2014 Aralık anneleri - bebekleri listesi

meht_up

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
442
461
108
Bursa
Kızlar bebeklerimiz doğmaya başladı, ana topiğimizde çok şey konuşulduğu için arada kaynar, burda listesini tutalım derim. Şu bilgileri içerebilir mesela.

Anne:
Bebeğin İsmi:
Doğduğu hafta:
Kilo:
Boy:
Doğum şekli:

hayırlı olsun da bacım.... bunun benzeri bişey yine açmıştı bizim bacılardan biri????

öyle mi? görmedim ben, fark etmez o zaman, ha orası ha burası, önemli olan hbrdar olmamız bebiklerden :)

ilk bebeğimizi de yazayım hemen :)

Anne: M memurnur
Bebeğin ismi: Kerem
Doğduğu hafta: 34
Kilo: 1600
Boy:
Doğum şekli: Epidural sezeryan

Anneyi de bebeği de tebrik ediyorum :nazar::nazar::nazar:
hayırlı olsun topiğimizz çok iyi olmuş:KK68::KK68::KK24::KK24:
anammm ne zaman doğum yapmış arkadaş benim hiçç haberim yok hayırlı olsun Allah analı bablı sağlıkla büyütsün inşallah:nazar::nazar: ama neden erken doğum yapmış ki ?

hayırlı olsun topiğimizz çok iyi olmuş:KK68::KK68::KK24::KK24:
anammm ne zaman doğum yapmış arkadaş benim hiçç haberim yok hayırlı olsun Allah analı bablı sağlıkla büyütsün inşallah:nazar::nazar: ama neden erken doğum yapmış ki ?

bi ara doktor istirahat raporu vermişti ona, bebeği tersti ve rahim ağzı da 2.9 ölçülmüştü. sınır 3. onla bi ilgisi olabilir belki.

Anne: meht_up meht_up
Bebeğin İsmi:Mustafa Kaan
Doğduğu hafta: 37+0
Kilo: 3230
Boy: 49
Doğum şekli: Epidural Normal :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hey maşallahhh bacıma hemde normal doğurmuş darısı bizlereeee.... bıdığında maşallahı var boy da kilo da rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesin... daha 5 gün önce konuşuyorduk ne olduda doğurdun... evde çok mu yordun kendi ni... burdan doğuranalrı okudukça hiç doğuramayacağım hissine bürünüyorumm iyice;) senide mustafa kaanı da öpüyorum.. yerimize de kokla yavrunu.. maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar 10 gün sonraya bende doğuruyorum inşallah :) önümüzdeki haftadan sonraki hafta bebeğimiz bizimle inşallah :)

hu hu meht_up meht_up bacımmm nasılsınnn oğluşun nasıllll.. epidural normal konforlu geçti mi???

hey maşallahhh bacıma hemde normal doğurmuş darısı bizlereeee.... bıdığında maşallahı var boy da kilo da rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmenizi nasip eylesin... daha 5 gün önce konuşuyorduk ne olduda doğurdun... evde çok mu yordun kendi ni... burdan doğuranalrı okudukça hiç doğuramayacağım hissine bürünüyorumm iyice:KK66: senide mustafa kaanı da öpüyorum.. yerimize de kokla yavrunu.. maşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol arkadaşım, darısı hepinizin başına inşallah.

hu hu meht_up meht_up bacımmm nasılsınnn oğluşun nasıllll.. epidural normal konforlu geçti mi???

iyiyiz ikimiz de.. şu ara o emmeyi öğreniyo ben de emzirmeyi.. epidural normal acacip konforlu, herkese şiddetle tavsiye ederim. hatta şöyle söyliyim, emzirmek doğurmaktan daha zor :)

Bende yazayim buraya bilgilerimi.
6 kasim saat 19.30 dogum tarihi
34+4 te 2650 gr 46 cm spinal sezeryanla kizim dogdu.
adi zeynep zümra..

• Beğen
Reactions: ple
Oyy ne guzel yaa mehtapcim gonulcum trilaylamcm Allah mutlu saglikli omur nasip etsin evlatlarinizla. Basladik artik yavas yavas:KK9:

sağol arkadaşım, darısı hepinizin başına inşallah.
aminnnnnnnnn inşallahhhh

iyiyiz ikimiz de.. şu ara o emmeyi öğreniyo ben de emzirmeyi.. epidural normal acacip konforlu, herkese şiddetle tavsiye ederim. hatta şöyle söyliyim, emzirmek doğurmaktan daha zor :)
bak yaaa bu nu doktorumda hep der iyi anne emzirirken belli olur diye.. inşallah onlarıda aşarız bacımm... allah kolaylık versin

Back
X