Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kafam çoook karıştı, hangi marka araba alsak? Baston puset mi alsak, travel system mı? Siz hangisini aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Burdan birbirimize fikir vereliiimmm.
Kafam çoook karıştı, hangi marka araba alsak? Baston puset mi alsak, travel system mı? Siz hangisini aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz? Burdan birbirimize fikir vereliiimmm.
Canim ben baby2go nun bastona cok yakin 6kilo kapaninca az yer kaplayancift yonlu bi arabasini aldim.once hep travel baktik ama saticilar dahil hickinse tavsiye etmiyo.hantal diye.
o kadar farklı görüşler ve o kadar çok çeşit var ki. daha bugün çalıştığım okuldan bi arkadaşım travel tavsiye etti, hergün birileri başka bi şey diyo, anlamadım ben bu işi :)
selam kızlar biz İnglesina markasının Trilogy modelinden aldık biraz pahalı maalesef ama hem kullanımı hem hafifliği kesinlikle tercih etmemize neden oldu. umarım yardımcı olmuşumdur.
arabamız ve pusetimiz ayrı ayrı aldık puset kahverengi olanı aldık araba tercih ederken arabanın bagajında çok yer kaplamaması ve hafif olması sebebiyle seçtik
Arkadaşlar bizde oto koltugu olarak maxi cosi citi sps aldik. Araba olarak ise maxi cosi mura 4 aldik.memnun kalacagima eminim katlandigi zaman bagajda cok yer kaplamiyor ve oturagi cok konforluya benziyor. Ama ama kucagi almadik gerek gormuyorum.en fazla alti ay kullaniliyormus. Kis bebegi olduğu icin cok fazla disari cikacagimizi düşünmüyorum. Ilk alti ay oto koltugumuz ile idare edecegiz.cunku oto koltugumuz adaptör ile arabanin kendisine de monte edilebiliyor
ben tasimasi yonunden baston aldim chicco liteway modeli ana kucagi ile beraber. ilk zamanlar zaten ana kucagi cok kullaniliyor sonrasinda pek cok anneden duydugum bebekler agirlastikca hantal arabalari kullanmak zorlasiyo. bizim arabamiz yok. otobusle filan en hafif olani almak durumunda kaldim.