Merhaba eylülcüm yenimi actın tatlım bu topiği
yeni açtım canım ,varmıydı yoksa daha önce baktım ama göremedim .:26:
Görmedim bende daha önce hayırlı ugurlu olsun yeni topiğimiz inşallah güzel paylaşımlar yaparız şans ve uğur getirsin hepimize saglıkla kavuşalım miniklerimize
sağol tatkım hep beraber inşallahcanımm hayırlı olsun topiğin,rabbim güzel paylaşımlar yapmayı nasip etsin inş..d
ben bi göreyim bebeği onun şerefine alıcam ,bir parçada olsun alıp koyucam kenarahayırlı olsun cnm topiğin zamanla paylaşırız inşallah şimdiden birçok şey alasım var ama dizginliyorum kendimi
ayy ne güzel şeyler olucak bu topikte kim bilir küçük küçük eşyalar benim ikinci kız olursa pek bişi almam heralde,
ilki kız olduğundan erkek olursa bişeyler alırım galiba gerçi bana çok hediye geliyor anane teyze hala dan filan ilkindede bir iki parça bişey almıştım .bizim burda ilk çocuğa beşik gelir hala annemin aldıklarını giyior ben bişi almıyorum
ben kendimi almamak için zor tutuyorum :) ama ananesi benden gizli dolu şeyler almış geçen gün gösterdi.ben almaya başlarım yakında :) kısmeti bol olsun bebişimin.annesi onun için çalışıyor artıkkkkkk
hayırlı olsun topiğimiz eylülüm
benim için çok faydalı olacak burası,
çünkü ilk bebiş ve eksik bişey kalsın istemiyorum
Eki Görüntüle 909767
ciciler almaya başlamak istiyorum ama ne zaman Eki Görüntüle 910188
emin ol en eğlenceli bölüm bu oluyor ,neler almışız neler almalıyız ,hep birbirimize danışırız ,ayına göre neler gerekli ,ay doğum çantamızın resmini bile koymuştuk mehtap ya,umarım yavrularımız bizlere bu günleri gösterir..
Mrb arkadaşlar bu benim 2. gebeliğim.Kızımda herşeyi almıştım kıyafet harici çoğu şeyi kırmızı veya yeşil sarı olarak almıştım ikincide de kullanabileyim diye.İlk bebeği olacaklara öncelikli önerim örneğin banyo kovaları vs ana kucağı gb şeyler ilk bebekte hemen eskimiyor o yüzden ortak renk alın ikinciyede kullanırsınız:)
Mrb arkadaşlar bu benim 2. gebeliğim.Kızımda herşeyi almıştım kıyafet harici çoğu şeyi kırmızı veya yeşil sarı olarak almıştım ikincide de kullanabileyim diye.İlk bebeği olacaklara öncelikli önerim örneğin banyo kovaları vs ana kucağı gb şeyler ilk bebekte hemen eskimiyor o yüzden ortak renk alın ikinciyede kullanırsınız:)
ben ancak internetten alabilcem
ama dokunarak almak istiyorum cicileriniEki Görüntüle 911603
yatağını babannesi alacakmış,heveslenmiş...
bari nasıl bişey aldırayım onu söylersiniz artıkın
benimde banyo küveti pembe nolcak erkek olsada kullanırım çocuk ne anlıycak yha .yürüteci babam almıştı o yeşil sonrakilerde kullansın diye öyle renk almış.
heves ediyorsan oda yaparsın balım ,ama dersenki ohhoo odaya çok var daha ( ben 3 yaşında yaptım ) o zaman park yatak en ideali ,şimdi beni kesselerde ben park yatak alıcam ..kayınvalidem pek hevesliydi oda alıcam torunuma diye ,güç bela vazgeçirip bi beşikle bi şifonyer aldırmıştım ..
çünkü ben kızımın büyüdükçe isteklerine göre ve kendi zevkime göre odasını dekore etmek istiyordum ,öylede yaptım şu an ..
bizim herşeyimiz pembeolsun napalım allah allah küvetide çocuğa giydirmicez ya dediğin gibi ne anlar o ..
bizim bir yürüteçle 5 .çocuk büyüdü ,benimki, ablamınkiler, kuzenlerinki ,en son yürüteç kimde kaldı bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?