Ben de oyleydim at nalı gibi elimin degdiginin şansı açıldıBir filmde vardi adamdan ayrilan evleniyordu. Kizlar kuyruga girmisti onunla cikmak icin.
Dogru zaman, dogru yer ,dogru kisi uclusu olmali. Bunlar olunca terk edilmezsin.
Sorun bu ya işte bu üçlü şartlar oluşmadi mutsuzluktan ölebilirim:))Bir filmde vardi adamdan ayrilan evleniyordu. Kizlar kuyruga girmisti onunla cikmak icin.
Dogru zaman, dogru yer ,dogru kisi uclusu olmali. Bunlar olunca terk edilmezsin.
Ben de oyleydim at nalı gibi elimin degdiginin şansı açıldı
Doğru kişi degillermis demekki bence de :) bahtiniz açık olsun konu sahibi
Teşekkürler :) peki şuan da ne durumdasiniz doğru kişiyi yakalayabildiniz mi?Ben de oyleydim at nalı gibi elimin degdiginin şansı açıldı
Doğru kişi degillermis demekki bence de :) bahtiniz açık olsun konu sahibi
Sorun bu ya işte bu üçlü şartlar oluşmadi mutsuzluktan ölebilirim:))
Nasıl yani ?niyetin kötü değildi inanin kimseyi kıracak şekilde ya da hisleriyle oynayacak şekilde konuşmadim sade ce lay lay lom onlar gibiCocugu dalgaya almaya denedim lafindan sonra anladim neden..
AhahaBen o yuzden kimseyle gorusmuyorum. Kimse evlenmesin.
Malesef bende anlamiyorum sizlerde oluşuyor da bende niye oluamuyorBizde olusuyor da bi sende mi olusmuyor. Eee iste bazi insanlarin bahti boyle.
Filmin adı, iyi şanslar chuck. Çıkmak için değil, başka bir şey için kuyruğa giriyorlardı.Bir filmde vardi adamdan ayrilan evleniyordu. Kizlar kuyruga girmisti onunla cikmak icin.
Yok yav nerde. Sirifsizin biri beddua etti herhalde hala yalnızımTeşekkürler :) peki şuan da ne durumdasiniz doğru kişiyi yakalayabildiniz mi?
Canım arkadaş şaka yapıyor bizde de olmuyor zaten merak etmeMalesef bende anlamiyorum sizlerde oluşuyor da bende niye oluamuyor
Ahahayağmur bulutları gibi. Diğerlerine bereket yağdırıyor ama kendine Hayri yok
Filmin adı, iyi şanslar chuck. Çıkmak için değil, başka bir şey için kuyruğa giriyorlardı.
Malesef bende anlamiyorum sizlerde oluşuyor da bende niye oluamuyor
Çok pardon anlayamadim bian :)Canım arkadaş şaka yapıyor bizde de olmuyor zaten merak etme
PuahahaAklinyolu1 den ayrildim evlendim dedirtmem kimseye.
Fazla derine girme herkes izlemesin.
Bizde de olusan bir sey yok.
Ben lise ikinin başlarındayken sinemadaydı, filmi izlemeye gidecek birini bulamamış ve gidememiştim, içimde kalmıştı. Aklıma geldi birden üni 1de hemen izlemiştim. Romantik-komedi, saf bir aşk hikayesi bekliyordum. Sonra içinden süpriz yumurta gibi hiç beklemediğim şeyler çıktı.Aklinyolu1 den ayrildim evlendim dedirtmem kimseye.
Fazla derine girme herkes izlemesin.
Bizde de olusan bir sey yok.
HaklisinizYok ya bir tek siz değilsiniz, çok var sizin gibi. Şu an henüz terk edilmedim ama edilmeyeceğimin garantisi yok. Doğru zamanda ayrılamıyor da olabilirsiniz ayrılınması gerekiyordur ama bekliyorsunuzdur ben bu konuda atılgan olmadığım için genelde terk edilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?