- Konu Sahibi Tinkerbell_
-
Bende böyle bi başlık açtım ancak fiyat aralığınız nedir araştırıp gidip gördüğüm yerler hakkında fikir verebilirim
Aslinda tam olarak belirlenmis bir fiyat araligimiz yok su anda. Ama 500 kisilik bir dugun icin 30-40.000 TL gibi bir para verebiliriz diye dusunuyorum.
Haftasonu, aksam ve acik hava-kır dugunu olsun istiyorum ama degisebilir de.
Özellikle yakin zamanda dugun yapmis arkadaslarin bu konudaki tecrubelerini merak ediyorum. Merakla bekliyorum.[/QU
Akman rönesans var çayyolunda mükemmel bi yer herşey düşünülmüş senin fiyat aralığında orada mükemmel bi düğün yapabilirsin.. Birde ben ankara sarayı diye bi yer gördüm orasıda bahçesi falan olan harika bi yer oraya da gidip bak istersen.. Rüya gibi bi düğün yapabilirsin oralarda başka aklıma gelen mekan yok şimdilik..
:) aynen biz de öyle düşünüyoruz. Yemekli 300-350 kişi için 10-12 bin TL'ye mekanlar bulduk biz. Ocak ayı için bakıyoruz ama. Yemeksiz kokteyl tarzı düğünler de çok uygun olmuyor gibi geldi. Bazıları 8 bin TL dedi sırf kuru pasta için.Benimde düşüncem düğüne 10 binden fazla vermek istemiyorum yemekli düşünmüyorum oraya insanları doyurmaya çağırmıyoruz. Mutlulugumuza ortak olsunlar diye cagırıyoruz. Bakalım hayırlısı :)))
:) aynen biz de öyle düşünüyoruz. Yemekli 300-350 kişi için 10-12 bin TL'ye mekanlar bulduk biz. Ocak ayı için bakıyoruz ama. Yemeksiz kokteyl tarzı düğünler de çok uygun olmuyor gibi geldi. Bazıları 8 bin TL dedi sırf kuru pasta için.
Şahhane, Çırağan ve Ankara Konakları 350 kişi için 15-19 bin TL arasında fiyat verdiler, biz menüden kısmalar yaptığımız haliyle.Bu arada sizde bulduğunuz mekanları isimler ve fiyatlarıyla yazın belki bizşm içinde seçenller arasına girebilir..
Evet aynen öyle. Çırağan ve Mydonose ile görüşüyoruz. Pazarlık aşamasındayız. Rakamlar netleşince buradan haber veririm. Biraz daha uygun gibi buralar. Fakat bizim kişi sayımız az tabi :)Beğenmek kolay aslında işin içine fiyat girince herşey değişiyor
Evet aynen öyle. Çırağan ve Mydonose ile görüşüyoruz. Pazarlık aşamasındayız. Rakamlar netleşince buradan haber veririm. Biraz daha uygun gibi buralar. Fakat bizim kişi sayımız az tabi :)
Tarih konusunda ne düşünüyorsunuz? Bizimki Ocak ayında olacağı için biraz ölü sezona gelmesinin avantajı var. Pazarlık yapılabiliyor.
Mydonose maksimum 350 kişi olabiliyormuş ama, alt kata 300 üst kata 50 kişi sığdırabiliyorlarmış. Kına için çok uygun olabilir. Ben kınaya burayı düşünüyorum. 4 bin TL dediler ama düşürürüz bence. ordövr tabağı kuruyemişi vs ve orkestrası içinde. Yanlış hatırlamıyorsam. Onu da netleştirince yazarım.Bizim nisanda ama pazarlıkla bile hedeflediğimiz fiyatların üstüne çıkıyor..500 kişilik düşünüyoruz maydonose iyi görünüyor umarım fiyatları da iyidir haberlerini bekliyorum
Mydonose maksimum 350 kişi olabiliyormuş ama, alt kata 300 üst kata 50 kişi sığdırabiliyorlarmış. Kına için çok uygun olabilir. Ben kınaya burayı düşünüyorum. 4 bin TL dediler ama düşürürüz bence. ordövr tabağı kuruyemişi vs ve orkestrası içinde. Yanlış hatırlamıyorsam. Onu da netleştirince yazarım.
bizde 10-15 bin tl arası istiyoruz yemeksiz olacak. nerelerde buldn acaba paylaşabilir misin =):) aynen biz de öyle düşünüyoruz. Yemekli 300-350 kişi için 10-12 bin TL'ye mekanlar bulduk biz. Ocak ayı için bakıyoruz ama. Yemeksiz kokteyl tarzı düğünler de çok uygun olmuyor gibi geldi. Bazıları 8 bin TL dedi sırf kuru pasta için.
Bende 2016 yılında evlenicem bakmaya başladım 1 yerden cevap geldi şuanda. sen nerelerde düşünüyorsun. bende burdan baktığım yerler hakkında hakkında bilgi vericem yarın bir arayım bazı yerleri gerçekten çok zormuş ama =( kolay gelsinKizlar meraba ben de 2016 gelini olucam insallah. Mekan bakmaya yeni baslandim ancak anlamadigim birsey var , yemekli dugunde kisi basi fiyat veriliyor ama kokteyl de toplam fiyat mi veriliyor yoksa kokteyl dede mi kisi basi fiyatlar??
Ben de birkac yer cikardim tek tek gorusucem sizi de bilgilendiririm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?