe yok kendileri geliyor zorla hayatima tabi bende belki bu sefer ki farklidir diyorum hayatima aliyorum ama maalesef sonuç ayni kısacası çok yorgun , yalnız ve umutsuzum ve de 29 yaşindayim :)))bunları yaşayan sadece yeryüzünde benmisim gibi hissediyorum garip işte ...

Bir filmde vardi adamdan ayrilan evleniyordu. Kizlar kuyruga girmisti onunla cikmak icin.

Dogru zaman, dogru yer ,dogru kisi uclusu olmali. Bunlar olunca terk edilmezsin.
Ben de oyleydim at nalı gibi elimin degdiginin şansı açıldı
Doğru kişi degillermis demekki bence de :) bahtiniz açık olsun konu sahibi

Cocugu dalgaya almaya denedim lafindan sonra anladim neden..

Bir filmde vardi adamdan ayrilan evleniyordu. Kizlar kuyruga girmisti onunla cikmak icin.

Dogru zaman, dogru yer ,dogru kisi uclusu olmali. Bunlar olunca terk edilmezsin.
Filmin adı, iyi şanslar chuck. Çıkmak için değil, başka bir şey için kuyruğa giriyorlardı.

Ahaha yağmur bulutları gibi. Diğerlerine bereket yağdırıyor ama kendine Hayri yok

Aklinyolu1 den ayrildim evlendim dedirtmem kimseye.

Filmin adı, iyi şanslar chuck. Çıkmak için değil, başka bir şey için kuyruğa giriyorlardı.

Fazla derine girme herkes izlemesin.

Malesef bende anlamiyorum sizlerde oluşuyor da bende niye oluamuyor

Bizde de olusan bir sey yok.

Yok ya bir tek siz değilsiniz, çok var sizin gibi. Şu an henüz terk edilmedim ama edilmeyeceğimin garantisi yok. Doğru zamanda ayrılamıyor da olabilirsiniz ayrılınması gerekiyordur ama bekliyorsunuzdur ben bu konuda atılgan olmadığım için genelde terk edilirim.

Konu sahibesi sana bir benzerini diyim. Ben ne zaman biriyle flört etmeye başlasam, ben hariç iki-üç kız daha belirir bu adamla fört etmek isteyen ve adam karşılık verir, ben de fark eder, adamın hayatından çıkarım. Sonra bir bakarım, o kızlar da adamın hayatından çıkmış, yapayalnız kalmış ve bana dönüp ısrar eder tekrar konuşmak için.
Aklinyolu1 den ayrildim evlendim dedirtmem kimseye.

Fazla derine girme herkes izlemesin.

Bizde de olusan bir sey yok.
Ben lise ikinin başlarındayken sinemadaydı, filmi izlemeye gidecek birini bulamamış ve gidememiştim, içimde kalmıştı. Aklıma geldi birden üni 1de hemen izlemiştim. Romantik-komedi, saf bir aşk hikayesi bekliyordum. Sonra içinden süpriz yumurta gibi hiç beklemediğim şeyler çıktı.

Haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…