Yok canim kova :))Ikizler burcumusunuz yoksa ?
2013 ten bu yana Satürn ilişki evinde ikizlerin çünkü. :)
Valla aynen yaaa kesinlikleYa bu erkeklere kötü davranınca iyi oluyorsun sanırım ..
Valla aşk vardır varda bize bi denk gelemediBen de geçen yıldan beri düzenli olarak terk ediliyorum. Aşka filan inancım kalmadı zaten.
Ya hayat evlilikten mi ibaret ? Evlenmeyen yaşayamıyo mu :) boşversene, gez ,dolaş ,keyfini çıkar ..bir bakarsın evlenmişsin ve çocuktan fırsat bulup camdan bile bakamıyorsun :) asosyal olmadan önce sosyalligi dibine kadar yasaAyy gerçekten yaa ayni şeyi düşünüyorum kendi kendime diyorumki bu nasil adalet böyle hepsi hayat kurarken ben seyrediyorum denemek istedim görücü usulüde hiçbiri görüşülcek gibi değildi valla ya çok bunaldim anlatamam size bazen yasamak bomboş geliyor hatta her zaman artik
Şey :) yay kimin evinde acaba :) ben de müzmin bekarım da yıllardırIkizler burcumusunuz yoksa ?
2013 ten bu yana Satürn ilişki evinde ikizlerin çünkü. :)
Şey :) yay kimin evinde acaba :) ben de müzmin bekarım da yıllardır
O da yay zaten :) 2018 i beklemeliyim o zaman :))2018 yıllında jupiter yay burcuna geçiş yapacak. Şanslı bir dönem olacak. Fakat yükselen önemli. Yorumlar için yükselen burcunuzu dikkate almalısınız.
O da yay zaten :) 2018 i beklemeliyim o zaman :))
Ay hayatımın aşkı çok hoş geliyor kulağaEkim 2018 ile Ekim 2019 yılları sizin için şahane geçebilir.
Eğer yükselen burcunuz yay ise otomatikmen 7nci evinize ikizler burcu yerleşmiş oluyor.
Jüpiter hava grubu burçalarına denk geldiğinde de şanslı olabilirsiniz. Örneğin ekim 2017 ye kadar jüpiter terazi burcunda. Bu dönemde sosyal olmaya çalışın karşınıza hayatınızın aşk ı çıkabilir. Üstelik terazi sizin 11nci ev konularınıza denk düşüyordur. Yani sosyal gruplar.
2020|2021 dönemi de şanslı olabilirsiniz :)
Ay hayatımın aşkı çok hoş geliyor kulağaçok teşekkür ederim :) 7.evime ikizler düşmesi ikizlerle evlenicem demek mı ? Son bir de onu sorsam :)
:) Çok teşekkür ederim zahmet verdim size de :) umarım bu burçlardan biri olur :) teşekkür ederim :)Yok bu demek değildir.
Sadece 7nci evinizi ikizler burç yönetiyor.
Ama hava grubu burçlar sizin ideal partneriniz olabilir.
Kova
Terazi
Ikizler
Aslan (ateş grubu)
Bu burçlar ile çok iyi bir uyum yakalayabilirsiniz benim öngörülerime göre. Bugüne kadar yanılmadım hiç ama :)
Ben teraziyim, yani şimdi buldum buldum, bulamadım kaldımEkim 2018 ile Ekim 2019 yılları sizin için şahane geçebilir.
Eğer yükselen burcunuz yay ise otomatikmen 7nci evinize ikizler burcu yerleşmiş oluyor.
Jüpiter hava grubu burçalarına denk geldiğinde de şanslı olabilirsiniz. Örneğin ekim 2017 ye kadar jüpiter terazi burcunda. Bu dönemde sosyal olmaya çalışın karşınıza hayatınızın aşk ı çıkabilir. Üstelik terazi sizin 11nci ev konularınıza denk düşüyordur. Yani sosyal gruplar.
2020|2021 dönemi de şanslı olabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?