talha cok guzel bi isim. ama ilk "a"yi inceltmeden soyleyenler; tâlha diyemeyenler oluyo
her zaman icin hz omerin yeri farkli benim icin. onun disinda; ahmed, hamza, ubeyde, muaz, huseyin, hasan, said, huzeyfe, imran, furkan, bera, harun, yahya, isa da sevdigim begendigim isimler.
yanliz sahabe isimleri kuranda gecmiyor
anlami guzel bi isim takacaginiza eminim, ismiyle yasasin..
Benim de oğluşum olursa eğer Mert koyacağız ☺️ bu Cumartesi belli olacak Inşallah ,,
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazını yeni görüyorumm cınsıyet ney :) mertmi gelıyo
Doktor erkeğe benziyor demişti ama yanıldı kızım olacak ☺️☺️ isim de ben eda eşim Betül istiyor bakalım artık doğuma kadar değiştirmezsek kısmet artık☺️
hadi hayırlısı olsun canım :)))) bend kızım olaydı erva koyucakdım ama yınede ıkıncı cocugum kız olursa o zamana kdr degısmezsee erve koyarımm cimcimen hayırlı olsun :) ka. haftalık oldun
Teşekkür ederim canım ☺️ hı Erva da güzel isimmiş☺️ 2, kız olur belki hayırlısı ne ise o olsun ..benim şuan 18. Haftam bitti ☺️bakalım cumartesi doktora gideceğiz cimcimemi göreceğim sabırsızlıkla bekliyorum valla ☺️
senın yakınmışş benım daha haftaya perşembee :) ayda 1 gidiyorummm
Senin kaç haftalık canım?
22+5 iz bugun :))) şeker yüklemem var 22 mayısda bende onu beklıyorum işde 2. doz aşıyı olucamm 21 mayısda da :)
Aramızda 4 hafta var☺️☺️bebiş Eylül de gelecek he☺️☺️ bende haftaya tetenoz aşısı olacağım ..Allah hayırlısı ile ikimizinde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin CNm 🙏
amiinn canım inşallhhh :))) tetenoz aşısı herkesde aynı etki yaparmı bılmıyorum ama ben mesela ılk dozu pazartesi öglen gibi olmuştum çarşamba akşamına ancak geçmişti agrısı :))
Yaaa😔 herkes de farklı anladığım kadarı ile çünkü yorumları okudum bazıları senin gibi olmuş bazıların da ağrı hiç olmamış ..bakalım bende nasıl olacak ☺️☺️
inşallah olmazz çünkü kolumun üstüne yatamadım :)
İnşallah😔iğneyi de hiç sevmiyorum ama onun için katlanacağım..onun için nelere katlanmadım ki..
haklısın herşeye degerler :) yeterki saglıklı gelsinlerr
haklısın herşeye degerler :) yeterki saglıklı gelsinlerr
ben hiç erkek ismi düşünemiyorum gelirse kujum bide iyi ki açmışsın topik takip edeyim seni :)
et canım bnde dusunemıyodum hatta cınsıyetı bellı olmadan önce daha kolay dıye kız ısımlerıne bakıyodum :))))
Enes
yusuf
yasir
isimleri hoşuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?