Ne guzel masallah cnm ben daha keseyı gormeyı bekliyorum :)Merhaba 24 eylulde transferim gerceklesti.Bayramin son gunu ogrendim hamile oldugumu☺gecen carsambada bebegim kesesini gordum.Simdi de heyecanla kalp atisini duyacagimiz ani bekliyorum
Ne zaman goreceksin keseyi.cok guzel bir duygu.Allahim herkese nasip etsin.Insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder AllahimNe guzel masallah cnm ben daha keseyı gormeyı bekliyorum :)
Ne zaman goreceksin keseyi.cok guzel bir duygu.Allahim herkese nasip etsin.Insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder Allahim
slm kızlar ben yeni üyeyim
ekim ayında 3 tüp bebek denememi yaptım haccettepe hastanesinde kan testi için bekliyorum çok heyecanlıyım
Cnm bekle 12. Gun yaptır belkı gec tutunmustur gec belli olabılıyo bılemeyız hayır vardır muhakkak olmasada cok uzulme Rabbim daha iyisini verecektır muhakkakkızlar hastaneyi aradım testi yaptıra bilirsin dediler 9. günümde testi yaptırtım sonuç negatif çıktı ama kanamam başlamadı herhangi bi arımda yok testi erkenmi yaptırdım acaba
çıkan talhlil değerini yzabilirmisinbüğün tekrar 2ci testimi yaptırdım bakalım ne olacak sonucum saat 3 te belli olacak hiç umudum yok ama genede bi umut işte ilk testimde 0 çıktı bunda ne çıkacak bakalım .tşk hayatt tesellin için hayırlısı artık .
Merhaba 24 eylulde transferim gerceklesti.Bayramin son gunu ogrendim hamile oldugumu☺gecen carsambada bebegim kesesini gordum.Simdi de heyecanla kalp atisini duyacagimiz ani bekliyorum
büğün tekrar 2ci testimi yaptırdım bakalım ne olacak sonucum saat 3 te belli olacak hiç umudum yok ama genede bi umut işte ilk testimde 0 çıktı bunda ne çıkacak bakalım .tşk hayatt tesellin için hayırlısı artık .
inş canım yaaa inan çok üzgünüm kendimi işe bile veremiyorum.akşam eşime nasıl söyleyecegim onu bile bilemiyorum dört gözle bekliyo test sonucumu allahım bizede bi evlat nasip eder inş.seni çok iyi anlıyorum bende çk üzülmüştüm allah bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah
inş canım yaaa inan çok üzgünüm kendimi işe bile veremiyorum.akşam eşime nasıl söyleyecegim onu bile bilemiyorum dört gözle bekliyo test sonucumu allahım bizede bi evlat nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?