2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ayy evet canım misafir için yıkamak istiyordum, gerçi onlara kullanmıcam ama yine de yıkansın diyodum:) valla ne değişik bir insan oldum çıktım yaaa :)

sen boyle misafırperversen bız hemen sana gelelım
bence gerek yokcanım, hele kullanmayacaksan hıc uğrasma sımdı derım.
Allah bilir ama mayıs ayı yağışlı oluyor genelde, demınde oyle yazmışlar.
tabı sen bılırsın yınede canım
hadi git bakalımm

esmamm merak ediyodum senii, iyisiniz çok şükür.
maşallah yavruna kuzum 35 oldunuz he
doğum yaklaitıkca daha sıklaşıyor galıba kontroller

Sizde farklıymis uygulama kuzum...
Bizim rutin kontrolleri ebeler yapıyor, tansiyon,kilo, nabız, nst , sonra doktora giriyorsun, her odada ultrason var ,orda eşim de giriyor çok şükür, doktorum kendisi bakıyor yani ultrasonda...
Sizin hastaneye biri bağış yapsa da sizinki de böyle olsa kuzum..eşin girer o zaman hem ne guzel :)

esmamm merak ediyodum senii, iyisiniz çok şükür.
maşallah yavruna kuzum 35 oldunuz he
doğum yaklaitıkca daha sıklaşıyor galıba kontroller
Caniiim iyiyiz elhamdülillah...
Dün kontrol olunca akşam bir ara girebildim o kadar :)
Evet tatlim 2 hafta sonra 36.hafta biteceği için artık haftalik çağırır nasipse...
Hiç bir sey kalmadı valizleri hazırladım..her şey hazır Allahın izniyle..
Annem gelecek bize haftaya temizlik yapacağız, oyle yani kuzum:)

Sen nasılsın, minnosumuz nasilll...gobus çıkmaya başlamış... E sadece gobusu koy olmaz mi, yüzünu koyma...
Benimki de bilse izin vermeyebilir resim konusuna ama ben ona sormadım hiç nedense, kötü bir sey yapmadım Kiii:)

Masallah canım hızlı buyuyor kızcen :))

gorusuruz canımm :) optum bende

iyi barı herseyını hazırlamışsın canım.
temızlık varmış yorma kendini tamammı
sağlık olsun bebiş gelince nasipse zaten ortalık dağılacak, o uyudukça toparlarsın.

buna şükür kuzum bizde işte.
aman canım içim rahat etmiyor, birkere koyayım dedim aman aman
uykularmı kaçmadı, tum gun aklımaydı dayanamadım soyledım.
öyleyim ya nebıleyım bişi saklıyamıyorum, kötü bişi yapmışım gibime geliyo.

ya esmam boyle bazen az bıle yemek yesem karnım öyle geriliyoki patlıcak sanki, bu buyumeden dolayımıdır ki.
çok rahatsız ediyo, şuanda öyle gerildi, şişlik var halbuki yemeği 2-3 saat once yedim, iyiydim

Masallah canım hızlı buyuyor kızcen :))

gorusuruz canımm :) optum bende
Şükür tatlim benim şükür...
Sen nasılsın edamm...iyisin inşaAllah...
İnstagramda o yemekleri,sofraları öyle süsleyip pusleyip hazirlaman var ya, o resimlere bakıp Ayyy bu kiz nasil uğraşıyor diyorum bazen :)))

Yormam kuzum merak etme sen, anneme yaptiracagim çoğu şeyi, benim zaten hiç halim kalmıyor...
Dolap vardı bugun sildim onu kızımın kıyafet dolabi , aman Allahim nasil yoruldum..:)
Resmen karnim ağırlık yapıyor oturup dinlenmem gerekiyor..
Zaten geçen gün bayilmistim ya doktora söyledim ayakta kalma fazla, her gun tuzlu ayran ve maden suyu içeceksin , düşük tansiyon var sende dedi..hakikaten çok yoruluyorum ayakta kalınca :)

Amaan yüzünü koyma ama bebisten mahrum etme bizi ne oluuur :)))

Kuzum çok normal o şişlik büyümeden oluyor bende de oluyordu hala oluyor..şu an zaten iki yudum yiyip tıkanıp kalıyorum...nefes darlığım da var artık zaten...:) yani sık ve az yemek gerekiyor önlemek için, ama illa oluyor o şişlik kaçışı yok kuzum:)

tabi canim yorar, bebegi kucagina aalip is yaptigini dusunsene, ayni sey :)
ic canim tuzlu ayran cok iyi, bende hergun olmasada genelde icmeye calisiyorum.
nirmalde benimde dusuktur tansiyonum.

