2014 Aralık Anneleri

İlk gebeligimde kakao yagi kullandim bol bol...tek bi catlagim bile yok ama benim genetigimde yok annem ablam hatta anneannem bile catlaksiz...bunda da kakao yagi kullancam nemli cilde...
Bu arada bugun dr kontrolumuz vardi ikili tarama yaptirdik ama sonuc icin 15 gun sonra dediler..yuh dedim..cok gec degilmi sizce??
Cinsiyeti ogrenemedik..popo seyrettirdi bize haylaz..birde hareketler tekmeler el sallamalar vardiki sormayin :) icim icime sigmior mutluluktan onu gorunce... Cin takvimi erkek diyor...rus takvimi kiz diyor... :) bizde sagliklisi diyoruz...
Herkese guzel ve rahat hamislikler dilerimm

benim ikili testimi 1 gün sonra verdiler bana da erken gibi geldi:)

merhabalar doktorum bende 2.düzey ayrıntılı ultrason istedi gittiğim hastanede de olmadığı için başka hastaneden randevu aldım fakat sonradan araştırdım ki aldığım şey ultrosonografi doppller diye bişeymiş bunların ikisi aynı şeyleremi bakıyor aldığım randevu yanlış mı acaba doktorumuda arıyamıyrm hafta sonu olduğu için aydınlatırsanz sevirim
2.düzey ultrasonografi sırasında doppler ultrasonda yapılır ama ikisi aynı şey değil 2 düzey ultrason perinatolog tarafından yapılmalıdır

BENDE DEVLETTEKİ DR ÜÇLÜYE GEL 1 AY SONRA DEMİŞTİ ama özel dr um 1 ay sonra gelince inceleriz her tarafını demişti ya bakalım...

ocean bacım bende hamile kalmadan önceki yıllarda coppertone kullanırdım ama şimdilerde oluşabilecek doğum lekelerinede yazında sıcağı eklenince daha iyi bişey almak gerekti pahalı ve az ml olsada mustelanın baby for için olan 50 faktörlük sadece yüz kreminden aldım şu 1 ayı çıkartsa sonra daha makul ücretli olan natures' for baby alacam ... bakalım

hoşgelmişin bacım rabbim bu bebişi sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesinnn inşallah .... zor olan bu süreçte kolaylıklar diliyorummm...

İnşallah lekesiz lekesiz biter gebeligimiz.

Ben ilkinde yemistim benim kizin arkada tam bel kisminda bariz cigerr lekesi var tabi ne derece inanirsin bilemem batil inanc diyenlerde var ama ben inaniyorum. Bu arada sen hangi acidan zararli dedin drlar yasaklamiyor zaten ama cok tuketmeyin diyorlar mesala ben az once yarim ekmek k.......ç'i mideme indirdim hic affetmedim:)))

Bana saglik ocagindaki hemsire karaciger ye dedi. Demir acisindan cok zengin dedi.
Fazla sevmedigim için hiç yemedim tabi.
Bence zarari olsa söylerdi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/B]arkadaslar benım bebegıme bı tahmınde bulunan olurmu acaba sızce kızmı erkekmı ılk bası saglık en onemlısıde ınsan merak edıyor.ılk foto benım bebegımın fotosu ıkıncı fotoda genıtal nub konusunu acan bayanın koydugu kız fotosu sızce benım bebegımın fotosu o bebegın nubuna benzıyormu ben cok benzettım ucuncu fotoda aynı o bayanın koydugu erkek bebek fotosu sızde fıkırlerınızı soyleyebılırmısınız lutfen lutfen :)

Bence seninki erkek. O kemik dik duruyor.
Bizim hic boyle pozumuz yok. Amuda kalkmis hep bizim ki.
O yuzden tahmin falan edemiyoruz çünkü hic birsey görünmüyor.
Ama seninki cok net.

Benim hastanede öyle bir fark yok kuşum, normal doğum-sezaryen doğum diye ayırmışlar.. Epidural farkı diye bişey yok.

Ben de bu keyfi sezaryen yapanları anlayamayanları anlayamıyorum.. Bu kadının tercihine bırakılması gereken bir haktır. Kimsenin kimseden anlayış beklemesi gibi bir durum da söz konusu olamaz ayrıca.. Ben de keyfi sezaryen yaptım, yine öyle yapacağım..

Aynen sana katiliyorum canim.
Ben de sezeryan olacagim.
Herkes seçim yapmakta özgürdur.

KIZLAR YAKLAŞIK 3 GÜNDÜR ama en ağırı dün olmak üzere sol kasık ve karın kısmımmmmm feci ağırıyordu ki okuduğum bir kaç kitapta da burdaki hamilelik takviminde bugün yazanlarda da bu durumu destekleyen cevaplar var meğer normal gibi bişeymiş....

Rahim genişlemesini destekleyen bağlardan dolayı sırt ve karın ağrıları yaşayabilirsiniz. Ağrınızı azaltmak için yataktan veya sandalyeden kalkarken dizlerinizi birbirinden açık ve geniş tutun. Doktorunuz bu sıralarda sizden nöral tüp defekti veya down sendromu taraması için testler isteyebilir.

Yaa ben de ogrenmek istiorum artik pipili mi kukulu muuu :) merak ediorum cooookkkk :)

Son düzenleme:
Yaa ben de ogrenmek istiorum artik pipili mi kukulu muuu :) merak ediorum cooookkkk :)

:1::1::1: öğğrenirsin yaa bana 12. haftada çok büyük ihtimalle erkek dedi,bak herkesin değişiyo bende her an değişir diye bi dahaki kontrolu beklirorum :1::1:

bende senin gibiyim 12 haftada banada yüzde 51 erkek dedi haftaya kontrolüm var iple çekiyorum bi ümit değişir diye:1:

bak bakkk yaa seni kızcı senii :1::1: benim için farketmez kız erkek de bişi almaya başlasam yavaşdan iyi olur,kesinleşsin diye bekliyorum :16:

Back
X