Ayy evet canım misafir için yıkamak istiyordum, gerçi onlara kullanmıcam ama yine de yıkansın diyodum:) valla ne değişik bir insan oldum çıktım yaaa :)
Canim arkadaşlarim, geçmişi okuyorum şu an... Özledim sizi:)
Dün kontrol vardı..minnakim 45 cm 2 kilo 100 gr.di...maaşAllah kocaman olmuş kizcem..:)
34.haftada olsak da , boyu 36 kilosu 35.haftayla uyumlu , MaasAllah barekAllah...:)
2hafta sonra çağırdı yine doktorumuz..baş aşağı bekliyormus kizcem zamanınin gelmesini hehehe :)))
Kuzularımmm küvet yok bende de leğen aldim en buyugunden çift kkişilik battaniyeyi orda çiğniyorumHeheh ay ne dertliyiz yahuuu eee bu battaniyeler nerde yıkancak o zaman
Sizde farklıymis uygulama kuzum...Hee yine de yetmemiş demek yediğin, evet hamilelikte olmazsa olmaz çantada atıştımalık :)
Yok canım devlet ya , ultrason için ayrı bölüme gidiyorsun.Onda da sıra hangi ultrason odasına denk gelirsen öyle oluyor.Oyüzden ultrason doktorları farklı yani ama evet eşi almıyorlar yanıma :/ Yok ilk zamanlar özele gidiyorduk üç dört kez görmüştü eşim de :) ama bu büyümüş hallerini göremiyor şuan malesef :)
Oy Olsun kuzum yarın görüşürüz nasipsee...Canım merhaba gerekli bilgilerin için teşekkürler, ayy ayrıntıları okumayı çok isterdim ama saat 5'i gösteriyor, öpüldünüz iyi akşamlar herkese kızlarMutluBulut_ , tutkku , @Ladypurple :))))
Caniiim iyiyiz elhamdülillah...esmamm merak ediyodum senii, iyisiniz çok şükür.
maşallah yavruna kuzum35 oldunuz he
doğum yaklaitıkca daha sıklaşıyor galıba kontroller
Masallah canım hızlı buyuyor kızcen :))Canim arkadaşlarim, geçmişi okuyorum şu an... Özledim sizi:)
Dün kontrol vardı..minnakim 45 cm 2 kilo 100 gr.di...maaşAllah kocaman olmuş kizcem..:)
34.haftada olsak da , boyu 36 kilosu 35.haftayla uyumlu , MaasAllah barekAllah...:)
2hafta sonra çağırdı yine doktorumuz..baş aşağı bekliyormus kizcem zamanınin gelmesini hehehe :)))
gorusuruz canımm :) optum bendeCanım merhaba gerekli bilgilerin için teşekkürler, ayy ayrıntıları okumayı çok isterdim ama saat 5'i gösteriyor, öpüldünüz iyi akşamlar herkese kızlarMutluBulut_ , tutkku , @Ladypurple :))))
Caniiim iyiyiz elhamdülillah...
Dün kontrol olunca akşam bir ara girebildim o kadar :)
Evet tatlim 2 hafta sonra 36.hafta biteceği için artık haftalik çağırır nasipse...
Hiç bir sey kalmadı valizleri hazırladım..her şey hazır Allahın izniyle..
Annem gelecek bize haftaya temizlik yapacağız, oyle yani kuzum:)
Sen nasılsın, minnosumuz nasilll...gobus çıkmaya başlamış... E sadece gobusu koy olmaz mi, yüzünu koyma...
Benimki de bilse izin vermeyebilir resim konusuna ama ben ona sormadım hiç nedense, kötü bir sey yapmadım Kiii:)
Şükür tatlim benim şükür...Masallah canım hızlı buyuyor kızcen :))
gorusuruz canımm :) optum bende
Yormam kuzum merak etme sen, anneme yaptiracagim çoğu şeyi, benim zaten hiç halim kalmıyor...iyi barı herseyını hazırlamışsın canım.
temızlık varmış yorma kendini tamammı
sağlık olsun bebiş gelince nasipse zaten ortalık dağılacak, o uyudukça toparlarsın.
buna şükür kuzum bizde işte.
aman canım içim rahat etmiyor, birkere koyayım dedim aman aman
uykularmı kaçmadı, tum gun aklımaydı dayanamadım soyledım.
öyleyim ya nebıleyım bişi saklıyamıyorum, kötü bişi yapmışım gibime geliyo.
ya esmam boyle bazen az bıle yemek yesem karnım öyle geriliyoki patlıcak sanki, bu buyumeden dolayımıdır ki.
çok rahatsız ediyo, şuanda öyle gerildi, şişlik var halbuki yemeği 2-3 saat once yedim, iyiydim
Yormam kuzum merak etme sen, anneme yaptiracagim çoğu şeyi, benim zaten hiç halim kalmıyor...
Dolap vardı bugun sildim onu kızımın kıyafet dolabi , aman Allahim nasil yoruldum..:)
Resmen karnim ağırlık yapıyor oturup dinlenmem gerekiyor..
