2014 agustos eylül ekim aylarında tup bebek yontemi ile hamile kalanlar

Merhaba 24 eylulde transferim gerceklesti.Bayramin son gunu ogrendim hamile oldugumu☺gecen carsambada bebegim kesesini gordum.Simdi de heyecanla kalp atisini duyacagimiz ani bekliyorum
Ne guzel masallah cnm ben daha keseyı gormeyı bekliyorum :)

ben de doğumgünümde öğrendim hamile olduğumu, değerim çok yüksek çıkmasa da, keseyi henüz görmesem de bebeğim benimle hissediyorum :):) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

canım ben Adıyamanda yaşıyorum ve en yakın Şanlıurfa OSM hastanesi olduğu için burada yaptırmayı tercih ettim, ilk denememdi...

Bu hafta Gıdıcez ama gozukmez sanırım cnm bılıyorumkı daha kınusmadık onu dr la cnm senın sonucun ne oldu merak ettım insallah hayırlı haberlerle gelirsin :)
Ne zaman goreceksin keseyi.cok guzel bir duygu.Allahim herkese nasip etsin.Insallah bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder Allahim

slm kızlar ben yeni üyeyim
ekim ayında 3 tüp bebek denememi yaptım haccettepe hastanesinde kan testi için bekliyorum çok heyecanlıyım

kızlar hastaneyi aradım testi yaptıra bilirsin dediler 9. günümde testi yaptırtım sonuç negatif çıktı ama kanamam başlamadı herhangi bi arımda yok testi erkenmi yaptırdım acaba

kızlar hastaneyi aradım testi yaptıra bilirsin dediler 9. günümde testi yaptırtım sonuç negatif çıktı ama kanamam başlamadı herhangi bi arımda yok testi erkenmi yaptırdım acaba
Cnm bekle 12. Gun yaptır belkı gec tutunmustur gec belli olabılıyo bılemeyız hayır vardır muhakkak olmasada cok uzulme Rabbim daha iyisini verecektır muhakkak

büğün tekrar 2ci testimi yaptırdım bakalım ne olacak sonucum saat 3 te belli olacak hiç umudum yok ama genede bi umut işte ilk testimde 0 çıktı bunda ne çıkacak bakalım .tşk hayatt tesellin için hayırlısı artık .

çıkan talhlil değerini yzabilirmisin

Merhaba 24 eylulde transferim gerceklesti.Bayramin son gunu ogrendim hamile oldugumu☺gecen carsambada bebegim kesesini gordum.Simdi de heyecanla kalp atisini duyacagimiz ani bekliyorum

merhaba allah tamamına

slm bende geçen mart ayında ilk denememi fertijinde yaptırdım 3 tane transfer yapıldı sonuç negatifti kasım ayında ikici deneme yapılacak fakat ben çok sitresliyim iki hastane arasındada kararsız kaldım fertijin yada florange nightingale arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi fertijinde pek alakasından memnun kalmadım

büğün tam 11.ci gün oldu transfer gerçekleşeli çıkan tahlil sonucum :0.88 yükselme şansı yok sanırım .kanamamda olmadı herşey gayet yolunda ağrımda yok.

seni çok iyi anlıyorum bende çk üzülmüştüm allah bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah
inş canım yaaa inan çok üzgünüm kendimi işe bile veremiyorum.akşam eşime nasıl söyleyecegim onu bile bilemiyorum dört gözle bekliyo test sonucumu allahım bizede bi evlat nasip eder inş.

Üzuldum cnm onun acısını bende yasadım bılırım ne kadar teselli etsekte boa bılıyorum ama uzulme sen yıpratma kendını tez zamanda Rabbim kucagını doldursun insallah

inş canım yaaa inan çok üzgünüm kendimi işe bile veremiyorum.akşam eşime nasıl söyleyecegim onu bile bilemiyorum dört gözle bekliyo test sonucumu allahım bizede bi evlat nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…