2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Amin tatlim,Rabbim hanemizden huzuru eksik etmesin sende yeni evlisin sanirim alistinmi evlilige
Amin inşallah canım:nazar::KK60:Evet alıştım çok şükür arada aile özlemi oluyor duygulanıyorum falan ama evliliği herkese öneriyorum şükürler olsun ki sevdiğinle evlenmek çok güzel:nazar::KK68:
Su anda da evde temizlik partisi var annem yardimcisini getirdi bi de iki kucuk cocugu var cok mutluyum cok:rolleyes:

Baba evinde evde temizlik oldugu gun evden cikardim bitene kadar gelmezdim kendi evin olunca kacamiyorum:rolleyes:

İş başa düşünce kaçacak delik yok ne yapacaksın:KK70:

Amin inşallah canım:nazar::KK60:Evet alıştım çok şükür arada aile özlemi oluyor duygulanıyorum falan ama evliliği herkese öneriyorum şükürler olsun ki sevdiğinle evlenmek çok güzel:nazar::KK68:

aile ozlemi baska zaten Ben evleneli 1yili gecti AMA hala cok ozluyorum baba evini ayni sehirde olmamizza ragmen AMA yinede RAbbim yokluklarini gostermesin onlari basimizdan eksik etmesin

İş başa düşünce kaçacak delik yok ne yapacaksın:KK70:

E erz24 Amin canım inşallah Rabbim yokluklarını göstermesin bir şekilde alışılıyor görülüyor en azından yakınız çok şükür:KK68:

Ahh canım yeter bu kadar kendini hırpaladığın hala sinirin geçmemiş anlaşılan.. sakin ol geldi geçti işte boşver sinir yapıp da daha fazla onlar için üzme kendini
Komsum cagirdi ona gityimdr unuttum kuzum :))

Gördüğün bir yandan iyi olmuş tabi kuzum yüzlerini:63:Yapmıycam evet:KK54:Börek sıcakta olmaz sabahtan yapıcam soğur öğlen uğraşamam diye poğaça yapayım dedim basit olmamış dimio_O

Maşallah bizim haftada 2 makine çalışıyor beyazlar renkliler olarak çok olmasa da muhakkak yıkanması gerekiyor yaz çünkü insan hemen terliyor sepette de kokuyor:KK51:
Yok canim.pogaca cok guzel olur :)) menu cok guzrl olmus zaten :) biz mi tuhafiz anne evinde de durum ayniydi bizim haftada bir bile az geliyo bizim renklilere :))

Oho sen daha uykuyu unut canim:KK48:
Ama uyumayıncaa da vakit gecmiyor dunya duruyor sanki

Sagol cnm benim Allah razi olsun yarin ya da pazartesi gidecrgim doktora kontrole cnn patoloji sonucunu bekliyoruz

Canim cumartesi ya da pazartesi doktora gidecegim

Ayda 1 camasir cok mu tuhaf oldu pasakli gibi mi gorunduk :KK48:

Ben biriktiriyorum epey kiyafetimiz camasirimiz var bitmiyo giy giy 1 ay sonra topluca beyazlar renkliler siyahlar havlular carsaflar derken bir camasir yikama partisi duzenliyorum evde :KK48:

Aksamlari da pek ısık yakmıyoruz esim karanlıkta oturmayı seviyoro_O

Anlamadim gitti fatura niye bu kadar geliyor:KK51:

Gercekten sinir bozucu:KK14:
Bir daha gelecegiz dediklerinde musait degilim de bence:63:

Cumartesi ya da pazartesi doktora gidiyorum canim camasirla ilgili de yukari mutlubulut a yazdigim aciklamayi okuyabilirsin:KK48:
Kuzum biz mi.cok cikariyoruz acaba dedim 4-5 gune sepet full oluyo bizim yaz kis farketmiyo :)) haftada en az 2-3 calisiyo makine ama olsun detarjan ve sudan kar buda :)
Evet yaa oyle yapicam gelmesinler :(

Yok canim.pogaca cok guzel olur :)) menu cok guzrl olmus zaten :) biz mi tuhafiz anne evinde de durum ayniydi bizim haftada bir bile az geliyo bizim renklilere :))

Sende menüyü beğendiysen içim rahat artık yapmaya başlarım bir kaç saate nasipse:KK68:Çok çamaşır çıkartmıyoruz ama çıkıyor ister istemez 2 haftada bir nevresim pikede değiştiriyorum bazen haftada :KK53:

