- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Yok canım henüz belli olmadı, bir turlu acmiyor bacaklarını çok gamsız:)) bizi meraktan catlatiyor
Vay miniğe bak sen :) ee 2li 3lu testlerde belli olur kromozom sayisindan aslinda cnm
Bu arada evinize yerlesmissiniz hayirli olsun saglikla mutlulukla oturun insaAllah
oo menu harıka :)
bır kac ayvadan yapıyordu annem :) oo ıyı canım oda gelır yakın zamanda ınsallah :)
Gunaydın kızlarr :) ben artık daha erken kalkıyorum esım erken gıdıyo ıse bugun 06:10 da ayaktaydım![]()
Canim instada hani bi fotona yorum yapmistim ya ben de ondan yapmak istiyorum fotoda harika gorunuyodu valla tarifini verebilir misin hani hic yemek yapmasini bilmiyodum ya ben yeni yeni ogreniyodum ya her turlu yemegi bilmiyorum daha
Yok yapmıyoruz kuzum vakit kalmıyor uyanınca hemen yiyemiyor eşim bende poğaça, börek, sandvinç, tost şeklinde muhakkak birşeyler hazırlıyorum ben almasam da eşime veriyorum götürüyor iş yerinde yiyor
Yapıyorum canım genelde dengeli beslenmeye çalışıyorum sebze varsa 2 gün ara veriyorum ya da tavuk etli birşeyler ya da baklagillerden falan herşeyden lezzet alalım vitamin alalım diyeBazen tabi misafirliğe gidebiliyoruz dışarı çıkabiliyoruz aksasa da muhakkak listeye uymaya çalışıyorum
Atarım tabi canım öyle abartı adı olduğuna bakma çok basit Ramazan ayından pidem var dolapta onu küçük küpler halinde doğrayıp tavada ısıtacağım hafif kızaracak yağsız şekilde sonra üzerine domatesli biberli sos hazırlıyorum önce pideleri eritilmiş tereyağla hafif yağlıyorum üzerine domates sosunu döküyorum bu sayede yumuşamış oluyor pideler sosun üzerine bim deki hazır köfte var onu koyuyorum kesilmiş şekilde üzerine yine yoğurt ve tereyağ
![]()
Valla super :) ben de yapacam bu yemekten :) su tarifini bi yerlere kaydedeyim
Kızlar tutku nerede çok merak ettim![]()
Aynen ya