2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim ismim 5 harf soyismim 5 harf nisanlimin soyismi de 4 harf hepsi kısa yani ay ne cok kararsiz kaldim yaa bir turlu karar veremiyorum

Canim ya cok kararsizim bi yandan babamla calisiyor olmak var bir yandan da soyisim butunlugune sahip olmak var aman nerden cikardilar bu cift soyisim hakkini

Evlenince soyisimle beraber kutuk de degisiyor ya bilmiyormussun demek ehehe :)

Ahh haklısında bizim evde onu yıkayabilecek bişey de yok hani küvete falan bassam dicem ama yok ki

Yani yaza doğru da gidecez belki hatta ağustosta falan olabilir, ama şimdi kardeşim çalışmaya başlayacak onu yerleştirmek için gittiler, ben izin alamadığım için gidemedim
Cunda güzel yerdir canım :) Otelde mi kalcaksınız yoksa eviniz falan var mı?

Aynen canım benim adama ne çektiriyorsam hemen farketmiş :)
Konuşunca herşey daha bir güzel oluyor haklısın, bak ne güzel yapmam demem demiş :) Bizde bu akşam temizlik yapcaz kısmetse:)

Hehehe ayy aynen canım benim bende de öyle oldu.. çok üzüldüm bir kalemde 23 yıllık geçmişimi sildiler dedim O yüzden keşke kızlık soyadımı da kullansaydım dedim bir anlık ama bende karşıydım, yapay geliyordu benim içinde nedense..

Canim ismim 5 harf soyismim 5 harf nisanlimin soyismi de 4 harf hepsi kısa yani ay ne cok kararsiz kaldim yaa bir turlu karar veremiyorum

kısaymış evet, bilemedimki canım.
iş konusunda iyi olur. aman tek dert isim olsun, siz iyi olunda inşallah

sabah yemiştim ama sık acıkır oldum, açlıktan fenalaştım canım, iyiki yanımda atıştırmalık bişiler varmış.

eşler girmiyomu aa nedenki çok saçmaahiçmi girmedi daha
eş sonuçta, elin oğlu değil ya.
hatta farklı doktorda geliyomuş her seferinde, iyi değilmiş bu

hadıı ya yanında attıklarından dolayı mı acaba korktum sımdı bak

bilemedimki edam ya ondanmıydı aceba,tekrar denermıyım bilmem, nerde yıkarım onuda bilmem

Ahh haklısında bizim evde onu yıkayabilecek bişey de yok hani küvete falan bassam dicem ama yok ki

küvet bendede yok canım ya, olsa evet yıne yıkanır ama sıkması tabı deeert
bak şimdi bende düşünceye daldım tekrar denesemmı makinada, tabi bukez sadece battaniye olarak.

Canım bilemiyorum karar senin, bu akşam eşimle bu konuyu masaya yatırcam ben :)

Canim ya cok kararsizim bi yandan babamla calisiyor olmak var bir yandan da soyisim butunlugune sahip olmak var aman nerden cikardilar bu cift soyisim hakkini

Evlenince soyisimle beraber kutuk de degisiyor ya bilmiyormussun demek ehehe :)
yok kuzum keske bılseymısım :) sok olmazdım :) senın dugun bu hafta sonumuydu lokum

valla oyle yaptılar benımde o kadarlık gecmısımı sıldıler :) bende anlık dedım bılıyomusun bı sonrakı gun unuttum ama :)

bende de kuvet yok basstırıp yıkayabılecegım bırseyde yok

Heheh ay ne dertliyiz yahuuu eee bu battaniyeler nerde yıkancak o zaman

Muhtemelen o canım, aynen öyle bir şey içirip yapıyorlar.Ben yaptırıcam sanırım yaa..Ama dediğin gibi eskiye göre daha dikkat ediyorum.
Ayy evet canım yaaa arkada tarafın değişmesi garip oluyor.Bir de benim normalde Trakya ydı, Karadenize geçiş yaptım :))

Hmmm onun için gidecektiniz.Oooo agustossa iyi :) İst a da gideriz diyordun, bebek görmeye gelirsin o zaman :)) Otelde kalıcaz canım üç gün :)

Ooo hadi madem kolay gelsin.

Heheh ay ne dertliyiz yahuuu eee bu battaniyeler nerde yıkancak o zaman
valla hıc bılmıyorum hos elımde yıkasamda sıkamam kı ben onu hadı bır tanesını atarım makıneye ınce cıft kısılık olsada aksamları koltukta otururken ortuyoruz o yıkanır ama ya dıgerlerı

Ayy canım evet şöyle karadeniz, marmara, ege turu yapalım diyoruz ama ne kadar gerçekleştirebiliriz bilemiyorum :) İnşAllah İnşAllah, tamda eşimin doğum gününe denk geliyor senin doğumun:)

Çok güzel düşünmüşsünüz canım, havalar ne çok sıcak ne de çok soğuk, tadını çıkarın bol bol :)

ıyı yapıyorsun ccanım :)
hadı yaa ıyı gene ben karadenızden doguya gecıs yaptım
ohh ohh tatıle gıdılecek he bebıs oncesı gercı oda gelıyor 3 kısı sayılırsınız

Canım sıkamazsın ama mesela kovanın üstüne koyarsın suyunu sırksın diye, ne bileyim aklıma böyle geldi, akşama serersin.
Ayy zaten şunu yıkayım bidaha nevresime geçircem battaniyeleri de... Bu dert adamı deli eder

heh edam " tut şunun unucu sıkalıııım abii" olck bizim iş
yalnız olacak iş değil

hıı mantıklııı
onlemlerı alırım dıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…