Sende menüyü beğendiysen içim rahat artık yapmaya başlarım bir kaç saate nasipse:KK68:Çok çamaşır çıkartmıyoruz ama çıkıyor ister istemez 2 haftada bir nevresim pikede değiştiriyorum bazen haftada :KK53:

Oo maraton basliyo :)) bende bazen haftada bazen iki haftada senin gibi :)) zaten temiz nevresimde uyumak gibisi yokk

Komsum cagirdi ona gityimdr unuttum kuzum :))

Kuzum biz mi.cok cikariyoruz acaba dedim 4-5 gune sepet full oluyo bizim yaz kis farketmiyo :)) haftada en az 2-3 calisiyo makine ama olsun detarjan ve sudan kar buda :)
Evet yaa oyle yapicam gelmesinler :KK43:

Eşim evde calısıyor home office oyle ev kiyafetleriyle takıldıgından bizde cok camasır cıkmıyor herhalde :)

Bir de cidden işe yarıyor herhalde eşimi bebekken tuza basmışlar ter kokmuyor kıyafetleri ter olmuyor :)

4-5 günde bir camasırım full dolsa isyan ederim herhalde ya zor degil mi yıka as kurut ütüle yerlestir oy oy :)

Eşim evde calısıyor home office oyle ev kiyafetleriyle takıldıgından bizde cok camasır cıkmıyor herhalde :)

Bir de cidden işe yarıyor herhalde eşimi bebekken tuza basmışlar ter kokmuyor kıyafetleri ter olmuyor :)

4-5 günde bir camasırım full dolsa isyan ederim herhalde ya zor degil mi yıka as kurut ütüle yerlestir oy oy :)
tuza mı basmışlarr nasıll yanii:KK48:

Aaa o tuz olayino duymustum :)) ama bende mesela oyle pek terlemem evdeyim ama ne kadar olsa degistirmek istiyor insan ne bileyim en azindan ben oyleyim :))
Ne yalan soyliyim ilk defa aksini senden duydum canim :) ee tabi o yuzden isyanlardayiz :D ama mecbur napalim olsun :)) ben neki hele cocugu olanlar hergun makine calisitiyorlar yinr biz iyiyiz :D

Felaket yoruldum kuzum bir tek kurabiyem kaldı evde yumurta bitti gece alamadım sabahtan da işe gelmek zorundaydım 1 de koştur koştur gidip yapacağım artık :110:Bende meraklardayım ya :KK51:
olmadı ıptal edersın kuzum gercı kurabıye cabuk pıser. ınsallah ıyıdırde

Aaa o tuz olayino duymustum :)) ama bende mesela oyle pek terlemem evdeyim ama ne kadar olsa degistirmek istiyor insan ne bileyim en azindan ben oyleyim :))
Ne yalan soyliyim ilk defa aksini senden duydum canim :) ee tabi o yuzden isyanlardayiz :KK70: ama mecbur napalim olsun :)) ben neki hele cocugu olanlar hergun makine calisitiyorlar yinr biz iyiyiz :KK70:

Biz pasaklıyız herhalde ya bilemedim :D

yok yok dgılsınız :KK70: ama zamanla sende degıstırırsın gıbı gelıyo bunu :KK70:

Evimde is yapmayi cok seviyorum bel fitigim olmasa ah her gun supurur silerim camasir da sık sık olsa zor gelmezdi ama iste :)

Ilk baslarda 3 cesit yemek yapabiliyordum simdi 1 cesitte yine yuruyemeyecek hale geliyorum herhalde fitik ameliyati olacagim bu gidisle :)

Senin saglik durumlarin nasil oldu cnm bi ara epey koptum kacirdigim bir sey var mi

Evimde is yapmayi cok seviyorum bel fitigim olmasa ah her gun supurur silerim camasir da sık sık olsa zor gelmezdi ama iste :)

Ilk baslarda 3 cesit yemek yapabiliyordum simdi 1 cesitte yine yuruyemeyecek hale geliyorum herhalde fitik ameliyati olacagim bu gidisle :)

