- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
- 248
Canım senin için kötü bir durum olmuş ama artık bundan sonra ona göre hareket edersin sende... Hatta daha iyi bile olmuş çağırmazsın sende bundan sonra. Acaba aranızdaki samimiyete mi güvenerek böyle birşey yapıyor bende bilemedim ki... peynirleri de annene ver istersen:)))Kizlar nasil sinirliyim nasil sinirli anlatamam size..
Bi akrabamiz var yakiniz !! Dugunden once cok kelek yapti bana neyse dedim kusluk yapmayim..
Uzun zamandir sana gelicez diyip duruyolar simdi memleketten teyzeside gelmis bende davet ettim.. Annemle beraberlerdi dun konusmuslar once gelemeyiz demisler babam yarin eve gelicek sonra vazgecmisler tamam geliyoruz ! Aradilar beni gelicez dediler onlar icin haliyle ayrica alisveris vs yaptim.. Birde daha once defalarca grlicez diyip habersizce gelmemislikleri cok ama annem hep rahmetli baabaannesi gondermiyo yoksa suclari yok derdi. Ben aksamdan ufak ufak hazirliklar yapmaya basladim tabi 8 kisi olucaz diye. Hic aklimda yokken tatliyida yaptim annemde islakn kek yapmis bi guzel..gece 1 de annemi aramislar annem aramamis beni simdi uyanirsa sinirden uyumaz bi daha diye dogru uyumazdim.banada gece 1 de su mesaji atmis ayni zamanda arkadasim olan kisilik ! "MutluBulut biz yarin gelemiyoruz babam az önce geldi evdeymis yarin" bu kadar bir kusura bakma vs bile yok.. Gerizekalii.. Cevap yazsam mi yazmasam mi dedim sonra hic boyle yazmam.bende anlar belki tabi belki kafasi basar diye "tmm" yazdim. Ama sinirim gecmedi tabi..esimde fazla onemsiyosunuz siz onlari bi daha buyur etmezsin diyo.dogru hakli zaten bi daha gelmesinler kapimiz onlara kapali kesin sana gelicez derler yakin zamanlarda sadece musait degilim dicem. Ama sizce normalde yazdiginda ne yapayim surekli.konusuyoduk sonucta bundan sonra adam yerine koyasim, saygi duyasim yok.. Peynirlerin sularini dokup tabaklara koydufuma yansam su anda olur mu mesela yiyemeyiz hemen bozulurlar mesela..ayyy saydirasim var![]()