2013 yılından beri düzenli olarak terk ediliyorum

Ya hayat evlilikten mi ibaret ? Evlenmeyen yaşayamıyo mu :) boşversene, gez ,dolaş ,keyfini çıkar ..bir bakarsın evlenmişsin ve çocuktan fırsat bulup camdan bile bakamıyorsun :) asosyal olmadan önce sosyalligi dibine kadar yasa

O da yay zaten :) 2018 i beklemeliyim o zaman :))

Ekim 2018 ile Ekim 2019 yılları sizin için şahane geçebilir.
Eğer yükselen burcunuz yay ise otomatikmen 7nci evinize ikizler burcu yerleşmiş oluyor.
Jüpiter hava grubu burçalarına denk geldiğinde de şanslı olabilirsiniz. Örneğin ekim 2017 ye kadar jüpiter terazi burcunda. Bu dönemde sosyal olmaya çalışın karşınıza hayatınızın aşk ı çıkabilir. Üstelik terazi sizin 11nci ev konularınıza denk düşüyordur. Yani sosyal gruplar.

2020|2021 dönemi de şanslı olabilirsiniz :)

Ay hayatımın aşkı çok hoş geliyor kulağa çok teşekkür ederim :) 7.evime ikizler düşmesi ikizlerle evlenicem demek mı ? Son bir de onu sorsam :)

Ay hayatımın aşkı çok hoş geliyor kulağa çok teşekkür ederim :) 7.evime ikizler düşmesi ikizlerle evlenicem demek mı ? Son bir de onu sorsam :)

Yok bu demek değildir.
Sadece 7nci evinizi ikizler burç yönetiyor.

Ama hava grubu burçlar sizin ideal partneriniz olabilir.

Kova
Terazi
Ikizler
Aslan (ateş grubu)

Bu burçlar ile çok iyi bir uyum yakalayabilirsiniz benim öngörülerime göre. Bugüne kadar yanılmadım hiç ama :)

:) Çok teşekkür ederim zahmet verdim size de :) umarım bu burçlardan biri olur :) teşekkür ederim :)

Ben teraziyim, yani şimdi buldum buldum, bulamadım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…