O zaman ilk hikaye benden olsun..bu yola ağustos annesi olarak ciktim temmuz annesi oldum ama gönlüm hep agustos annesi olmaktan yanaa.gelelim hikayeme benim zaten bi kac gun önceden sancilarim ara ara yokluyodu esim sehirdisina cikicakti o gelmeden olsun istemiyodum onun yanimda oldugunu bilmek güc werecekti cünkü oda cok istiyodu yanimda olmayi neyse beni kv.deme birakip sehir dısına gitti iki gun boyunca sancilandim gittik hastaneye 2 cm acilmam varmis ewe yolladilar..o günün aksami basladi sancim odada öglen saat 1 e kadar odada taktim kulakligi yürüdüm uyuyamadim sancidan saat 1 de artik dayanamDim kv deye gidelim hastaneye dedim gittik.5 cm aciklik var dediler yatis verdiler.saat 6 ya kadar sanci cektim hast.odasinda bu arada esime de soyledim gel dedim tmm dedi.saat 6 oldugunda artik dayanamadim aciklik kontrolunde 8 cm oldugunu soylediler ve dogumhaneye gittik ordaki ebeler catimin cok dar oldugunu normal dogum yapamayacagimi soyleyip dr.aradilar sezeryan islemleri icin gelmesini soylediler.dr.geldi ben sezeryan istemedigimi soyledim oda muayene edip oyle karar verecegini soyledi muayene etti v

e hemsirelere sezeryan hazirliklarina baslayin dedi bu sirada benim yapamayacagimi göstermek icin bi defa ıkın dedi sezeryan olmamak icin oyle bi ikindim ki dr.hemsirelere dedi "ooo bu isi bitirmis hadi dogurtuyoruz" dedi vee ikinci ikinmamda aşkımın kızımın sesini duydum..o an cok rahatladim ama dikis kismi acılıydı cünkü iki defa igne vurdular yine de uyusmadi..bittikten sonra bebegim kucagimda ben tekerlekli sandalyede ciktik.cikarken cok üzgündüm esim göremeyecek diye ama disari ciktigimda esim kapida bekliyodu sancilandigimi duyunca ilk arabaya binip gelmis sarildi bana kızımız cok guzel askim cok tesekkür ederim dedi ikimizde agladik biraz aciliydi ama 08.07.2014 saat 19:45 hayatimin en mutlu günü oldu.kızım BUSE'm 37+4 de 2700 gr 50 cm olarak dünyami aydinlatti.suan 15 günlük olduk minik kuzumlaa isteyen ve bekleyen herkese Rabbim bu mucizeyi nasip etsin..ins.