Zaten geçen gün bayilmistim ya doktora söyledim ayakta kalma fazla, her gun tuzlu ayran ve maden suyu içeceksin , düşük tansiyon var sende dedi..hakikaten çok yoruluyorum ayakta kalınca :)
Amaan yüzünü koyma ama bebisten mahrum etme bizi ne oluuur :)))
Kuzum çok normal o şişlik büyümeden oluyor bende de oluyordu hala oluyor..şu an zaten iki yudum yiyip tıkanıp kalıyorum...nefes darlığım da var artık zaten...:) yani sık ve az yemek gerekiyor önlemek için, ama illa oluyor o şişlik kaçışı yok kuzum:)
Ayy evet Haklisin kuzum...özellikle karin ağır geliyor bazen...bi oturuyorum yayila yayila ohhhh diyorum yani:))tabi canim yorar, bebegi kucagina aalip is yaptigini dusunsene, ayni sey :)
ic canim tuzlu ayran cok iyi, bende hergun olmasada genelde icmeye calisiyorum.
nirmalde benimde dusuktur tansiyonum.
iyi bari normalmis o sislik, az ve sIk yemek gerek evet.
heleki sen buyusun iyice, iceri bebismi sigsin,yemekmi heh :)
yok kuzum ya simdilik eklememeyim vicdan yapmaayim sonra birde onu takmayayim kafama :)
seninle imkan bari var gorusmek icin , digerleriyle da yok :)
edirneye geliside hep erteliyoruz, mayis gibi gittik gittik diyorum esime sonra sicakta hic cekemem.
korkuyorum sabahtan aksama kadar gezebilirmiyim diye.
nasip kismet artik
yok kuzum keske bılseymısım :) sok olmazdım :) senın dugun bu hafta sonumuydu lokum
valla oyle yaptılar benımde o kadarlık gecmısımı sıldıler :) bende anlık dedım bılıyomusun bı sonrakı gun unuttum ama :)
bende de kuvet yok basstırıp yıkayabılecegım bırseyde yok
Canım alışmak biraz zaman aldı ama çok değil, ancak sen avukat olacakmışsın ne güzel ve babanla beraber çalışacakmışsınız o yüzden bence çift soyisim kullanmanı öneririm... Nişanlının da seni anlayışla karşılayacağını düşünüyrum hem kötü birşey değil ki kızlık soyismini kullanmakEşlerinizin soyadına nasıl alıştınız?
Ya benim kızlık soyadım çok güzel bence Türkiyedeki en güzel soyisimlerinden
Nişanlımın soyadını sevmiyorum
Halen daha çift soyisim-tek soyisim kararsızlığı yaşıyorum 2 gün sonra nikahım var ya
Ayy ne demek canım sizler geleceksiniz, ben misafirperver olmyacağım hayatta görülmüş şey değil.. dee nerdeeee o günler :)sen boyle misafırperversen bız hemen sana gelelım
bence gerek yokcanım, hele kullanmayacaksan hıc uğrasma sımdı derım.
Allah bilir ama mayıs ayı yağışlı oluyor genelde, demınde oyle yazmışlar.
tabı sen bılırsın yınede canım
hadi git bakalımm
Ayy canım eşimin bekarken kullandığı leğeni vardı annesine götürdüm bende, şimdi geri alamam, yenisini de pfff evim çok küçük yaa onu bile koyacak yerim yokk ,du bakalım beklemedeyim şimdilik. dedemlere götürür yıkarım bendeKuzularımmm küvet yok bende de leğen aldim en buyugunden çift kkişilik battaniyeyi orda çiğniyorum
Tek kislikleri makinada yikiyorum...
Eşlerinizin soyadına nasıl alıştınız?
Halen daha çift soyisim-tek soyisim kararsızlığı yaşıyorum 2 gün sonra nikahım var ya
Ayy evet Haklisin kuzum...özellikle karin ağır geliyor bazen...bi oturuyorum yayila yayila ohhhh diyorum yani:))
Seninki de düşükse iç kuzum hep, bende çok severim ayrani gerçekten misss hem bebeğe de faydalı :)
Evet bende yemek yerken basen öyle diyoeum kocise valla kızdan mideme yer kalmadı diyorum :)))
Mayısa kaldı di mi.. ah yaa keşke gorusebilsek bi görsem yeter Hehe :)
Araba olunca yorulmazsin bence yani yorulursan arabada dinlenme imkanin var ama çok sicaklamadan gelirseniz daha iyi olur tabii, edirne çok bunaltıcı olur hava sicakken:)
Eşlerinizin soyadına nasıl alıştınız?
Ayy ne demek canım sizler geleceksiniz, ben misafirperver olmyacağım hayatta görülmüş şey değil.. dee nerdeeee o günler :)
Valla dün siz söyledikten sonra eve gittim temizliğe bi giriştik hiç o konuyu eşime söylemeye vaktim kalmadı, belim tutuldu iyice uzattım ayaklarımı dinlendim bari amaaan boşver dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?