iyi bari normalmis o sislik, az ve sIk yemek gerek evet.
heleki sen buyusun iyice, iceri bebismi sigsin,yemekmi heh :)

yok kuzum ya simdilik eklememeyim vicdan yapmaayim sonra birde onu takmayayim kafama :)
seninle imkan bari var gorusmek icin , digerleriyle da yok :)
edirneye geliside hep erteliyoruz, mayis gibi gittik gittik diyorum esime sonra sicakta hic cekemem.
korkuyorum sabahtan aksama kadar gezebilirmiyim diye.
nasip kismet artik

Ayy evet Haklisin kuzum...özellikle karin ağır geliyor bazen...bi oturuyorum yayila yayila ohhhh diyorum yani:))
Seninki de düşükse iç kuzum hep, bende çok severim ayrani gerçekten misss hem bebeğe de faydalı :)

Evet bende yemek yerken basen öyle diyoeum kocise valla kızdan mideme yer kalmadı diyorum :)))
Mayısa kaldı di mi.. ah yaa keşke gorusebilsek bi görsem yeter Hehe :)
Araba olunca yorulmazsin bence yani yorulursan arabada dinlenme imkanin var ama çok sicaklamadan gelirseniz daha iyi olur tabii, edirne çok bunaltıcı olur hava sicakken:)

Evet canim Allah izin verirse bu cumartesi

Eşlerinizin soyadına nasıl alıştınız?
Ya benim kızlık soyadım çok güzel bence Türkiyedeki en güzel soyisimlerinden

Nişanlımın soyadını sevmiyorum

Halen daha çift soyisim-tek soyisim kararsızlığı yaşıyorum 2 gün sonra nikahım var ya

Canım alışmak biraz zaman aldı ama çok değil, ancak sen avukat olacakmışsın ne güzel ve babanla beraber çalışacakmışsınız o yüzden bence çift soyisim kullanmanı öneririm... Nişanlının da seni anlayışla karşılayacağını düşünüyrum hem kötü birşey değil ki kızlık soyismini kullanmak

Ayy ne demek canım sizler geleceksiniz, ben misafirperver olmyacağım hayatta görülmüş şey değil.. dee nerdeeee o günler :)

Valla dün siz söyledikten sonra eve gittim temizliğe bi giriştik hiç o konuyu eşime söylemeye vaktim kalmadı, belim tutuldu iyice uzattım ayaklarımı dinlendim bari amaaan boşver dedim :)

Kuzularımmm küvet yok bende de leğen aldim en buyugunden çift kkişilik battaniyeyi orda çiğniyorum
Tek kislikleri makinada yikiyorum...
Ayy canım eşimin bekarken kullandığı leğeni vardı annesine götürdüm bende, şimdi geri alamam, yenisini de pfff evim çok küçük yaa onu bile koyacak yerim yokk ,du bakalım beklemedeyim şimdilik. dedemlere götürür yıkarım bende

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar nasılsınız?
Ben kıpır kıpırım açıkcası havalar çok güzelleşti MaşAllah... yarında tatil ohh daha ne isteyim:)

Alakasız bir şekilde bu konuyu gördüm bir şey yazmak istedim
ben de avukatım ve 2 soy ismimi de kullanıyorum o nedenle hala daha tam alışamadım eşimin soyadına ki 2 sene oluyo evleneli nerdeyse
ancak ben kendi soyadımla tanınmıştım meslek hayatımda o nedenle 2 soyismi kullanmayı tercih ettim(gerçi evlendiğimde henüz 1.5 yıllık avukattım çok bi tanınmışlık da söz konusu değildi ama yine de kendi soyadımla anılıyordum)
hala daha kendi soyadımla seslenirler duruşmaya çağırırken
bazen 2 soyisim birden yazmak yahut görüşmelerde ikisini birden söylemek zor geliyo, keşke tek soyisim kullansaymışım dediğim oluyo
çok bi kayıp değil bence 2 soyisim birden kullanmamak

bu arada mutluluklar dilerim

oturup kalkmakta bi zordur şimdi
eşim akşam haftaya pazar gitsekmi dedi ama bakalım kuzum, kv deler ise gitmeyin diyip duruyo, gezme zamanı değil şimdi diyo.
nasipse gelirsek bukez mutlaka haber veririm
arabayla olunca evet benımde arabada dınlenmek aklıma geldi, kısmet bakalım

canım ilerde pişman olacağına, 2 sinide kullan bence.
sonuçta işinle alakalı hem, ikisini kullanmakla sana ağırlık yapcak değillki.
nikah işlemlerini yaparken seçmiyomusunuz hangini kullanacağınızı, aynı gunmu seçiliyo

evet nerdeee o gunler

oh iyi etmişsiniz canım,ne iyi demişsin.
bak battaniyeye zaman bile kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…