Senin saglik durumlarin nasil oldu cnm bi ara epey koptum kacirdigim bir sey var mi

kotudur tabı canım ya ınsallah amelıyat gerektırmez ama..
o vakıt senın vıleda kullanman sart.. egılıpte sılemezsınde
ev sureklı bakım ıstıyor hıc bıtmıyor ıs gunluk olarak kısa kısa zaman ayırdın mı daha ıyı oluyor
toparlanırsın ınsallah canım bu aralar morelınde bozuktu tabı..
kuzum morluklar hala cıkıyo ama bır sebepte yoktu ortada :(
kadın hastalıklarına gıttıgımde ıntıhap dedı fıtıl verdı cıdden sıkayetler gıttı bakalım adetıde bu ay gorucez. Adetın 3. gunu gel bısey cekıcez dedı ama heyecandan anlamadım ben neyse o gun derım artık :(
diş tedavimde bitti şükürler olsun ıyı kı gıtmısım 4 dolgu yapıldı, birde dişlerim sureklı kanıyodu hele sabah kalktıgımda demıstım ya agzımdan kan gelıyodu sebebi diş taşıymıs temizlendi 2 gündür kanamıyo :) bu arada baya doktor doktor gezdım resmen ramazandan beri
yaa tutkuyu cıdden merak edıyorum ıg falanda yok ya ondan haberın yok dımı tutkku tutkku

Ara gideri yılda bi öduyorsun canim

Ayda bir camasir yikamak mi haftada bile kac defa calisiyo makine cok sasirdim buna bak simdi bu sicakta kokmuyo mu ? Yada ben yanlis anladim. Tv de acmiyomusunuz zaten ama sey mi yapiyonuz odalarin isiklari acik mi kaliyo ? Ben mesela eger esim tv izlemiyosa isigi kapatiyorum salondaki karalik oturmayi hem daha bile cok seviyorum.ama dedigim gibi dogal olarak makine cok calisiyo ona bisey yapamam, bulasik.makineside calisiyo zaten

Ooo hosgeldin canimm gece uykularin ne alemde uyuyabiliyomusun

Canim doktora gittin mi? Bu konuda bir bilgiye sahip degilim ama uzuntuden vs olur mu acaba..annemde benden once ve benden sonra dusuk yapmis ama bak 2 kardesiz simdi
Yok canim malesef :/ yine sabahlamaya devam.bizim ev acaip sıcak en üst kat olduğundan pencere acsan da fayda etmiyor.dün iki pencereyi de açtım sonuna kdr, ayrıca vantilatör çalıştırdım. Yine bile sabah beşi gördüm yine.bir de carpilmisim, ses gitti :)) bir de eller ayaklar fena bu ara iyiye gerildi. Uyusuyo kasiniyo. Ne dert yandim he :) ana ışte durum vaziyet bu, hamileligin son zamanı yaza denk gelmeneliymis :))) ama nasip iste

Merhaba canım gecenin o saatinde yazdığına göre pek uyku tutmadı seni :)))
Ayyy çok az kaldı yaaa meleğine kavuşmana sağlıcakla İnşAllah..
Aynen canim malesef uykusuz gecelere erken başladık biz :))
Cok şükür cnm az kaldı evet.geçen aksam sanki adet ağrısı gibi bi ağrı oldu uyuyunca geçti.bu sabah uyandığımda da bir kasılma oldu karnımin alt kisminda.dedim ne bu böyle, basliyo mu acaba ama bir kez oldu :))) ama gün yaklaşıyor yavaştan yalancı sancılar kendini gösteriyorbakalim.ama nerde ne zaman gerçek sancılar başlayacak meraktayim :)
Sizin cinsiyet belli olmamış halaaa

Oho sen daha uykuyu unut canim:KK48:
Ama uyumayıncaa da vakit gecmiyor dunya duruyor sanki

Sagol cnm benim Allah razi olsun yarin ya da pazartesi gidecrgim doktora kontrole cnn patoloji sonucunu bekliyoruz

Canim cumartesi ya da pazartesi doktora gidecegim

Ayda 1 camasir cok mu tuhaf oldu pasakli gibi mi gorunduk :KK48:

Ben biriktiriyorum epey kiyafetimiz camasirimiz var bitmiyo giy giy 1 ay sonra topluca beyazlar renkliler siyahlar havlular carsaflar derken bir camasir yikama partisi duzenliyorum evde :KK48:

Aksamlari da pek ısık yakmıyoruz esim karanlıkta oturmayı seviyoro_O

Anlamadim gitti fatura niye bu kadar geliyor:KK51:

Gercekten sinir bozucu:KK14:
Bir daha gelecegiz dediklerinde musait degilim de bence:63:

Cumartesi ya da pazartesi doktora gidiyorum canim camasirla ilgili de yukari mutlubulut a yazdigim aciklamayi okuyabilirsin:KK48:
:))) artik unutttum zaten de dedidigin gibi skntili bi halde gece gece bir uğraş da olmuyor, vakit hiç gecmiyo, eşimi fln da uyandırmak istemiyorum ise gidiyo sabah.ne bileyim bebis gelsin inşallah da en azindan onunla ugrasirimztn her türlu uykusuzlufa alsti bunyem

Back
X